עבור לתוכן

מישהו מכון להסביר לי מה יש במשחק Oblivion?כי לפי מה שאני רואה הוא עוד סתם משחק..

Featured Replies

פורסם

יש לי תמשחק..

עכשיו לפי מה שאני רואה זה סתם ללכת בחושך ולהרוג כל מיני עכרברושים מטומטמים עם איזה חרב ומגן ולפתוח דלתות אין משהו חדש אין כלום...

אני סתם לוחץ C וזה עושה איזה משהו כחול כזה פתאום שלא נראה לי שעוזר במשהו...

משהו מוכן לומר לי מה כולם אוהבים במשחק הזה?

ומה הקטע שלו?

פורסם

חחח גם אני שיחקתי בו כמה ימים והבנתי שזה סתם עוד משחק...

עכשיו אני משחק Fable והוא משחק הרבה יותר כיפי לדעתי

פורסם

רואים שאין לכם טעם בגרוש!

FABLE? סתם עוד משחק ילדים מצוייר.

פורסם

:kopfpatsch::lol:

אין לכם הרבה ניסיון במשחקי RPG נכון?

פורסם

OBLIVION זה משחק פצצה!!!!!!! OBLIVION זה משחק הקווסט הראשון שאני חורש כל יום ::) ::)

פורסם

נו באמת.

אין שום קשר בין Oblivion ל Quest.

פורסם

מה אתה מדבר בכלל משחק הכי קטלני שיש היום כמעט כולם משחקים בו ...!

חוץ ממך כמובן .. ימעפן :bash:

פורסם

משחק בן זונה .. אחד הכבדים שאני מכיר .!!

מי שאומר שזה סתם משחק אז הוא :bash:

פורסם

אם היית ממשיך לשחק אז היית רואה שזה לא סתם משחק...

ההתחלה אפילו גם יפה לדעתי!

והאור הכחול הזה מרפה אותך....

אז לפני שאתה נותן ביקורת על משחק, תשחק בו יותר מ10 דקות...

פורסם
  • מחבר

אם היית ממשיך לשחק אז היית רואה שזה לא סתם משחק...

ההתחלה אפילו גם יפה לדעתי!

והאור הכחול הזה מרפה אותך....

אז לפני שאתה נותן ביקורת על משחק, תשחק בו יותר מ10 דקות...

OK

תגידו גם לכם יש תבאג הזה שנתקע השחקן לפעמים?!

פורסם

OK

תגידו גם לכם יש תבאג הזה שנתקע השחקן לפעמים?!

איך נתקע? לא זז ופתאום ממשיך?

פורסם
  • מחבר

איך נתקע? לא זז ופתאום ממשיך?

פשוט השחקן! נתקע במקום אני יכול לזוז עם העכבר למעלה למטה לצדדים... אבל להתקדם אי אפשר...ואז חייבים לעשות LOAD .. ממש מעצבן..

אין את זה לאף אחד?!

פורסם

פשוט השחקן! נתקע במקום אני יכול לזוז עם העכבר למעלה למטה לצדדים... אבל להתקדם אי אפשר...ואז חייבים לעשות LOAD .. ממש מעצבן..

אין את זה לאף אחד?!

יש מצב שלקחת יותר מידי דברים ועברת את המשקל אתה יכול לסחוב... תבדוק אם כתוב לך למעלה שאתה נתקע you are over משו...

אז אתה צריך לזרוק משהו..

פורסם

מערה?

פחחחחח,אתה עדיין בשלב הTUTORIAL!! ;D

מה מיוחד בOBLIVION?

אתה מפתח דמות לחלוטין כפי ראות עיניך

יש לך עולם ע-נ-ק-י פתוח ושלם שבו אתה יכול לטייל בחופשיות,לסקור מערות,להכנס לערים,לקנות בתים,לגנוב,להצטרף לגילדות,להמשיך בקו העלילה,לרצוח,להרוג,להלחם,לקנות סוסים,לגנוב סוסים,לשחות,לצלול,לשוט בספינות,ליצור שיקויים,לעבוד עבור אנשים,להיות רוצח שכיר,להמר,להשתתף בקרבות גלדיאטורים,ליצור קסמים,להתערב ומה לא...

נוסיף לכך את העלילה הטובה,את העובדה שבמשחק יש מעל ל-1000 דמויות כל אחת עם אישיות משלה,תחביבים משלה,בית משלה חפצים משלה ואיפיון משלה

נוסיף לכך גם את העובדה שבמשחק יש מאות קווסטים,שחלקים אורכים עד חצי שעה ומעלה,ככה שכל שחקן יוכל ליצור את סיפור ההרפתקאות שלו...

אה,ושלא נשכח את העובדה שיש למשחק גם מנוע גראפי מדהים,אינטיליגנציה מלאכותית מעולה,מערכות ומיני משחקונים כיפיים [כל מערכת ההתגנבות במשחק היא יותר מהנה ויותר מאוזנת ומתקדמת ממערכת ההתגנבות של המשחק THEIF 3 [שזה משחק שמבוסס רק על גניבות] ולעומת זאת OBLIVION מכיל עוד אלפי דברים שאפשר לעשות]

בקיצור?לא סתם משחק טוב,זה המשחק הכי טוב שיצא עד היום למחשב.

פורסם

חחח גם אני שיחקתי בו כמה ימים והבנתי שזה סתם עוד משחק...

עכשיו אני משחק Fable והוא משחק הרבה יותר כיפי לדעתי

פייבל?משחק קצר,מטומטם,עלילה של סרט ילדים בשקל תשעים

מערכת פיתוח דמות מטומטמת,ומשחקיות מפגרת-המשחק מרגיש כמו משחק פלטפורמה זול מאשר משחק תפקידים,והוא לינארי לחלוטין

המשחק סוביל ממפות קטנות בטירוף [כל הזמן יש טעינות],עיצוב שלבים אידיוטי,אויבים מגוכחים,גראפיקה של ילדים קטנים,ואורך חיים אפילו יותר קצר מחיים של פרפר.

המשחק נוצר במיוחד בשביל כל אלו שלא מבינים מה זה משחק תפקידים טוב ואוהבים ללכת על זבל מיינסטרימי רק בגלל שהוא "אין".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים