פורסם 2006 באפריל 1519 שנים איזה סיבה יש שזה לא יפעל?אני בספק אם תוכל להצויא ממנו את מלוא הפוטנציאל שלו אבל בוודאי שהוא יעבוד...
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים מחבר חח אחי התכוונתי אם הוא יפעל במלוא הפוטנציאל שלו ינצל את הכרטיס עד הסוף ואם לא אז למה?
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים ה 512M לא יעזרו לך בביצועים במשחקים, אלא בטעינות קצרות יותר ופחות תקיעות מעצבנות. המעבד שלך קצת חלש בכדי לנצל את כל הפוטנציאל של כרטיס, אבל זה ממש לא משהו גדול, אפשר לאמר משהו קטן מאוד. בכללי יהיה סבבה! אל תשכח להוסיף זיכרון זהה... תתחדש
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים מחבר תודה אבל למה זיכרון זהה? נראה לי המוכר תקע לי זיכרון ג'נרי אז אני לא יכול להסיף עכשיו זיכרון של קינגסטון או סמסונג במהירויות גבוהות יותר?
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים לא יעזור... אם תשים זיכרון מהיר יותר - הוא ירד למהירות של הזיכרון האיטי ביותר במערכת...איזה זיכרון יש לך עכשיו ומה המהירות שלו?
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים מחבר לא יודע שקניתי תמחשב אז לא הבנתי בזה כלכך אז הוא דפק לי זיכרון ג'נרי לא ידעתי שיש סוגים ומהירויות של זיכרונות חשבתי שחשוב רק הכמות 512 או 256באוורסט לא כתוב שם של הזיכרון זה 2 סטוקים של 256
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים הצעה שלי תמכור את השניים שיש לך עכשיו ותקנה שתיים חדשים 512X2 תעשה קצת אובר למעבד ויהיה סבבה לגמרי בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.