פורסם 2006 באפריל 1619 שנים לפחות שישנה את הכותרת ל"איזה משחקים לשחק".אם להוריד דמו או לקנות זו כבר החלטה שלו.זה לא צריך להיות דיון לא חוקי.
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים DS כל עוד אתה ממליץ לו על מישחקים כמו The Godfather זה לא משנה אם הוא מוריד או קונה פותח הדיון יש חוקים באתר תיקרא אותם בבקשה אסור לדבר פה על דברים לא חוקים לפחות תשנה תכותרת ל- איזה מישחקים ליקנות למחשב חדש
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים מחבר תיקתי זה היה בטעות בגלל שהייתי באמצא הורדה של הדמו של באטלפילד 2נראה לי אני הוריד את הדמו של הסנדק ואם אני אוהב אז אלך לקנות תודה על עזרה
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים לחלק מהאנשים פה יש את המחשבה שהם מנהלים את הפורום :s05: אם מנהל היה רוצה לנעול, אז היה נועל. הוא לא צריך שתגידו לו לעשות את זה . COD 2 משחק יפה, כמו שהמליצו לך. אני קונה מחשב חדש בשביל לעבור ל-BF2, שאמור להיות עוד יותר יפה. ממליץ לך להיכנס לסטיקי המשחקים הממומלצים שהביאו לך קישור אליו, אני נכנסתי לשם וראיתי המלצות על משחקים שווים.
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים DS כל עוד אתה ממליץ לו על מישחקים כמו The Godfather זה לא משנה אם הוא מוריד או קונה זאת הייתה אמורה להיות ירידה? :s05: ב. יש דמו לסנדק? למרות שגמרתי אותו אין לו דמו לפי מה שאני יודע
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים עזוב שטויות ותשיג במהירות האפשרית - T-h-e G-o-d-f-a-t-h-e-r!!!!!!!!!!אין עליו..... והמלצה שלי אם לא ראית תראה קודם תסרט
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים עזוב שטויות ותשיג במהירות האפשרית - T-h-e G-o-d-f-a-t-h-e-r!!!!!!!!!!אין עליו..... והמלצה שלי אם לא ראית תראה קודם תסרטאתה מיתכוון על תשיג את T-h-e G-o-d-f-a-t-h-e-r ועל תיתקרב עליותשיג את O-b-l-i-v-i-o-n
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.