פורסם 2001 בספטמבר 2524 שנים ותודה לאסף ממנטור על העזרה... א. ICQ -> Preferences -> Miscellaneous ב. לסמן Multi langauge support ג. להיכנס ללוח בקרה... ד. המשך בקובץ
פורסם 2001 בספטמבר 2624 שנים לפני שאני עושה את זה אני מעוניין לדעת אילו בעיות עברית יש ב-ICQ? כי לא נתקלתי בבעיות מיוחדות, אני כותב עברית ומקבל עברית... איזה בעיות יש בעברית ב-ICQ חוץ מזה?
פורסם 2001 בספטמבר 2624 שנים הבעיה היחידה שהייתי לי עם עברית בICQ בפרט ובXP בכלל הייתה שכשהייתי כותב עברית בICQ היא הייתה נכתבת משמאל לימין.אחרי שסימנתי את ה Multi Language Support זה הסתדר.Thx
פורסם 2001 בספטמבר 2724 שנים מחבר אוי.. you got it all wrong..זה בסה"כ מסדר בעיה קריטית שגורמת לכך שרואים הודעות בעברית ב-ICQ כסימני שאלה..
פורסם 2001 בספטמבר 2724 שנים אהלןגם לי יש את הבעיה הזאת שאני רואה לפעמים במקום עברית סימני שאלה. אני על ווינדוס אקס פי עם איי סי קיו 2001a.קראתי את הקובץ אבל לא כל כך הבנתי מה אני צריך לעשות. מה זאת אומרת locale language? איפה אני משנה את זה?מישהו אולי יכול להסביר לי מה לעשות בקצרה?תודה מראשאופיר
פורסם 2001 בספטמבר 2724 שנים לא שאני מזלזל במישהו אבל אני חייב פשוט לשאול: אתם לא יכולים לפתור את זה הלי עזרה חיצונית? אני מתכוון, זה כל כך פשוט............ :hat: אינטואטיבי אפילו.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.