פורסם 2006 באפריל 1519 שנים שלום לכולםרכשתי HD של ווסטרן דיגיטל בנפח 200GB בהתקן SATA IIכאמור יש לי לוח עליו מותקן בקר SATA רגיל..הHD זוחל...כל קובץ שמועתק עליו לוקח שעות עד שהקובץ מועתק במלואו..יתרה מזאת לפעמים באמצע הקריאה מהHD החדש המחשב פשוט לא מגיב לכמה שניות...עדכנתי את הדרייברים של הבקר ..לא עזראולי זוהי איזושהי הגדרה בBIOS?מדובר בלוח אם של איפוקס דגם 8RDA3+..תודה לעונים..
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים נשמע מוזר.לא אמורה להיות בעיה לפי התקן.בעיקרון יש לי 2 עצות בשבילך:1) תכתוב לתמיכה של ווסטרן דיגיטל. הם בטח ידעו לענות הכי טוב.2) אם זה לא עוזר, פשוט תחליף הארד דיסק...
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים כשאתה קונה בחנות שצריך להתווכח עם הבעלים על מוצר תקול אתה יכול להאשים רק את עצמך...בכל מקרה אני עדיין חושב שהתמיכה של WD יענו לך הכי טוב.
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים על הדיסקים של WD ישנו ג'אמפר המעביר אותם לתפקוד במצב SATA1.הגדרת את הג'אמפר כראוי?
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים מחבר הרצתי..לא עזרמשום מה ההרדיסקים שמחוברים לבקר הSATA מזוהים כסקאזי...רעיונות?
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים מחבר התוכנה רק מצביעה על כימפור ההרדיסקים ומאפשרת לפרמט אותם..במילים אחרות לא עזרה לי בכלל..מישהו?
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים לא, יש שם גם כלי דיאגנוסטיקה שמציגה את מצב ה SMART ויכולה לבצע סריקה על הדיסק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.