פורסם 2006 באפריל 1519 שנים מה ההבדל בדיוק בין Seagate Barracuda 200GB 7200 SATA II 8MB ST3200827AS וההארדיסק Seagate 200GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA II????שניהם נמכרים באותו מחיר , מה ההבדל ביניהם ומה עדיף ? והאם כדאי בכלל לוותר ולקנות סמסונג ?
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים שניהם אותו דבר...ראית אותם באותו אתר או באתרים שונים?סמסונג יותר שקטים הייתי הולך עליהם אם זה חשוב לך.
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים מחבר שניהם אותו דבר...ראית אותם באותו אתר או באתרים שונים?סמסונג יותר שקטים הייתי הולך עליהם אם זה חשוב לך.ראיתי אותם באתרים שונים , כן זה חשוב לי שיהיה שקט , אהה בדיוק קראתי את הביקורות על הדיסקים הקשיחים פה , הבנתי משם שמקסטור יותר טוב ... מה אתה אומר ?
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים שמע אני את הבחירה שלי כבר עשיתי (אתה יכול לראות במפרט שבחרתי בסמסונג).אבל כל אחד ומה שחשוב לו, לי היה חשוב בעיקר השקט, אם לך לא אז קח בכיף את המקסטור, הם אחלה הרדיסקים.
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים מחבר הבעיה היא שלא מוכרים אותו בכל חנות ואני קונה עכשיו מחשב מחנות אחת ואני לא מתכוון לקנות כל חלק ממקום אחר .
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים יש לך אפשרות ללכת על מקסטור דימונד מקס ?כמו שראית לבד בביקורת, הוא זכה לבחירת העורך.
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים מחבר כן , אז אני אלך על Maxtor DiamondMax 10 200GB SATA II 8MB 7200 RPM 6L200M0תודה רבהדרך אגב יש אולי איזה מדריך איך לפעול עם מחשב חדש ? אתה יודע פרמוט מחיצות וכל זה ?
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים אין צורך במדריך, בביוס אתה קובע שהבוט הראשוני יהיה מסידירום ואחר כך מהרדיסק, מכניס את הדיסק של הוינדוס, לוחץ אנטר בהתחלה כשהוא מבקש, עולה ההתקנה, שלב שני או שלישי יש לך ליצור מחיצות, הכל קל שבעולם, אם זה XP שלא משולב עם SP הוא יתמוך לך רק עד 120 גיגה, אל תבהל, שתתקין את הSP אלר כך הוא יתן לך להוסיף מחיצות לשאר המקום,תפרמט דרך ההתקנה את המחיצה הראשונה אחר כך בוינדוס את שאר המחיצות,בזה נגמר הסיפור (:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.