עבור לתוכן

מה אתם אומרים על XFX? ויש לי שאלה להשוואה...

Featured Replies

פורסם

ה quadro רשמתי בלי קשר רק בשביל מי שרוצה לקנות כרטיסים כאלה

ה XFX הרגיל נותן ביצועים יותר טובים משל חברות אחרות וגם מוסיפים חיבורים ההבדל לא גדול קרוב ללא מורגש אבל יש הבדל

GIGABYTE פחות טוב מ LEADTEK רק מזה שהוא עולה יותר בלי סיבה בכלל אתה צריך לזכור שגם ל LEADTEK היה קירור מצויין ב 6600!וזה גם יותר זול אני עשיתי השוואה גם במחיר למה לקנות את ה GIGABYTE ביותר מה LEADTEK?לא בזבוז של כסף עולה 100 שקל יותר!

תקשיב, אם אתה לא מבין בזה, אל תגיב. הכרטיסים הרגילים של XFX נותנים ביצועים שווים.....את הליבה מייצרת nvidia ולא xfx! התפקיד של xfx זה לשים את הליבה והזכרונות על הלוח, לשים איזה קירור ולסגור הכל בקופסא ולמכור! וזהו! היא לא מייצרת את הליבות! ככה שאין לה שום קשר לביצועים ובגלל זה הביצועים שווים!

בקשר לחיבורים....על איזה פאקינג חיבורים אתה מדבר?!?! כל הכרטיסים באים עם חיבורים זהים שהם dvi, s-video, וagp או Pci-e, יותר מזה אין!

בקשר למה שאתה אומר על ג'יגבייט, אתה פשוט לא מחפש במקומות הנכונים, כרטיסי ג'יגבייט אמורים להיות יותר זולים! חוץ מזה שהם גם יותר מהירים (אני מתכוון ל6600, שבא עם אוברקלוק של 50 אחוז לליבה!!! אז מי יותר טוב עכשיו אה?) 6600 של ג'יגבייט עולה 610 ש''ח (agp) לעומת leadtek שעולה בסביבות ה700! ככה שתעשה את החשבון בעצמך ותראה מי יותר טוב ויותר משתלם

פורסם

אין שום טעם להתחיל להתווכח לגבי הדברים האלא.

קשה מאוד למצוא דפוס חוזר אצל חברות. כל חברה מוציאה אותו כרטיס קצת שונה אבל להגיד שכרטיסים של חברה אחת תמיד יותר טובים מחברה אחרת זה לא נכון. פעם זה ככה ופעם זה אחרת.

צריך לדבר על כרטיס ספציפי ורק אז אפשר להשוות בין החברות.

פורסם

אנחנו דיברנו על החברות בכללי, אבל על הכרטיסים שלהם כשהם בסטוק ולא באובר. בסטוק אין שום סיבה שכרטיס אחד יקבל יותר מהכרטיס האחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים