עבור לתוכן

כרטיס למטרת ריבוי צגים

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות כרטיס על מנת לחבר 2 צגים במקביל למחשב. קראתי כאן ש-X1600 עדיף בנושא זה על 7600GT.

א. למה?(לפי הנתונים ה-7600 נראה מבטיח יותר...)

ב.אני לוקח בחשבון גם שימוש במשחקים על הכרטיס ולא רק אפליקציות של ריבוי מסכים...

ג.אם מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין: Dual link DVI-I/ Single link DVI-I....

תודה...

פורסם
  • מחבר

אם למישהו יש המלצות או תשובות אני אשמח להעזר בו...

פורסם

Dual Link DVI-I מאפשר לחבר מסכים בעלי רזולוציה גבוהה מאוד (למשל ה Apple Cinema Display 30") כיוון של DVI בעל לינק יחיד אין מספיק רוחב פס על מנת לספק את דרישות המסך.

פורסם
  • מחבר

סבבה. לא נראה לי שאני אקנה בזמן הקרוב מסך ב-20,000 שקל.

יש הבדל בתמיכה של 2 צגים (שישמשו כמסך גדול אחד) בין החברות?

הכרטיסים מגיעים עם דרייברים מיוחדים לצורך זה? או שצריך לסמוך על מיקרוסופט גם בקטע הזה?

פורסם

כל כרטיס עם מספר יציאות מאפשר זאת.הדרייברים מצידם מגיעים מהיצרן(הענק הירוק או האדום).

קח בחשבון שלשני מסכים מחוברים יש יתרונות וחסרונות נוכח מסך אחד גדול - אתה אמנם יכול להגיע לרזלוציות מטורפות ולקבל שדה רחב יותר(אם נגיד תיצור ביניהם זווית מה שיתן לך יתרון בFPS ;)) אבל תמיד יהיה מין עמוד מעצבן כזה באמצע ;D(מניסיון).

פורסם

סבבה. לא נראה לי שאני אקנה בזמן הקרוב מסך ב-20,000 שקל.

יש הבדל בתמיכה של 2 צגים (שישמשו כמסך גדול אחד) בין החברות?

הכרטיסים מגיעים עם דרייברים מיוחדים לצורך זה? או שצריך לסמוך על מיקרוסופט גם בקטע הזה?

לשתי החברות יש תמיכה בדרייבר שלהן, מלבד תמיכה מצויינת גם כן במערכת ההפעלה חלונות XP.

אם אתה משחק משחקים, קח את הכרטיס החזק מביניהם.

פורסם

כל כרטיס עם מספר יציאות מאפשר זאת.הדרייברים מצידם מגיעים מהיצרן(הענק הירוק או האדום).

קח בחשבון שלשני מסכים מחוברים יש יתרונות וחסרונות נוכח מסך אחד גדול - אתה אמנם יכול להגיע לרזלוציות מטורפות ולקבל שדה רחב יותר(אם נגיד תיצור ביניהם זווית מה שיתן לך יתרון בFPS ;)) אבל תמיד יהיה מין עמוד מעצבן כזה באמצע ;D(מניסיון).

יתרון בFPS?

אתה יכול לפרט יותר?

פורסם

אה ;D,התכוונתי למשחקי FPS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים