עבור לתוכן

מה יותר מזה? (איטיות במשחקים)

Featured Replies

פורסם

לא מזמן השקעתי קרוב ל 8000 ש"ח במחשב חדש

7800GT הגיקסה המואצת של leadtek

AMD 3800 כפול ליבה

לוח DFI

2 ג'יגה זיכרון

הייתי בטוח שזה יריץ כל משחק בלי להתאמץ, אבל זה לא ככה, נגיד oblivion במקסימום גרפיקה בלי AA אבל עם HDR

רץ יפה, אבל לא ממש מהיר כמו שהייתי מצפה והא לא מתמודד עם שטחים פתוחים ברזולוציה מעל 1024*768

משהו מאט את המחשב?

התוצאות שלי היו טובות במבדקים שעשיתי כשקניתי את המחשב (אחרי שראיתי שהכ.מסך נמצא על pci-e * 2 ולא על 16

אמרו לי פה בפורום שכפול 8 מספיק וזה נמצא כרגע על 8)

פורסם

המשחק הזה כבד מאוד... והכרטיס לא הכי הכי...

לא ממש מהיר כמו שהיית מצפה? איך זה רק לך? כמה FPS?

פורסם

יש לך 7800GT בודד ואתה מדבר על אוב' בכאלה הגדרות? :screwy:

צבא של XTXים מתקשה... :smile1:

פורסם
  • מחבר

יש לך 7800GT בודד ואתה מדבר על אוב' בכאלה הגדרות? :screwy:

צבא של XTXים מתקשה... :smile1:

אתה בטוח בזה?

פורסם

וואי וואי.. נראה לי שהמשחק הזה הכניס יותר כסף ליצרניות כרטיסי המסך מלמפתחי המשחק.. כל גולש שני בפורום (כולל אותי) התבאס מהביצועים של המחשב שלו במשחק הזה וחשב על שדרוג.. המשחק פשוט כבד ברמות..וזה לא המחשב שלך זה המשחק.. יש לך מחשב פצצה.. תנסה לעדכן כל מה שאתה יכול כדי לשפר בגדר האפשרי (כמו דרייברים למרות שאני מאמין שכבר עשית את זה)

המשחק ישאוב גם שני 7900GTX אם תביאו לו - הוא כמו שחקנית פורנו - אי אפשר לספק אותו.

נ.ב - הזמנתי בגללו היום 7900GT של BFG (מומהר קצת).. נקווה שזה יעזור.

פורסם

לא יודע על מה אתם מדברים המשחק רץ לי יפה מאוד על 1280X1024 ב ממוצא של 45 FPS הכל על גבוה עם AA ו AF .

המפרט בצד.

פורסם

טוב, אם היה לי את המחשב שלך לא היתי משדרג. זה בטוח.. מה אתה רוצה יש לך מעבד סוס 2 גיגה זכרון וכרטיס מסך חזק.. ברור שהוא ירוץ חלק.. אבל תראה את המפרט שלי :-[ .. אין מצב להריץ אותו חלק! אפילו על 800X600 ללא פילטרים בכלל הוא לא זז חלק.. אמנם אין לי זמני טעינה כשמסתובבים בעולם אבל הגרפיקה והFPS מזעזעים אצלי..

פורסם

התכוונתי לבחור עם 7800GT

פורסם
  • מחבר

התכוונתי לבחור עם 7800GT

לא יודע מה להגיד לך, לא נראה לי שהמעבד אחראי לשיפור אצלך, ויש לנו בערך אותו כ.מסך

פורסם

אני לא יודע אם יצא עדיין אבל אני מאמין שעם ATI X1900XT או XTX הייתם מקבלים את מבוקשכם מבחינת ביצועים ופילטרים עם HDR.

פורסם

רץ יפה מאוד על 7900GT על x800xt ועל x1800xt אצלי, תבדקו את ההגדרות שלכם, יש קונפיגים נחמדים ברשת.

תעיפו self shadows זה נראה נורא לא עובד טוב ומפיל את הביצועים בצורה רצינית, תעיפו את הgrass shadow ואת הshadow filtering.

אף אחד לא שם לב לרוב השטויות שיש שמה וזה סתם טוחן ביצועים.

פורסם

עובד עם הכל על הכי גבוהה (עם HDR ובלי AA)

<----מערכת

פורסם

רץ יפה מאוד על 7900GT על x800xt ועל x1800xt אצלי, תבדקו את ההגדרות שלכם, יש קונפיגים נחמדים ברשת.

תעיפו self shadows זה נראה נורא לא עובד טוב ומפיל את הביצועים בצורה רצינית, תעיפו את הgrass shadow ואת הshadow filtering.

אף אחד לא שם לב לרוב השטויות שיש שמה וזה סתם טוחן ביצועים.

אתה צודק לחלוטין, המחשב שלי בקושי בקושי סחב את המשחק אבל ביטלתי את זה והמשחק באמת פועל סבבה.

פורסם

הכרטיס שלי מריץ אותו סבבה לגמרי (x800gto2 מומהר ל-x850xt)שמעו יש כמה הגדרות שאתם צריכים לבטל הם סתם מכבידים על הכרטיס ותאמינו שגם בלי ההגדרות האלה החוויה של המשחק תיהיה גדולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים