עבור לתוכן

מישהו מכון להסביר לי מה יש במשחק Oblivion?כי לפי מה שאני רואה הוא עוד סתם משחק..

Featured Replies

פורסם

הפריקים של המשחק הזה ממש צצים כמו פטריות אחורי הגשם....

איפה הייתם ב morrowind!

איפה הייתם ב gothic 1+2

:s05:

מה קרה פתאום.....

פורסם

הפריקים של המשחק הזה ממש צצים כמו פטריות אחורי הגשם....

איפה הייתם ב morrowind!

איפה הייתם ב gothic 1+2

:s05:

מה קרה פתאום.....

את גוטיק אף פעם לא אהבתי

על MORROWIND חרשתי איזה שנה+

פורסם

את גוטיק אף פעם לא אהבתי

על MORROWIND חרשתי איזה שנה+

אתה צוחק עלי.......

איך אפשר לאהוב את morrowind ולא לאהוב את gothic?????????

זה כמעט אותו משחק :nixweiss:

פורסם

אתה צוחק עלי.......

איך אפשר לאהוב את morrowind ולא לאהוב את gothic?????????

זה כמעט אותו משחק :nixweiss:

לא יודע למה...

פורסם

אני למשל אהבתי מאוד את גוטיק 1+2 (ואת ההרחבה של 2 ..למרות שזה אותו דבר..)

ולmorrowind לא ממש התחברתי... אבל על oblivion אני חורש!! זה אחד המשחקים הכי יפים ששחקתי...

מחכה לגוטיק 3... :smile1:

פורסם

איזה אכס אתה רואים שאתה לא מבין כלום במשחקי rpg אני ממליץ לך לעבור לפקמן אותו בטח תאהב :bash::nixweiss::screwy:

פורסם

בשבילי Oblivion הוא המשך לסדרת ה Might And Magic המפורסמת שכשלה במשחקה האחרון.

פורסם

בשבילי Oblivion הוא המשך לסדרת ה Might And Magic המפורסמת שכשלה במשחקה האחרון.

ואוו.... אתה מדבר על המשחק הישן שבו אתה מארגן חבורה ועושה Q בגוף ראשון ?!

מה הקשר בינהם חוץ מהגוף הראשון ?!?!

פורסם

מצטער שאני ככה מתערב, אבל ראיתי שכבר מדברים על הנושא.

יש לי את Oblivion אך לצערי הוא לא עובד לי בצורה ראויה על המחשב ולכן שמתי אותו בצד עד שאני אשדרג את הכרטיס מסך.

בנוסף לכך יש לי גם את Morrowind שעדיין לא שיחקתי בו.

האם הם חווית המשחק ביניהם דומה? האם גם ב-Morrowind עולם המשחק הוא ענקי ויש מיליון ואחת אפשרויות לשחק או שזה משחק שונה בסגנונו?

פורסם

מצטער שאני ככה מתערב, אבל ראיתי שכבר מדברים על הנושא.

יש לי את Oblivion אך לצערי הוא לא עובד לי בצורה ראויה על המחשב ולכן שמתי אותו בצד עד שאני אשדרג את הכרטיס מסך.

בנוסף לכך יש לי גם את Morrowind שעדיין לא שיחקתי בו.

האם הם חווית המשחק ביניהם דומה? האם גם ב-Morrowind עולם המשחק הוא ענקי ויש מיליון ואחת אפשרויות לשחק או שזה משחק שונה בסגנונו?

כן, יש אפילו דברים שעדיפים לפי דעתי במורורווינד. אבל כמובן אובליוויין מפותח בצורה משמעותית בשאר הדברים...

פורסם

אני משחק כבר חצי שנה ב morrowind

המשחק כלכך אין סופי שכבר נמאס לי ממנו :o

כבר הלכתי לאיבוד

יש לי משהו כמו 40 משימות פתוחות וכל פעם שאני מסיים אחת קופצות לי עוד שלוש בדרך :)

לדעתי הם קצת הגזימו אם גודל המפות, מספר הדמויות וכמויות הטקטס.

אם זאת הדאגה שלך אז הגעת למשחק הנכון

(מה לעשות....יש לי מחלה.... אני לא יכול להפסיק עד שאני מסיים את כל המשימות במשחק)

פורסם

אני למשל אהבתי מאוד את גוטיק 1+2 (ואת ההרחבה של 2 ..למרות שזה אותו דבר..)

ולmorrowind לא ממש התחברתי... אבל על oblivion אני חורש!! זה אחד המשחקים הכי יפים ששחקתי...

מחכה לגוטיק 3... :smile1:

גם אני בדיוק כמוך, גוטיק ממש אהבתי ול MORROWIND לא התחברתי ו OBLIVION הוא משחק RPG הכי טוב שיצא אי פעם

פורסם

אני משתגע ממכם.... זה ממש אותו סגנון משחק...

שאני מנסה להזכר אחורנית ההבדל היחיד ביניהם הוא

בגוטיק הרבה יותר קל להתחיל מבחינת עלילה

זה נורא ברור מה צריך לעשות בהתחלה ואין לך יותר מידי מה להסתבך (אלא אם אתה מתחיל לחפש את הגילדות התקדמות יותר ממש בהתחלה)

לעומת זאת בmorrowind ממש קל ללכת לאיבוד אם אתה לא עושה בדיוק מה שאומרים לך

אם אתה מתחיל סתם להסתובב ולדבר עם אנשים אתה חוטף סחרחורת תוך חצי שעה ומתחיל להתעצבן(זה מה שקרה לי)

אבל צריך ללמוד להתעלם מכמות הדמויות האין סופיות ומכמויות הטקטס שמתווספות עם כל משימה נוספת.

וככה יותר קל לעבוד, ואם הזמן לומדים להשתלט על העסק.

אבל חוץ מזה אני חושב שאתם מפסידים..... זה באמת משחק מושקע עם גרפיקה טובה, מנוע טוב, המון קווסטים טובים, הרבה גילדות (בסביבות 10 גילדות)

ועוד ועוד

פורסם

מורווינד פתוח כמו OBLIVION

אבל אובליביון הרבה יותר מפותח בכל התחומים...

לMORROWIND קשה יותר לאנשים להתחבר...בעיקר בגלל שהדמויות שם לא מדברות והכל מופיע בטקסטים,עודף הטקסטים [כמות הטקסטים הכוללת במשחק היא של ספר באורך 3000 עמודים] והקושי למצוא את מה שאתה צריך...

בMORROWIND כשאתה מקבל משימה אתה רק מקבל הנחיות איך להגיע,אתה לא רואה שום מקום שלא היית בו עדיין,והמקומות שאתה צריך ללכת אליהם לא מסומנים על המפה...אפילו מצפן אין לך...אתה ממש ממש חופשי ואבוד...

לפעמים הקושי בקווסטים במורווינד הוא לא בקווסטים עצמם,אילא בעובדה שאתה צריך למצוא איזה עיירה נידחת באמצע שום מקום בהתאם להוראות דרך קשות להבנה..[אז כן-זה מפתח המון את החוש כיוון ואת היכולות לאלתר,ככה למשל אני ציירתי לי על דף מצפן והדבקתי על המסך כדי שאני לא אתבלבל איפה הצפון אף פעם]

חוץ מזה,יש כמה דברים יותר טובים בMORROWIND מאובליביון,אבל המשחק עצמו פחות טוב בכמה רמות....

אם תצליח להתחבר למורווינד-אתה תאהב אותו,אם לא-אז תנסה שוב פעם,ואם עדיין לא-תוותר.

זה משחק מסובך בסה"כ.

פורסם

אני מסכים איתך ב 101% שהם הגזימו עם כמויות הטקסט וחלק מהמשימות פשוט זורקים אותך לבריכה ואומרים לך תתחיל לשחות.

אבל קודם כל לגבי המצפן.... בכל משחק הצפון הינו הגבול העליון במפה.

לגבי מציאת מיקום של עיירות נידחות זה ממש מעצבן לפעמים אבל יש מפה דינאמית שנכתבה בג'אווה ששם אתה יכול למצוא כל חור הכי קטן בלי בעיה.

למי שניסה ונשבר מהר מידי אני ממליץ לנסות שוב עם קצת סבלנות ועם הטיפים האלה... אני בטוח שהוא לא יצטער ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים