עבור לתוכן

מה אתם אומרים על XFX? ויש לי שאלה להשוואה...

Featured Replies

פורסם

מה ההבדל בין

XFX GeForce 7600GT, 256MB, HDTV-Out, PCIe $243.00

ל-

XFX GeForce 7600GT XXX - Edition, 256MB, HDTV-Out, PCIe $279.00

פורסם

הקלוקים יותר גבוהים בשני

פורסם
  • מחבר

בהרבה?... אפשר יותר מידע.. הם טובים ל-OC? יש להם קירור טוב? ו-200MHz הפרש שווה את הבדלי המחיר?

והאם XFX הם טובים?...

פורסם

XFX היא אחת מהחברות הכי וותיקות ונאמנות של NVIDIA.. חברה מוכרת וידועה בכל העולם..

לגבי הכרטיסים - לפי דעתי ללכת על הגרסה הכי בסיסית של הדגם ולעשות OC לבד.. זה לוקח 2 דקות וזה סתם בזבוז של כסף..

אתה משלם בעצם על אחריות על OC ולא על כרטיס שונה או יותר טוב..

פורסם

ממש ממש אבל ממש יקר!!!

יש 7600gt בחוץ לארץ ב-180$+-!!

אתה קונה מחוץ לארץ או בארץ?

פורסם

אני חושב שלXXX יש קירור שונה שהוא MUST HAVE ב7600GT

אל תקנו 7600/7900GT עם קירור סטוק.

פורסם
  • מחבר

ממש ממש אבל ממש יקר!!!

יש 7600gt בחוץ לארץ ב-180$+-!!

אתה קונה מחוץ לארץ או בארץ?

אני קונה באוקראינה...

עריכה:

ורגע.. לא הבנתי.. XFX יותר טובות מ-gigabyte ו- leadtek?

פורסם

אין הבדלים בין הקירוררים.

אבל בין הXX לרגיל יש הבדל באיכות הליבה.

לXXX יש ליבה יותר איכותית כדי שתוכל לעשות את הקלוקים הגבוהים.

אבל לשלם עוד 30 דולר על זה, זה ממש לא שווה.

פורסם

אין שום סיבה לשלם יותר !

אני קניתי את הכרטיס 7900GT של ASUS , והצלחתי להגיע לתוצאות גבוהות עם OC , אם קרור סטוק המצויין והשקט

ב-3D MARK 05

9516 נקודות

http://service.futuremark.com/orb/projectdetails.jsp?projectType=12

3D MARK 06

5467 נקודות

http://service.futuremark.com/orb/projectdetails.jsp?projectType=14

פורסם
  • מחבר

אז לא הבנתי!!!...

מה יותר טוב לקנות?!?!?

של-

XFX

GIGABYTE

LEADTEK

...?

של מי מה-3 האלה..? =\

פורסם

אז לא הבנתי!!!...

מה יותר טוב לקנות?!?!?

של-

XFX

GIGABYTE

LEADTEK

...?

של מי מה-3 האלה..? =\

לפי מה ששמעתי אין כל כך הבדל בין החברות ואם כבר יש אז אני חושב ש XFX שווה ל LEADTEK , ושניהם יותר טובים קצת מ GIGABYTE ....

(תקנו אותי אם אני טועה)

פורסם

XFX הכי טובה והכי יקרה כרטיסים שמחוזקים בצורה רצינית במיוחד ונותנים ביצועים גבוהים יותר מכולם (מומלץ)

LEADTEK הקירור שלהם בדרך כלל יותר טוב בהרבה , זולים , יותר טובים מ GB והרבה אחרים (מייצרים קוואדרו מקצועי) (מומלץ)

ASUS כרטיסים טובים אבל הם מנצלים תשם שלהם ורוצים יותר מידי כסף יותר כדי לקנות LEADTEK

GIGABYTE כרטיסים דיי רגילים פחות טובים מ LEADTEK ועולים יותר

GIL חברה יותר קטנה וחדשה לכן זה בדרך כלל זול אבל כרטיסים בסדר לא ברמה של XFX וחברות גדולות אחרות

PNY אחת החברות הגדולות בדרך כלל בכרטיסים שלה יש יותר חיבורים ואין OC (מייצרים קוואדרו מקצועי) (מומלץ)

EVGA חברה מצויינת היום גם טיפה יותר יקרה מפעם אבל גם יותר טובה הכטיסים שלהם מגיעים עם OC רציני (מומלץ)

לא זוכר את שאר החברות שמיצרות GEFORCE

בוקר טוב (רק קמתי לכן אני לא קורה מה שאני כותב ויכול להיות שיהיו מילים הפוכות ובעיות שונות חחח)

פורסם

XFX הכי טובה והכי יקרה כרטיסים שמחוזקים בצורה רצינית במיוחד ונותנים ביצועים גבוהים יותר מכולם (מומלץ)

LEADTEK הקירור שלהם בדרך כלל יותר טוב בהרבה , זולים , יותר טובים מ GB והרבה אחרים (מייצרים קוואדרו מקצועי) (מומלץ)

ASUS כרטיסים טובים אבל הם מנצלים תשם שלהם ורוצים יותר מידי כסף יותר כדי לקנות LEADTEK

GIGABYTE כרטיסים דיי רגילים פחות טובים מ LEADTEK ועולים יותר

GIL חברה יותר קטנה וחדשה לכן זה בדרך כלל זול אבל כרטיסים בסדר לא ברמה של XFX וחברות גדולות אחרות

PNY אחת החברות הגדולות בדרך כלל בכרטיסים שלה יש יותר חיבורים ואין OC (מייצרים קוואדרו מקצועי) (מומלץ)

EVGA חברה מצויינת היום גם טיפה יותר יקרה מפעם אבל גם יותר טובה הכטיסים שלהם מגיעים עם OC רציני (מומלץ)

לא זוכר את שאר החברות שמיצרות GEFORCE

בוקר טוב (רק קמתי לכן אני לא קורה מה שאני כותב ויכול להיות שיהיו מילים הפוכות ובעיות שונות חחח)

תגיד? מאיפה הוצאת ת'שטויות האלה?! xfx חברה טובה, אבל לא נותנת שום ביצועים יותר גבוהים! מאיפה לקחת את זה? כל עוד זה הגרסא הרגילה הביצועים יהיו שווים! ומה הקשר אם מייצרים quadro או לא? זה ממש לא קשור... וג'יגבייט חברה מצויינת, להזכיר לך, יש להם את ה6600 הכי מהיר ועוד עם קירור פאסיבי.

אני חושב שלXXX יש קירור שונה שהוא MUST HAVE ב7600GT

אל תקנו 7600/7900GT עם קירור סטוק.

זה מה שאתה חושב, אבל יש לו אותו קירור

פורסם

ה quadro רשמתי בלי קשר רק בשביל מי שרוצה לקנות כרטיסים כאלה

ה XFX הרגיל נותן ביצועים יותר טובים משל חברות אחרות וגם מוסיפים חיבורים ההבדל לא גדול קרוב ללא מורגש אבל יש הבדל

GIGABYTE פחות טוב מ LEADTEK רק מזה שהוא עולה יותר בלי סיבה בכלל אתה צריך לזכור שגם ל LEADTEK היה קירור מצויין ב 6600!וזה גם יותר זול אני עשיתי השוואה גם במחיר למה לקנות את ה GIGABYTE ביותר מה LEADTEK?לא בזבוז של כסף עולה 100 שקל יותר!

פורסם

כמו שנאמר הרבה פעמים

לא משנה החברה

פשוט לקנות את הזול ביותר , עם האחריות הארוכה ביותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים