פורסם 2006 באפריל 1519 שנים יש לי בקאוונטר סטרייק 60 FPS קבוע, לא זז ולא יורד... עכשיו השאלה שלי היא איך להעלות את זה? אני די בטוח שזה לא המחשב שמגביל את זה כי הגעתי לFPS גבוהה יותר במשחקים אחרים... עשיתי בערך כל קונפיג אפשרי חבר שלי אמר לי שהוא שינה את הקצב ריענון של המסך ועלה מ60 ל100... אני עובד על 85 mhz וזה הכי גבוהה ברזולוציה שאני משתמש בה. ניסיתי גם להוריד רזולוציה ולהעלות את הקצב ריענון ל100 אבל זה לא שינה שום דבר. בבקשה תעזרו
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים ה-VSYNC מגביל את המקסימום FPS כדאי שלא יהיה קריעת מסך.במקרה שלך זה נראה כמו VSYNC,אבל הFPS אמור גם לרדת לא להישאר קבוע באותו FPS.
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים מחבר תבטל/תפעיל את הVSYNC בדרייבר של הכרטיס מסך. תודה!תודה!תודה!תודה!תודה!תודה!תודה!תודה! אחי יש לי 100 FPS!!!! תודה רבה!!!!! I shell love u for ever
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים לדעתי עדיף לשחק עם VSYNC שלא יווצר מצב שנקרע לך המסך, ואז יצאו לך משום יצורים מוזרים כמו בקוויק 4 :-X
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים לדעתי עדיף לשחק עם VSYNC שלא יווצר מצב שנקרע לך המסך, ואז יצאו לך משום יצורים מוזרים כמו בקוויק 4 :-Xאחי מה זה אומר שנקרע המסך זה שבו נגיד אתה זז עם העכבר (במשחק) ואז אתה רואה כוים כאילו (שחותכים תמסך).
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים סתכל... כנס למשחק options->video->advanced תוריד V מ VSYNC. זה מעלה את ה FPS לפעמים ביותר מ 100% אם יש לך כרטיס של NVIDIA, לחצן ימני על שולחן העבודה - מאפיינים - NVIDIA ואז ה VERTICAL SYNC שם יהיה CONTROLLED, תוריד וי מ CONTROLLED ואז תשים עם OFF. ואז הוא פשוט לא יפעל אף-פעם
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים אחי מה זה אומר שנקרע המסך זה שבו נגיד אתה זז עם העכבר (במשחק) ואז אתה רואה כוים כאילו (שחותכים תמסך).מה זה באמת ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.