עבור לתוכן

זמן עכבר !!!

Featured Replies

פורסם

הגיע הזמן לקנות עכבר למחשב הנייד החדש שלי, על המחשב הרגיל שלי יש את הטראקבול המעולה של לוג'יטק ה-TRACKMAN FX CORDLESS OPTICAL, אבל עם כל הכבוד לאהבה בגדולה שלי לטראקבולים זה לא יהיה הגיוני עם מחשב נייד, אז אני צריך לקנות עכבר חדש בשבילו וישנן כמה אופציות מובילות...

1. ה-MouseMan הכחול של לוג'יטק..

2. ה-Cordless MouseMan® Optical...

3. או ה-MouseMan® Traveler dual optical

4. והאחרון חביב MouseMan® Dual Optical...

שני האחרונים בעלי טכנולוגיית ה-dual optical החדשה של לוג'יטק לדיוק מירבי גם על משטחים קשים.

אל תציעו לי מייקרוסופט, לא תודה, ואני שואל האם באמת כדאי להשקיע על הדגמים היקרים ?

תודה מראש...

• תגובות 41
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יספיק בהחלט

ואין כמו TrackBall ;D ;D

פורסם

הגיע הזמן לקנות עכבר למחשב הנייד החדש שלי, על המחשב הרגיל שלי יש את הטראקבול המעולה של לוג'יטק ה-TRACKMAN FX CORDLESS OPTICAL, אבל עם כל הכבוד לאהבה בגדולה שלי לטראקבולים זה לא יהיה הגיוני עם מחשב נייד, אז אני צריך לקנות עכבר חדש בשבילו וישנן כמה אופציות מובילות...

2. ה-Cordless MouseMan® Optical...

3. או ה-MouseMan® Traveler dual optical

4. והאחרון חביב MouseMan® Dual Optical...

שני האחרונים בעלי טכנולוגיית ה-dual optical  החדשה של לוג'יטק לדיוק מירבי גם על משטחים קשים.

אל תציעו לי מייקרוסופט, לא תודה, ואני שואל האם באמת כדאי להשקיע על הדגמים היקרים ?

תודה מראש...

אני הייתי הולך Logitech MouseMan Wheel Optical -USB/PS2... מה שעולה אצל זיגזג 47 דולר...

אין לי מושג האם זה הרביעי או הראשון אצלך באפשרויות נדמה לי הרביעי....

הוא שווה כל דולר !!!

פורסם

MouseMan® Dual Optical

גם אני רוצה....

פורסם
  • מחבר

נראה לי דווקא יש יתרון ל-dual optical...

פורסם

כן ואם תמצא אותו תקנה גם לי. (ברצינות, אני אקנה ממך).

פורסם
  • מחבר

לפי דואר אלקטורוני אותו קבלתי מ-מעתק, היבוא יחל בינואר..

פורסם

בקשר לMOUSE MAN האלחוטי, אל תיקח אותו כי הוא בא עם מתאם יחסית גדול (לא ממש, אבל לא יפה כדי לסחוב אותו איתך לכל מקום). קח את MouseMan® Traveler dual optical, גם קטן, גם משוכלל שתוכל לקחת לכל מקום. ובביקורת שקראתי על DUAL OPTICAL אמרו שזה מעולה. זה היה פעם בHWzone.....

פורסם

תגידו, טראק בול יותר נוח מעכבר רגיל ? כמה זמן לוקח להתרגל אליו ? והוא מדויק ?

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי אחת ולתמיד מה כ"כ טוב בעכברים של לוג'יטק? כי אני מרגיש כאילו אני מפספס את הרכבת או משהו כזה...

אני יודע שלגבי ג'וסיטיקים הם לא משהו, כי הם בקושי מעדכנים את הדגמים שלהם והם עשויים מפלסטיק זול.

לגבי עכברים, יש לי עכבר Serial שלהם עם שלושה לחיצים, OEM, שקניתי לפני כמה זמן מפלונטר כי רציתי להפעיל את ה486 לתחיה, וזה היה העכבר היחידי, הכי זול שהצלחתי למצא ליציאה סריאלית. עדיין, אני לא כ"כ מתלהב ממנו, הפלסטיק חלקלק כזה ולא כ"כ נח, אין לזה בדיוק הסבר. לוג'יטק גם לא מוציאים עכברים סימטריים/שמאליים וזה נראה כאילו יש להם איזה הנאה סדיסטית בעניין הזה...

פורסם
  • מחבר

תגידו, טראק בול יותר נוח מעכבר רגיל ? כמה זמן לוקח להתרגל אליו ? והוא מדויק ?

קרא את הביקורת כאן באתר...

לפי דעתי הוא הוח פי כמה, להתרגל זה שאלה אישית אבל בהחלט לא הרבה זמן, והוא מדויק יותר מעכבר רגיל.

פורסם

אני בעד העכבר הזה:

MouseMan® Dual Optical

פורסם

MouseMan® Dual Optical

מישהו אולי יכול לתת תמונה שלו?

פורסם
  • מחבר

productov3441.gif

וזה הטרוולר

productov3443.gif

סקסי פי כמה...

פורסם

הטרוולר יותר קטן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים