פורסם 2006 באפריל 1619 שנים האם הוא כבר מקרטע במשחקים של היום(אני בינתיים לא מתקין משחקים כי המחשב נגוע עד שאני יפרמט) הNFS האחרון יפעל עליו??
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים מחבר חח טוב אם המצ ככה אז סבבה הכרטיס כבר בן שנתיים...דרך אגב זה משנה 128 או 256 או שהכי חשוב זה המעבד הגרפי של הכרטיס? ומה אפשר למצוץ ממנו בOC?
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים אין לך ממש מה לדאוג זה כרטיס שיכול לסחוב כל משחק היום בהגדרות בינוניות+וירוץ יפה.
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים יסחוב בסדר....אבל חלק מהמשחקים הוא לא יריץ כל כך טוב (f.e.a.r, oblivion, battlefield)
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים אחי זרוק את הכרטיס מסך בפח ותקנה כמו בן אדם .. ג'יפורס מהסדרה ה-7!!Wake up!!!בעולם האמיתי לא לכל אחד יש 2000 שקל לכרטיס מסך שלא נדבר על הכרטיסים שעולים 4000 פלוס...
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים מחבר אחי זרוק את הכרטיס מסך בפח ותקנה כמו בן אדם .. ג'יפורס מהסדרה ה-7!! חח ממש לא בוער לי לקנות כ"מ והעכשווי בהחלט יספיק רק רציתי לדעת אם יריץ נורמלי משחקים כי הרבה זמן לא שיחקתי במחשב..הכרטיס הבא יהיה כנראה עם מחשב חדש עוד שנה שנתיים בערך ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.