פורסם 2006 באפריל 1719 שנים שלוםאני רוצה להקים רשת אלחוטית ביתית, ואיבדתי את הרגליים ואת הידיים בכל סוגי הראוטרים, ההאבים וכולי. אז הנה, שאלות :1) מה ההבדל בין ראוטר להאב ואיזה אחד מהם אני צריך?2) מה ההבדל בין כל סוגי התקשורת השונים [802.11G, 802.11B]?3) איך אני יודע מה סוג התקשורת של המחשב שלי?בטח יהיו עוד שאלות בהמשך...^Z^
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים שלוםאני רוצה להקים רשת אלחוטית ביתית, ואיבדתי את הרגליים ואת הידיים בכל סוגי הראוטרים, ההאבים וכולי. אז הנה, שאלות :1) מה ההבדל בין ראוטר להאב ואיזה אחד מהם אני צריך? האב זה התקן חומרה בלבד שעובד בשכבות הנמוכות של הרשת ללא "אינטליגנציה" ותפקידו לשחזק את האות בפורט אחד לכל הפורטים. ראוטר כולל תוכנה ועובד בשכבה 3, ומסוגל לתת שירותים כמו NAT, FIRWALL, DHCP ועוד. אתה צריך ראוטר.2) מה ההבדל בין כל סוגי התקשורת השונים 802.11G, 802.11B? אלה סטנדרטים שונים לתקשורת Wi-Fi אלחוטית, מה שחשוב מבחינתך זה ש G יותר מהיר מ B (בערך פי 5). כיום קונים רק G ובקרוב N. הראוטרים גם תומכים לאחור כך שאם תקנה G ויהיה לך מחשב עם B אז הוא יוכל לעבוד ברשת.3) איך אני יודע מה סוג התקשורת של המחשב שלי? כמו שהסברתי למעלה זה לא חשוב אם יש לך B או G, סביר להניח שאם רכשת את המחשב מזמן אז יש לך B, אחרת כנראה G אפשר לדעת לפי דגם הכרטיס. אם אתה צריך לקנות כרטיס חדש קנה G.בטח יהיו עוד שאלות בהמשך...
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים מחבר תודה רבה ^^ עכשיו עוד 2 שאלות :1) מה אתם אומרים על הראוטר הזה :http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=dlink524&Cat2Cat1ID=30&Cat2ID=48&aff=Zap ?2) איך אני בודק את דגם הכרטיס האלחוטי במחשב?
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים הדגם של 3com 3CRWE554G72Tנחשב טוב מאוד ואני רואה שיש אותו ב 345 ש"ח. בעקרון כל ראוטר יתאים אבל יש ענין של יציבות לאורך זמן, תכונות ונוחות הפעלה, והטווח של הרדיו שיותר טובים בד"כ ב Linksys וב 3Com.בקשר לכרטיס שלך, חפש אותו במנהל ההתקנים בד"כ יש שם דגם.
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים מחבר סבבהקניתי את הראוטר שהבאתי פו למעלה - אני צריך משהו עד 300 ש"ח.תודה רבה על העזרה ^^
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.