עבור לתוכן

למה אני צריך לתקצב את מכבי תל אביב?

Featured Replies

פורסם

תקרא כאן, אולי זה יעזור לך. ואם לא, אז תקרא כאן, זה בטח יימצא חן בעינייך יותר. ולא ענית בן כמה אתה.

• תגובות 58
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ונחזור רגע לנושא:

1) אתה בתור משלם המיסים לא מחליט על מה המדינה תוציא את הכסף. ההחלטה שלך היא פחות או יותר הפתק שאתה שם פעם ב4 שנים ו/או בגצ"ים שאתה יכול להגיש. חלק גדול מן האנשים לא רוצים שהמדינה תוציא כסף על התנחלויות או חרדים או ערבים. אבל חלק אחר מהציבור כן רוצה ובגלל זה צריך להתחשב גם בו...

2) ערוץ 1 הוא פחות או יותר ZOMBIE. אין לו כסף לכלום (וקשה לי להאמין שיחדשו את החוזה עם מכבי - כי מאיפה הם ימצאו את הכסף). אכן לא ראוי שיקנה זכויות שידור של ספורט שערוצים אחרים היו קונים בכיף (מישהו אמר עופר שלח חוזר לפרשן כדורסל בערוץ 10?), אך בו בזמן משחקים של נבחרת ישראל לא משודרים.

3) תלמד איך להתבטא בדרכים כך שמי שקורא אותך לא יחשב שאתה אדיוט.

פורסם

לערוץ 1 אין כסף? אנשים איפה אתם חיים? אתם יודעים מה התקציב של רשות השידור? מאות מיליונים של שקלים!

הבעיה של ערוץ 1 הוא לא שאין לו כסף אלה שהוא מוציא את הכסף על משכורות מנופחות לכול מני עסקנים וטיפשים ועל כול מני תוכניות ארוח נידחות, במקום על תוכן איכותי.

מכבי היא בדיוק דוגמא הפוכה זה הדבר היחיד שיש לראות בערוץ 1!

לפותח הדיון יש לך בעיה עם זה? לצערי הרב אחוזי הרייטינג מדברים בעד עצמם תוכנית עם רייטינג גבוה היא תוכנית שהמון אנשים רוצים לראות, והיא תוכנית ששווה לשים עליה כסף.

אל תיתפס למכבי, הכסף שמועבר למכבי על זכויות השידור לא אשם בזה שלא משדרים קבוצות כדורסל אחרות, לא אשם שלא משדרים את הליגה הישראלית בחינם ולא אשם שלא משדרים את משחקי הנבחרת והמונדיאל.

בכול זה אשמים המנהלים העסקנים והמדינה המטומטמת שמעבריה תקציבי ערוץ הזה בלי לפקח לאן הכסף הולך ומה עושים איתו.

פורסם

תיראה אני אחד שפעם אהבתי את מכבי והיום ביכלל לא איכפת לי מהם

גם ככה רוב השחקנים הדומיננטים בקבוצה אם לא כולם זה זרים והקבוצה מאוד מיסחרית

אבל כמו שאמרו הם נותנים ריטינג גבוה אז זה מוצדק לשלם להם הרבה כסף שהעם יראה אותם

בנוגע לערוץ 1 זה ערוץ די מת ולפי דעתי צריך לבטל לגמרי תהגרה ולעשות מס ללקוחות הכבלים והלוין בישביל שידורים ציבורים

לי אישית יש דבר שהרבה יותר מפריע וזה השידורים בתשלום לכדורגל

מאז שזה קיים הפסקתי כימאת לגמרי לצפות בליגה

אבל אין מה לעשות הקבוצות בבעלות פרטית

פורסם

תכל"ס אני יכול להבין את פותח הת'ראד. מילא אם זה היה ערוץ 2 או 10, שהם ערוצים מסחריים ורייטינג זה מה שמניע אותם. אבל ערוץ 1 הוא ערוץ ממשלתי שממומן באופן כמעט בלעדי על ידי כספי הציבור והם צריכים או להמנע בכלל משידור כדורסל או להשתדל לשדר משחקים של כל הקבוצות שמשחקות באירופה ומשחקים מעניינים מהליגה שלנו כאן. זה לא לעניין שהם מתמקדים רק במשחקי מכבי, כי זו סה"כ קבוצה פרטית, לא נבחרת ישראל או משהו.

פורסם

הבעיה היא לא שהם בחרו "דווקא" את מכבי תל אביב (ובצדק, זאת הרי הקבוצה היחידה שתביא רייטינג. למה לזרוק כסף לפח עם קבוצות אחרות?).. הבעיה היא שבכלל קיים ערוץ כזה שהמדינה מחייבת את האזרחים לשלם עליו (ועוד איזה מחייבת, בדרכים פשוט מאפיונריות), ובנוסף לכל הצרות הוא פשוט מחורבן.

פורסם

טוב, אני לא חושב שיש בכלל ספק שערוץ 1 הוא מיותר. המודל הזה, שהאזרחים משלמים מס טלוויזיה עבור ערוץ ממשלתי קיים נראה לי רק באירופה וכאן. המקרה היחיד שזה עבד טוב הוא עם BBC. ביום שיסגרו את הערוץ הראשון אני אהיה בין אלו שיחגגו, בכלל הדבר הטוב היחיד שיצא מרשות השידור הוא 88FM לדעתי.

פורסם

תיראו שהקימו את ערוץ אחד אז בזמנו

זה היה דבר טוב

פשוט לא היה אף ערוץ ישראלי ולערוץ היו תוכניות טובות לזמנו כמו רחוב סומסום

הדרדסים הבית של פיסטוק

זהו זה

קטקטים מישהו?

1106140941_2_1.gif

היו תוכניות לימודיות היה חדשות וכו

וחוץ מיזה האגרה זה גם לתוכן ציבורי בתחנות רדיו או משהו ולא רק לערוץ אחד

היום מה שיש בערוץ רובו זבל גמור או תכנים לציבור מאוד מצומצם (מישהו פה שומע מוזיקה קלסית ???)

היום יש שידורים חוזרים של מה שהיה פעם ותוכניות ברמה מאוד נמוכה

מישחק של מכבי זה יחסית לערוץ דבר מצוין -תחשבו על אנשים בלי כבלים או לוין

או כמו שלי היה בצבא טלויזיה אם אנטנה פשוטה שקולטים בה רק ערוץ 1 ו2

לאנשים כאלה שידור של מכבי זה דבר מאוד מענין

בכל מיקרה אני לא חושב שצריך לבטל לגמרי תשידורים הציבורים אבל בימקום אגרה

אפשר לעשות חבילות מינמליות של כבלים ולוין ולבטל לגמרי תשידורי אנטנות

וככה מי שירצה ליצפות בטלויזיה ישלם רק על החבילות הבססיות בימקום אגרה וחלק מהכסף ילך לשידורים ציבורים

סך הכל להחזיק תחנות שידור גם עולה הרבה כסף

חוץ מיזה צריך לעשות סדר גדול בערוץ בישביל שבאמת יהיה ערוץ עממי ולא ערוץ לסנובים עשירים

פורסם

הדבר המצחיק הוא שהמדינה אפילו התייאשה מערוץ 1 ומכריחה את ערוץ 2/10 להפיק תכנים שהיו אמורים להיות בערוץ 1...

פורסם

אני רק רוצה שתדע, שאתה חתיכת ילד מטומטם.

סתכל. אתה משלם כסף לערוץ 11, בשביל לצפות בו... הוא מחליט לשדר את מכבי ת"א? סבבה! זה אומר שהוא משלם להם כסף בשביל לקבל את זכויות השידור. זה כמו שתתלונן על זה שהוא משדר סרט מסויים. למה אתה חושב שלמישהו אכפת ממך? לא מתאים לך? תקח פטיש 5 קילו ותשבור תטלוויזיה.

It's as simple as that.

זה כמו שאני אלך לפורום הזה ואשאל למה אין דיג'ימון ויש פוקימון, מה אתה רוצה מאיתנו? מה? מה אתה חושב שתשכנע אותנו וזה יקרה? ערוץ 1 פשוט יפסיק לשדר את מכבי ת"א?(לא שתשכנע אותנו כי אני תמיד רואה תמשחקים של מכבי..) :kopfpatsch:

פורסם

עזבו עכשיו מכבי... אנחנו משלמים אגרה לערוץ שאנחנו פשוט לא רואים וזאת הונאה לשמה. הדבר היה הגיוני אולי לפני 30 שנה, כשערוץ 1 היה הערוץ היחיד, עתה ישנם מאות ערוצים שמעבר לחדשות ו"רגע עם דודלי" יש להם גם תוכן. ערוץ 1 אינו ערוץ מסחרי ולכן שואב את רוב (אם לא את כל) הכנסותיו מכספי הציבור ה(לא) צופה. תחשבו רגע למה הכל אומרים שאין להם כסף לתוכניות איכותיות? כי הם קונים זכויות שידור של מכבי בכדורסל ועל זה הולך כל התקציב ככולו ובגלל זה אין בערוץ הזה שום דבר ששווה לראות חוץ ממשחקים של מכבי, הפורנוגרפיה הלאומית ( :lol:, סליחה, הייתי חייבת).

צרייך לסגור את הערוץ הזה לאלתר ולהפוך את משרדיו למרכז טיפול גריאטרי. :jump:

פורסם

עזבו עכשיו מכבי... אנחנו משלמים אגרה לערוץ שאנחנו פשוט לא רואים וזאת הונאה לשמה. הדבר היה הגיוני אולי לפני 30 שנה, כשערוץ 1 היה הערוץ היחיד, עתה ישנם מאות ערוצים שמעבר לחדשות ו"רגע עם דודלי" יש להם גם תוכן. ערוץ 1 אינו ערוץ מסחרי ולכן שואב את רוב (אם לא את כל) הכנסותיו מכספי הציבור ה(לא) צופה. תחשבו רגע למה הכל אומרים שאין להם כסף לתוכניות איכותיות? כי הם קונים זכויות שידור של מכבי בכדורסל ועל זה הולך כל התקציב ככולו ובגלל זה אין בערוץ הזה שום דבר ששווה לראות חוץ ממשחקים של מכבי, הפורנוגרפיה הלאומית ( :lol:, סליחה, הייתי חייבת).

צרייך לסגור את הערוץ הזה לאלתר ולהפוך את משרדיו למרכז טיפול גריאטרי. :jump:

Vitnir לממשלה! :xyxthumbs: ;D

פורסם

כאילו שאין מישהו אחד במדינה שלא חושב בדיוק ככה. אני רק מניח שפותח הת'ראד הוא עדיין ילדון שמקבל דמי כיס, אז אני לא כל כך מבין מה יש לו להתלונן על דברים שלא יוצאים מכספו אפילו.

פורסם
בנוגע לערוץ 1 זה ערוץ די מת ולפי דעתי צריך לבטל לגמרי תהגרה ולעשות מס ללקוחות הכבלים והלוין בישביל שידורים ציבורים

צודק לגמריי אבל יש פה פרצה השידורים עברו ללווין עמוס (והם ייכנסו לדיגיטלי בקרוב מאוד) ויש לי צלחת פרטית איך הם בדיוק ייגבו ממני כסף ???

לי אישית יש דבר שהרבה יותר מפריע וזה השידורים בתשלום לכדורגל

מאז שזה קיים הפסקתי כימאת לגמרי לצפות בליגה

אבל אין מה לעשות הקבוצות בבעלות פרטית

אם הזכויות היו שייכות לבעלי הקבוצות כנראה שהייתה ליגה של 4 קבוצות כי שאר הקבוצות לא היו מקבלות כסף בעד זכויות השידור - תסכים איתי שמכבי חיפה מכבי ת"א הפועל ת"א ובית"ר י-ם היו הקבוצות הנצפות ביותר ולא שאר הקבוצות שהיו פושטות את הרגל .

הזכויות יעברו בסופו של דבר לקבוצות וזה הולך להיות מעניין .

לסיכום ...................... HELL YEAH :D

פורסם

לסגור את הערוץ הזה זאת תיהיה טעות.

מה שכן צריך לעשות זה לטפל טיפול שורש בערוץ המסואב והנרקב הזה שציוד דיגיטלי זרוק לו במחסנים כי אף אחד לא יודע להשתמש בו, בעוד שהם עדיין משתמשים בציוד אנלוגי ישן ויקר.

בעניין מכבי, מה לעשות שרק היא מגיעה לשלבים האלה?!

שהפועל י-ם הגיעה ולקחה את יול"ב קאפ לא שידרו אותם? איזה פטריה לקחת? המצות עשו לך רע או משהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים