עבור לתוכן

זמן עכבר !!!

Featured Replies

פורסם

זה פוט נוח יותר... וטבעי יותר.

???

• תגובות 41
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לגבי ההחלטה של קובי לעכבר..

כמוהו כמוני, גם לי יש מחשב נייד ואני מחכה לשני הדגמים שהוא הציג את התמונות שלהם.

בעיקרון הטרוובלר לא היכ נוח.. והוא בהחלט יקר יותר וסקסי יותר.. (נ.ב איך אתה יודע על הנרתיק עור?) וגם קטן יותר! פלוס אדיר לניידים.

אוקיי, הנה ציטוט מאתר החברה, כנראה הוא לא עשוי מעור אבל מקבלים נרתיק זה בטוח !

"...This sleek, two-button model comes with a protective carrying case. ..."

אודרך אגב לגבי דיואל-אופטיקל.. זה לא יותר מדויק או מהיר בעבודה רגילה... זה נועד להיות יותר מדויק במשטחים בעייתים, ה"מוח" של העכבר מצויד במעבד ואלגוריתם מתוחכם שיודע לבחור באחד מהחיישנים שיספקו עקיבה אופטימלית על משטחים קיצוניים, לכן זה חשוב גם מאוד למחשבים ניידים ולעבודה בשטח.

התכוונתי לדיוק מירבי על משטחים קשים, שאגב נותן יתרון עצום לניידים, למשל עם עכבר אשר אפשר להשתמש בו אפילו על הרגל !!!

לגבי צריכת החשמל, יש מצב שה-TRAVELER משתמש בפחות זרם עקב יעודו לניידים ?

::)

פורסם

זה פוט נוח יותר... וטבעי יותר

???

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;D

פורסם

המממממממ.......אני לא מבין דבר אחד :

איך אפשר לשחק במשחקי אסטרטגיה נגיד למשל : אייג' אוף אמפיירס, רד אלרט וכו... או משחקי תורות \ תפקידים כגון : דיאבלו 2, הירוס עם ה TRACKBALL ?!

תסבירו לי בקשה !!

פורסם
  • מחבר

אממ, עובדה ?

אני לא אומר שקל להתרגל אליו, וזה לקח לי כשבוע עד שכבר שלטתי בו טיפטופ, אבל כשאתה מתרגל אליו הוא הרבה יותר טוב, קשה אמנם לשכנע אנשים לעבור או לנסות אותו בכלל, אבל המעט שכן ניסו לא עוזבים אותו ! ואני חושב ש-e-pit@m רק יחזק אותי!

זה כמו שקשה לשכנע אנשים ש-AMD יותר טוב... ::)

פורסם

המממ...

היה לי קל להשתכנע ש AMD יותר טוב ושווה מהפנטיום 4

אבל להשתכנע ש ה TRACK BALL הוא טוב במשחקי אסטרטגיה..

זה יהיה לי קצת קשה..

בגלל כל התזוזות והסימונים וכל הדברים האלה...והמשחקים שאני משחק זה רק אסטרטגיה ותפקידים \ תורות..אז אני יותר חשדן ולא עובר ל TRACK BALL בינתיים...

השליטה פשוט נראת לי מאוד מוזרה ונראה לי שלוקח יותר משבוע להתרגל אליה... עד למצב של 100%

פורסם
  • מחבר

ההתרגלות זה דבר מאד אישי, אגב, יש כאן השוואה נחמדה באתר על עבודה במשחקים עם סוגים שונים של עכברים, כדאי לך לקרוא...

אם הייתי טוב כמו פעם ברדאלרט 2 הייתי מראה לך כמה טראקבול יותר טוב...

תנסה פעם אחת ללפתוח את הראש בשבילו ותראה איך אתה מתמכר...

פורסם

קום צודק.. הטראקבול יותר נוח, כלומר יותר בריא ופחות מעייף.

לגיב משחקים.. משחקי תלת מימד ו3D SHOOTER תשכחו מזה... זה יהיה לכם סיוט.

אבל אסטרטגיה.. הטראקבול בהחלט יוכיח את היתרונות בו במשחקים כאלו... בהם השעות מרובות... ותזוזות גם כן.

אני מוכן להעיד שהיו פעמים שהייתי מתוסכל ממנו.. אבל לא איבדתי תקווה ועכשיו אני ממש נהנה לעבוד איתו.

פורסם

ולי יש אקספלורר גידם שאחרי שהלחמתי אותו , האורות הרוורס שלו לא דולקים

מעניין אם באג יחליפו לי אותו , בכל זאת קיבלתי עליו 5 שנות אחריות .

פורסם
  • מחבר

לגיב משחקים.. משחקי תלת מימד ו3D SHOOTER תשכחו מזה... זה יהיה לכם סיוט.

פה לפי דעתי אתה מעט טועה, דווקא הטראקבול הוכיח את עצמו במשחקים כאלה כאשר פניות חדות ושינויי כיוון מהירים היו קלים הרבה יותר בו מאשר כל עכבר שולחני רגיל, בעיות כיוון במשחקים אלה אולי קיימות אבל הכל ניתן לתקן עם אימון קל, והתוצאות טובות מאד !!!

כמובן שאנחנו מדברים על טראקבולים מהשנה האחרונה בערך...

פורסם

הייתי מנסה טראק-בול אבל הבעייה שאני לא רוצה לקנות סתם כי אולי אני לא יאהב אותו

לאף אחד מהחברים שלי אין טראק-בול..

ולא נראה לי שחנויות בסביבה שלי כגון : עתיד מחשבים, באג ואופיס דיפו ועוד כמה יתנו לי לנסות את העכבר בחנות...

אולי חנויות פרטיות כן אבל הם יותר בשביל חומרה ואין להם משחקים שם..

פורסם
  • מחבר

אולי חנויות פרטיות כן אבל הם יותר בשביל חומרה ואין להם משחקים שם..

תנסה לפחות...

::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים