עבור לתוכן

התלבטות בנוגע להשקעה בכרטיס מסך חזק יותר.

Featured Replies

פורסם

התיכנון היה לקנות את כרטיס המסך 7600GT, אבל אין לי בעיה להוסיף את הכסף ולקנות את ה7900GT. אף פעם לא היה לי כרטיס מסך שנחשב לחזק, וחשבתי שהגיע הזמן שאוכל לשחק בהגדרות הכי גבוהות במשחקים :smile1:.

מה אתם אומרים? שווה את ההשקעה הנוספת, או שהכרטיס המסך הראשון יספק גיימר ממוצע כמוני?

פורסם

אתה קונה את הכרטיס את הכרטיס עם מערכת חדשה, כן?

בהנחה שכן, ואתה חושב שאתה משחק במשחקי מחשב ("גיימר"), ואתה חובב את התחום- אני חושב שזו בהחלט השקעה שווה שמשדרגת את חווית המשחק בכמה שלבים.

פורסם

הייתי בדיוק באותה התלבטות לפני כמה ימים.. אבל מהר מאד הבנתי שה 7600GT פשוט לא משתלם כשאפשר להשיג את ה 7900GT ב2000 ש"ח.. בבהדל בינהם הוא בדרך כלל של 600 ש"ח.. אבל ההבדל בכרטיס הוא של שמיים וארץ !! ל 7900GT יש 24 צינורות עיבוד בעוד של 7600GT יש רק 12 (בדיוק חצי! כמו של הדור הישן..) לפי דעתי אין טעם להתלבט, כי הקפיצה ל 7600GT תהיה לא מספקת לפי דעתי, לא תוכל במשחקים חדשים מאד וכאלו שייצאו עוד כמה חודשים לשחק על הגדרות במקסימום.. בעוד שב7900GT אתה "קונה לעצמך שקט" לתקופה ארוכה יותר..

קח בחשבון גם שלא רק הכרטיס מסך קובע אלא גם המחשב, כמו שאמר פה אחד לפני.. אז אולי כדאי לשדרג דברים אחרים גם (כמו מעבד וכו'..) כמו כן הכרטיס (7900GT) מגיע רק ב PCI-E (אני לא בטוח ב100אחוז)..אז תבדוק את זה גם כדי שלא תתקע ואחרון אחרון ולא חביב בכלל - ספק כח - הכרטיס הזה דורש ספק של לפחות 400W !! אז אם אין לך (כמוני) זה סיפור של עוד 300 שח +-..

נ.ב - אני מצאתי בנעה מחשבים כרטיס של GAINWAR 7900GT ב2000 שקל ב 12 תשלומים.. יש לך גם עוד כמה אופציות דומות באתר פלונטר (הבעיה ששם המחיר למזומן ושבוחרים ב12 תשלומים המחיר עולה באופן משמעותי).. מה אתה אומר נתאחד ונזמין ביחד ??! אולי נקבל הנחת "חבר מביא חבר" ? ;D

בכל מקרה.. שיהיה בהצלחה! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני קונה באמת מערכת חדשה, עם מעבד אינטל 805 D.

החלטתי ללכת על ה-7900GT מזיגזג, פעם ראשונה שיהיה לי כרטיס כזה חזק :smile1:. תודה.

פורסם

הייתי בדיוק באותה התלבטות לפני כמה ימים.. אבל מהר מאד הבנתי שה 7600GT פשוט לא משתלם כשאפשר להשיג את ה 7900GT ב2000 ש"ח.. בבהדל בינהם הוא בדרך כלל של 600 ש"ח.. אבל ההבדל בכרטיס הוא של שמיים וארץ !! ל 7900GT יש 24 צינורות עיבוד בעוד של 7600GT יש רק 12 (בדיוק חצי! כמו של הדור הישן..) לפי דעתי אין טעם להתלבט, כי הקפיצה ל 7600GT תהיה לא מספקת לפי דעתי, לא תוכל במשחקים חדשים מאד וכאלו שייצאו עוד כמה חודשים לשחק על הגדרות במקסימום.. בעוד שב7900GT אתה "קונה לעצמך שקט" לתקופה ארוכה יותר..

קח בחשבון גם שלא רק הכרטיס מסך קובע אלא גם המחשב, כמו שאמר פה אחד לפני.. אז אולי כדאי לשדרג דברים אחרים גם (כמו מעבד וכו'..) כמו כן הכרטיס (7900GT) מגיע רק ב PCI-E (אני לא בטוח ב100אחוז)..אז תבדוק את זה גם כדי שלא תתקע ואחרון אחרון ולא חביב בכלל - ספק כח - הכרטיס הזה דורש ספק של לפחות 400W !! אז אם אין לך (כמוני) זה סיפור של עוד 300 שח +-..

נ.ב - אני מצאתי בנעה מחשבים כרטיס של GAINWAR 7900GT ב2000 שקל ב 12 תשלומים.. יש לך גם עוד כמה אופציות דומות באתר פלונטר (הבעיה ששם המחיר למזומן ושבוחרים ב12 תשלומים המחיר עולה באופן משמעותי).. מה אתה אומר נתאחד ונזמין ביחד ??! אולי נקבל הנחת "חבר מביא חבר" ? ;D

בכל מקרה.. שיהיה בהצלחה! :xyxthumbs:

הגזמת קצת.

ה 7600GT הוא הכרטיס הכי משתלם היו מבחינת עלות תועלת. הוא עולה כ 1200 ש"ח, לא בדיוק הבדל של 600 ש"ח.

למעשה, אם שמים את ה 800 ש"ח הפרש בצד, בעוד כשנה וחצי אפשר למכור את ה 7600GT ולקנות עוד כרטיס מיינסטרים אשר נותן יחס תועלת/ביצועים פנטסטי, ובסוף להשאר עם כרטיס חזק יותר מה 7900GT אשר יספק את הדרישות לתקופה ארוכה יותר.

ה 7900GT שווה קנייה אם אתה רוצה לשחק במשחקים של עכשיו ועוד טיפה קדימה ברזולוציות גבוהות ויותר אפקטים פעילים מאשר מאפשר ה 7600GT.

אבל להגיד שה 7600GT לא ערך טוב לכסף זה פשוט לא נכון.

פורסם
  • מחבר

רזולוציה שמספיקה לי היא 1024*768, ואני רוצה לשחק בה על הגדרות גבוהות במשחקים שיצאו כבר ויצאו בעתיד הקרוב.

ה-7600GT יספק את זה?

עוד לא קניתי אגב, אני אעשה את זה היום ב-5, אחרי שאני מסיים את העבודה.

פורסם

יותר כדי לקנות את ה 7600GT עולה פחות ואחרי זה נישאר לך כסף לפעם הבאה לקנות את ה 7900 זה להיות תקוע איתו מלא זמן

פורסם

רזולוציה שמספיקה לי היא 1024*768, ואני רוצה לשחק בה על הגדרות גבוהות במשחקים שיצאו כבר ויצאו בעתיד הקרוב.

ה-7600GT יספק את זה?

עוד לא קניתי אגב, אני אעשה את זה היום ב-5, אחרי שאני מסיים את העבודה.

ברזולוציה כזאת יש חשיבות למעבד.קח את זה בחשבון.

שאלה לי אליכם - ה7600GT חזק יותר מ6800ULTRA?

פורסם

הרבה יותר.

פורסם

:kopfpatsch::nono: :nono:

בערך באותה הרמה... יש ל 6800U יתרון בהגדרות גבוהות.

7600GT משתלם הרבה יותר מ 7900GT (שגם כן משתלם מאוד)....

ובכרטיס הזה אפשר לשחק בכל המשחקים עם 1024*768...

פורסם

הרבה יותר.

זה נובע מהמהירויות שעון המטורפות?

(טבלת השוואה תעזור :hi:)

פורסם

זה נובע מהמהירויות שעון המטורפות?

ראה הודעה לפניך.

פורסם

הא?זה 6800GS שם

פורסם

בגלל זה רשמתי "בהערכה גסה" :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים