פורסם 2006 באפריל 1619 שנים מה ההבדל ביןXFX GeForce 7600GT, 256MB, HDTV-Out, PCIe $243.00 ל-XFX GeForce 7600GT XXX - Edition, 256MB, HDTV-Out, PCIe $279.00
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים מחבר בהרבה?... אפשר יותר מידע.. הם טובים ל-OC? יש להם קירור טוב? ו-200MHz הפרש שווה את הבדלי המחיר? והאם XFX הם טובים?...
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים XFX היא אחת מהחברות הכי וותיקות ונאמנות של NVIDIA.. חברה מוכרת וידועה בכל העולם..לגבי הכרטיסים - לפי דעתי ללכת על הגרסה הכי בסיסית של הדגם ולעשות OC לבד.. זה לוקח 2 דקות וזה סתם בזבוז של כסף..אתה משלם בעצם על אחריות על OC ולא על כרטיס שונה או יותר טוב..
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים ממש ממש אבל ממש יקר!!!יש 7600gt בחוץ לארץ ב-180$+-!!אתה קונה מחוץ לארץ או בארץ?
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים אני חושב שלXXX יש קירור שונה שהוא MUST HAVE ב7600GTאל תקנו 7600/7900GT עם קירור סטוק.
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים מחבר ממש ממש אבל ממש יקר!!!יש 7600gt בחוץ לארץ ב-180$+-!!אתה קונה מחוץ לארץ או בארץ?אני קונה באוקראינה...עריכה:ורגע.. לא הבנתי.. XFX יותר טובות מ-gigabyte ו- leadtek?
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים אין הבדלים בין הקירוררים.אבל בין הXX לרגיל יש הבדל באיכות הליבה.לXXX יש ליבה יותר איכותית כדי שתוכל לעשות את הקלוקים הגבוהים.אבל לשלם עוד 30 דולר על זה, זה ממש לא שווה.
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים אין שום סיבה לשלם יותר !אני קניתי את הכרטיס 7900GT של ASUS , והצלחתי להגיע לתוצאות גבוהות עם OC , אם קרור סטוק המצויין והשקטב-3D MARK 05 9516 נקודות http://service.futuremark.com/orb/projectdetails.jsp?projectType=123D MARK 06 5467 נקודות http://service.futuremark.com/orb/projectdetails.jsp?projectType=14
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים מחבר אז לא הבנתי!!!...מה יותר טוב לקנות?!?!? של-XFXGIGABYTELEADTEK...?של מי מה-3 האלה..? =\
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים אז לא הבנתי!!!...מה יותר טוב לקנות?!?!? של-XFXGIGABYTELEADTEK...?של מי מה-3 האלה..? =\לפי מה ששמעתי אין כל כך הבדל בין החברות ואם כבר יש אז אני חושב ש XFX שווה ל LEADTEK , ושניהם יותר טובים קצת מ GIGABYTE ....(תקנו אותי אם אני טועה)
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים XFX הכי טובה והכי יקרה כרטיסים שמחוזקים בצורה רצינית במיוחד ונותנים ביצועים גבוהים יותר מכולם (מומלץ)LEADTEK הקירור שלהם בדרך כלל יותר טוב בהרבה , זולים , יותר טובים מ GB והרבה אחרים (מייצרים קוואדרו מקצועי) (מומלץ)ASUS כרטיסים טובים אבל הם מנצלים תשם שלהם ורוצים יותר מידי כסף יותר כדי לקנות LEADTEKGIGABYTE כרטיסים דיי רגילים פחות טובים מ LEADTEK ועולים יותרGIL חברה יותר קטנה וחדשה לכן זה בדרך כלל זול אבל כרטיסים בסדר לא ברמה של XFX וחברות גדולות אחרותPNY אחת החברות הגדולות בדרך כלל בכרטיסים שלה יש יותר חיבורים ואין OC (מייצרים קוואדרו מקצועי) (מומלץ)EVGA חברה מצויינת היום גם טיפה יותר יקרה מפעם אבל גם יותר טובה הכטיסים שלהם מגיעים עם OC רציני (מומלץ)לא זוכר את שאר החברות שמיצרות GEFORCEבוקר טוב (רק קמתי לכן אני לא קורה מה שאני כותב ויכול להיות שיהיו מילים הפוכות ובעיות שונות חחח)
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים XFX הכי טובה והכי יקרה כרטיסים שמחוזקים בצורה רצינית במיוחד ונותנים ביצועים גבוהים יותר מכולם (מומלץ)LEADTEK הקירור שלהם בדרך כלל יותר טוב בהרבה , זולים , יותר טובים מ GB והרבה אחרים (מייצרים קוואדרו מקצועי) (מומלץ)ASUS כרטיסים טובים אבל הם מנצלים תשם שלהם ורוצים יותר מידי כסף יותר כדי לקנות LEADTEKGIGABYTE כרטיסים דיי רגילים פחות טובים מ LEADTEK ועולים יותרGIL חברה יותר קטנה וחדשה לכן זה בדרך כלל זול אבל כרטיסים בסדר לא ברמה של XFX וחברות גדולות אחרותPNY אחת החברות הגדולות בדרך כלל בכרטיסים שלה יש יותר חיבורים ואין OC (מייצרים קוואדרו מקצועי) (מומלץ)EVGA חברה מצויינת היום גם טיפה יותר יקרה מפעם אבל גם יותר טובה הכטיסים שלהם מגיעים עם OC רציני (מומלץ)לא זוכר את שאר החברות שמיצרות GEFORCEבוקר טוב (רק קמתי לכן אני לא קורה מה שאני כותב ויכול להיות שיהיו מילים הפוכות ובעיות שונות חחח)תגיד? מאיפה הוצאת ת'שטויות האלה?! xfx חברה טובה, אבל לא נותנת שום ביצועים יותר גבוהים! מאיפה לקחת את זה? כל עוד זה הגרסא הרגילה הביצועים יהיו שווים! ומה הקשר אם מייצרים quadro או לא? זה ממש לא קשור... וג'יגבייט חברה מצויינת, להזכיר לך, יש להם את ה6600 הכי מהיר ועוד עם קירור פאסיבי.אני חושב שלXXX יש קירור שונה שהוא MUST HAVE ב7600GTאל תקנו 7600/7900GT עם קירור סטוק. זה מה שאתה חושב, אבל יש לו אותו קירור
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים ה quadro רשמתי בלי קשר רק בשביל מי שרוצה לקנות כרטיסים כאלהה XFX הרגיל נותן ביצועים יותר טובים משל חברות אחרות וגם מוסיפים חיבורים ההבדל לא גדול קרוב ללא מורגש אבל יש הבדלGIGABYTE פחות טוב מ LEADTEK רק מזה שהוא עולה יותר בלי סיבה בכלל אתה צריך לזכור שגם ל LEADTEK היה קירור מצויין ב 6600!וזה גם יותר זול אני עשיתי השוואה גם במחיר למה לקנות את ה GIGABYTE ביותר מה LEADTEK?לא בזבוז של כסף עולה 100 שקל יותר!
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים כמו שנאמר הרבה פעמים לא משנה החברהפשוט לקנות את הזול ביותר , עם האחריות הארוכה ביותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.