פורסם 2006 באפריל 1519 שנים חברה יש לי מחשב והוא עושה רעש איום ונורא אני לא יכול להשאיר אותו דלוק בלילה וזה קרה רק בזמן האחרון יש לי אותו שנה אז רק בחודש הזה הוא התחיל להרעיש אז מה אני עושה בקשר לזה ?
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים אני מאמין שמקור הרעש הוא המאווררים, אז או שתמצא את המרעישים ותחליף אותם או שתשמן אותם.
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים אתה בטוח שאין לו שום מאוורר חוץ מזה של המעבד (שיוסיף ומהר )..ואו שהרעש נוטבע מהקירור של המעבד (רוב הסיכוים) או שיבדוק אולי ה HD רופף או משהו כזה..שיפתח תמחשב ויבדוק את מקור הרעש..ועל הדרך ינקה אבק וישמן תמאוורר..
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים אם מקור הרעש הוא אכן במאוורר/י ספק הכח, נסה לשאוב את האבק מהם (עם שואב אבק). אם יש לך "חוש טכני" טוב (יודע לפרק ולהרכיב דברים), אתה יכול לנסות להוציא את הספק מהמחשב ואז לפרק ולנקות אותו, ובאותה הזדמנות גם לשמן את המאוורר/ים שלו. אני עשיתי את זה וזה עזר מאד.אם אתה לא רוצה להתעסק את הספק, והניקיון החיצוני שלו לא עוזר, אתה יכול להחליף אותו אם הרעש ממש מפריע לך.
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים מחבר חברה תודה אני ינסה לעשות את זה אבל בקשר לשמן את המאווררים איך אני עושה את זה מה עם שמן ? ואיםה לשמן ?
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים יש לך מדריך לזה כאן. רק הערה מאוד חשובה, תזהר מאוד עם הספק. גם שאתה פותח אותו הקבלים יכולים להיות עדיין טעונים. אל תגיע בשום דבר מתכתי בפנים רק תפתח אותו בזהירות ותבריג בעדינות את המאוורר החוצה בשביל לנקות אותו. וכמובן שזה ישלול לך את האחריות לספק אם קיימת.
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים מחבר חברים אני עשיתי בדיוק מה שרשמתם הוצאתי את המאוורר ואת המאבד וניקתי מאבק ושהחזרתי אותו והדלקתי את המחשב אז המחשב נהיה לי עדיש לעלה וה cpu שיש בביצועים שבסיים משימה הוא על 100% כשאני ניכנס למשחק הוא ניתקע לי בבקשה תעזרו לי .
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים רק הערה מאוד חשובה, תזהר מאוד עם הספק. גם שאתה פותח אותו הקבלים יכולים להיות עדיין טעונים. אל תגיע בשום דבר מתכתי בפנים רק תפתח אותו בזהירות ותבריג בעדינות את המאוורר החוצה בשביל לנקות אותו. וכמובן שזה ישלול לך את האחריות לספק אם קיימת.אפשר להוציא את המאוררים מהספק(לגמרי)?אחרי זה צריך להלחים את החוטים בחזרה לא?
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים אתה לא חייב לתלוש חוטים. אתה פותח את הספק ומוציא בהברגה את המאוורר מנקה משמן ומבריג הכל חזרה
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים כשאתה עושה את זה תדאג שהספק לא בחשמל ורצוי שיהיה מישהו לידך למקרה שתתחשמל,בספקים יש הרבה מאוד מתח ובד"כ לא מתעסקים איתם
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים שים כפפות, ושהידיים לא היו ישרות ברגע שאתה מתעסק בספק, שהייד תהייה בצורה עקומה.ככה לא תקבל זרם.
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים אל תשים כפפות ולא נעליים. זה 220V בהספק גבוה, זה רציני. אם אתה לא יודע מה אתה עושה אל תעשה את זה. אני פשוט אמרתי לך שיטה שקיימת. אפשר לנסות לשאוב את המאוורר של הספק ולהשתמש במברשת מבחוץ. זה הרבה יותר בטוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.