עבור לתוכן

רעש במחשב

Featured Replies

פורסם

חברה יש לי מחשב והוא עושה רעש איום ונורא אני לא יכול להשאיר אותו דלוק בלילה

וזה קרה רק בזמן האחרון יש לי אותו שנה

אז רק בחודש הזה הוא התחיל להרעיש אז מה אני עושה בקשר לזה ?

פורסם

אני מאמין שמקור הרעש הוא המאווררים, אז או שתמצא את המרעישים ותחליף אותם או שתשמן אותם.

פורסם
  • מחבר

לא אחי אין לי שומ מאוררים במחשב חוץ מלמעבד..

פורסם

אתה בטוח שאין לו שום מאוורר חוץ מזה של המעבד (שיוסיף ומהר )..

ואו שהרעש נוטבע מהקירור של המעבד (רוב הסיכוים) או שיבדוק אולי ה HD רופף או משהו כזה..

שיפתח תמחשב ויבדוק את מקור הרעש..

ועל הדרך ינקה אבק וישמן תמאוורר..

פורסם

מה עם מאוורר בספק? בדוק את זה.

פורסם

אם מקור הרעש הוא אכן במאוורר/י ספק הכח, נסה לשאוב את האבק מהם (עם שואב אבק). אם יש לך "חוש טכני" טוב (יודע לפרק ולהרכיב דברים), אתה יכול לנסות להוציא את הספק מהמחשב ואז לפרק ולנקות אותו, ובאותה הזדמנות גם לשמן את המאוורר/ים שלו. אני עשיתי את זה וזה עזר מאד.

אם אתה לא רוצה להתעסק את הספק, והניקיון החיצוני שלו לא עוזר, אתה יכול להחליף אותו אם הרעש ממש מפריע לך.

פורסם
  • מחבר

חברה תודה אני ינסה לעשות את זה

אבל בקשר לשמן את המאווררים איך אני עושה את זה מה עם שמן ? ואיםה לשמן ?

פורסם

יש לך מדריך לזה כאן. רק הערה מאוד חשובה, תזהר מאוד עם הספק. גם שאתה פותח אותו הקבלים יכולים להיות עדיין טעונים. אל תגיע בשום דבר מתכתי בפנים רק תפתח אותו בזהירות ותבריג בעדינות את המאוורר החוצה בשביל לנקות אותו. וכמובן שזה ישלול לך את האחריות לספק אם קיימת.

פורסם
  • מחבר

תודה אחיי...

פורסם
  • מחבר

חברים אני עשיתי בדיוק מה שרשמתם הוצאתי את המאוורר ואת המאבד וניקתי מאבק

ושהחזרתי אותו והדלקתי את המחשב אז המחשב נהיה לי עדיש לעלה וה cpu שיש בביצועים שבסיים משימה הוא על 100% כשאני ניכנס למשחק הוא ניתקע לי

בבקשה תעזרו לי .

פורסם

רק הערה מאוד חשובה, תזהר מאוד עם הספק. גם שאתה פותח אותו הקבלים יכולים להיות עדיין טעונים. אל תגיע בשום דבר מתכתי בפנים רק תפתח אותו בזהירות ותבריג בעדינות את המאוורר החוצה בשביל לנקות אותו. וכמובן שזה ישלול לך את האחריות לספק אם קיימת.

אפשר להוציא את המאוררים מהספק(לגמרי)?

אחרי זה צריך להלחים את החוטים בחזרה לא?

פורסם

אתה לא חייב לתלוש חוטים. אתה פותח את הספק ומוציא בהברגה את המאוורר מנקה משמן ומבריג הכל חזרה

פורסם

כשאתה עושה את זה תדאג שהספק לא בחשמל ורצוי שיהיה מישהו לידך למקרה שתתחשמל,בספקים יש הרבה מאוד מתח ובד"כ לא מתעסקים איתם

פורסם

שים כפפות, ושהידיים לא היו ישרות ברגע שאתה מתעסק בספק, שהייד תהייה בצורה עקומה.

ככה לא תקבל זרם.

פורסם

אל תשים כפפות ולא נעליים. זה 220V בהספק גבוה, זה רציני. אם אתה לא יודע מה אתה עושה אל תעשה את זה. אני פשוט אמרתי לך שיטה שקיימת. אפשר לנסות לשאוב את המאוורר של הספק ולהשתמש במברשת מבחוץ. זה הרבה יותר בטוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים