עבור לתוכן

לאחר שעה פחות או יותר של משחק המחשב נתקע!!

Featured Replies

פורסם

התחלתי לשחק קצת יותר במשחקים ולאחר כמה זמן המשחקים נתקעים, שומעים מין סאונד לשנייה כמו שמקליטים בתוכנה של WINDOWS רק בלי מיקרופון והמשחק נתקע. אי אפשר לצאת מהמשחק כל המחשב תקוע וחייבים לעשות Reset.

המשחקים שנתקעים לאחר כמה זמן:

Keepsake

Heroes Of Might And Magic 5 Demo

המחשב שלי ממש חדש (בן חודש) והחלקים שבו אמורים לתפקד טוב...

Intel P4 3.0Ghz 630 2Mb

Sapphire X800GTO 256

GA-8I915P Duo

Spectech 512Mb DDR2

קניתי את הכרטיס מסך מ KSP יש מצב שהבעיה אצלו...

יש לכם מושג אולי מה הבעיה ???

הינה טמפרטורה של המעבד (למה אני לא רואה את הטפרטורה של הכרטיס מסך?)

http://img159.imageshack.us/img159/3160/untitled7vc.gif

ועוד שאלה מזה החיבור הלבן שיש בכרטיס מסך שלי (בתמונה בצד ימין) צריך לחבר לשם משהו?

http://www.hardavenue.com/reviews/sapphirex800gto_3l.jpg

תודה אנשים!

פורסם

אם אתה חושד בכרטיס מסך, נסה להחליף לכרטיס מסך אחר ולראות אם הבעיה חוזרת.

נראה לי שהחיבור הלבן משמש לאספקת חשמל נוספת לכרטיס.

פורסם
  • מחבר

אם אתה חושד בכרטיס מסך, נסה להחליף לכרטיס מסך אחר ולראות אם הבעיה חוזרת.

נראה לי שהחיבור הלבן משמש לאספקת חשמל נוספת לכרטיס.

אני לא מבין במחשבים ככה שאני ממש לא יודע מה גורם לבעיה.

ושחכתי לשאול אולי אתם יודעים למה שאני עושה Restart למחשב המסך נכבה ולא נדלק יותר (שומעים שהמחשב עולה מחדש).

כל פעם אני צריך לעשות לו כיבוי במקום Restart ואז המסך נדלק.

תודה אנשים!

פורסם

בקשר לכרטיס מסך, כמו שאמרתי בהודעה הקודמת, תחליף לכרטיס מסך אחר ותראה אם הבעיה חולפת.

פורסם
  • מחבר

בקשר לכרטיס מסך, כמו שאמרתי בהודעה הקודמת, תחליף לכרטיס מסך אחר ותראה אם הבעיה חולפת.

אין לי כרטיס מסך אחר שאני יכול לבדוק...

ואיזה כבל אני צריך לחבר לכאן לחיבור הלבן? אין לי משהו מהספק שמתחבר לשם

http://www.hardavenue.com/reviews/sapphirex800gto_3l.jpg

פורסם

בעיקרון,מה שאתה מתאר זה בעייה של התחממות יתר,אולי הקירור לא מספיק למעבד/כרטיס מסך/ספק ואז כדי לא להשרף הוא עושה ריסט,תמדוד תטמפרטורה בזמן פעולה של המשחק ותגיד מה יצא.

פורסם

אין לי כרטיס מסך אחר שאני יכול לבדוק...

האם את כל המחשב קנית ב-KSP?

אם כן, קח את המחשב לחנות ותבקש שיבדקו לך.

פורסם
  • מחבר

המחשב לא עושה לי RESTART הייתי רוצה שהוא יעשה את זה. הוא פשוט תקוע [glow=red,2,300]הפיתרון היחידי הוא ללחוץ על הכפתור כיבוי![/glow]

ALT F4 לא עובד CTRL+ALT+F4 לא עובד CTRL+ALT+DEL גם לא עובד בקיצור העכבר תקוע המקלדת כל המחשב!

הכל תקוע אין לי מושג מה הבעיה, אני מקווה שזה הכרטיס מסך ולא משהו אחר, אני יקח אותו ל KSP

ואם הייתי קונה את כל המחשב קומפלט בחברה לא הייתי רושם את הבעיה בפורום הייתי הולך למקום שבו קניתי את המחשב.

המחשב שלי ניקנה מ 3 חברות שונות (זה חיסרון כל עוד אין לי מושג מה הגורם לבעיה).

תודה

פורסם

הייתה לי בעיה דומה במחשב הישן והיא נבעה מהספק.

בדוק שהכל שם תקין, מאוורר עובד וכו'.

למרות שזה מחשב חדש ולכן לא סביר שזו הבעיה, אבל לך תדע.

פורסם

הייתה לי בעיה דומה במחשב הישן והיא נבעה מהספק.

בדוק שהכל שם תקין, מאוורר עובד וכו'.

למרות שזה מחשב חדש ולכן לא סביר שזו הבעיה, אבל לך תדע.

בספקים ג'נריים אפילו אם הם חדשים יכולות להיות בעיות

פורסם

אם המחשב חדש, אין מה לדבר - איזה ספק יש לך? תנסה להחליף אותו.

פורסם
  • מחבר

זה הספק שיש לי:

HEC 425W

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1901

פעם ריאשונה שהחלטתי לקנות כרטיס ATI וכנראה גם פעם אחרונה, הייתי צריך לקנות את Gigabyte 6800GS...

דרך אגב ביטלתי את VPU RECOVER ומאז לא נפל לי שום משחק... השאלה אם כדאי לקחת אותו ל KSP שיבדקו אותו ויחליטו אם הכרטיס מתפקד פחות ממה שהוא אמור ואם יש לו בעיית התחממות.

פורסם

ATI היא לא חברה גרועה - היא מובילה בשוק כרטיסי המסך. אם יש בעיה בכרטיס זה בגלל שהוא הגיע אליך פגום - כדי לפנות לKSP.

פורסם
  • מחבר

ATI היא לא חברה גרועה - היא מובילה בשוק כרטיסי המסך. אם יש בעיה בכרטיס זה בגלל שהוא הגיע אליך פגום - כדי לפנות לKSP.

שוב פעם המשחק נפל (לפחות המחשב לא נתקע) גם לאחר שכיביתי את VPU RECOVER... :nixweiss: עכשיו רק הייתה הודעה של WINDOWS האם ברצונך לדווח על התקלה, זה ההודעה המוכרת שכמעט כל אחד שיש לו מחשב מכיר. ושיחקתי ב Heroes of might an magic IV שהוא דיי ישן ודורש מערכת מאוד חלשה וגם הייתה לי הודעה של WINDOWS שיש תקלה ואם בירצוני לשלוח.

כנראה שהכרטיס מתחמם או שהוא פגום ובאמת כדאי שאני יקח אותו ל KSP שיבדקו אותו , גם שקניתי אותו לקופסה לא היה ניילון שאני לא בטוח אם בכלל אמור להיות, ובפנים לא הייתה חוברת של הכרטיס (אני בדרך כלל קונה כרטיסים של GIGABYTE ותמיד יש חוברת) אולי Sapphire חוסכים, אני יבדוק בגוגל אם צריך להיות חלק מהדברים.

פורסם

התשובה בגוף השאלה

קח אותו כבר לבדיקה,העיקר זה שהכרטיס היה בתוך שקית חסינה לחשמל אלקטרוסטטי ובאמת מוזר שלא הייתה חוברת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים