פורסם 2006 באפריל 1519 שנים לפי הכותרת אתם רואים קניתי מחשב 3.0 2mb p4 כרטיס גרפיקה 7800gt אז איזה משחקים יעבדו לי ומה אתם ממליצים כמשחקים החמימים אכשיו.כבר הורדתי את הדמו של פיר ובאטלפילד 2.
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים סטיקי: ת'רד המלצות משחקים. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=77125.0
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים תנסה Condemned - Criminal Origins אני כבר בchapter 2 זה כאילו שילוב של מקס פיין וFEAR, כלומר סוכן FBI + פחד
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים תנסה Condemned - Criminal Origins אני כבר בchapter 2 זה כאילו שילוב של מקס פיין וFEAR, כלומר סוכן FBI + פחד איך יש לך תמשחק ? הוא הגיע להרץ?!
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים משחקים סוסים, יפים ומומלצים :The Godfather (הסנדק)half-life 2Call of Duty 2Battlefield 2 Tomb Raider: LegendFar CryF.E.A.R.Doom 3Quake 4Need for Speed: Most WantedPrince of Persia: Warrior Within (המשחק ה2 בסידרה) Prince of Persia : The Two Thrones (המשחק ה3 בסידרה)תהנה.... תתחדש...*אני לא כל כך מבין למה לא קנית מעבד דו ליבה....
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים מה אתם עונים לו בכלל זה ווארז אסור לדבר על הורדות באתר זה לא חוקי תקרא חוקי פורום.
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים אני לא יודע אם הוא מוריד או קונה אבל אני אמליץ לו כי נראה לי שהוא קונה ואם הוא מוריד בעיה שלו: 1. The Godfather משחק מעולה לדעתי(לכמה אנשים אחרים לא וחבל :() 2. Sims 2 3. CoD 2 4. משחק לא מפורסם אבל יפה Serious Sam 2 מצחיק אהבתי אותו ותאמין לי שהוא לא ממש את ההייפ אבל שווה לנסות 5. Mafia- משחק מעולה כמו The Godfather חובה לנסות תאמין לי שווה 6. GTA- כמעט שכחתי את GTA המעולה 7. NFS
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים אני לא יודע אם הוא מוריד או קונה אבל אני אמליץ לו כי נראה לי שהוא קונה ואם הוא מוריד בעיה שלו: 1. The Godfather משחק מעולה לדעתי(לכמה אנשים אחרים לא וחבל :() 2. Sims 2 3. CoD 2 4. משחק לא מפורסם אבל יפה Serious Sam 2 מצחיק אהבתי אותו ותאמין לי שהוא לא ממש את ההייפ אבל שווה לנסות 5. Mafia- משחק מעולה כמו The Godfather חובה לנסות תאמין לי שווה 6. GTA- כמעט שכחתי את GTA המעולה 7. NFS נושא: קניתי מחשב חדש ואני מחפש איזה משחקים להוריד
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים נושא: קניתי מחשב חדש ואני מחפש איזה משחקים להוריד מאיפה לי אולי הוא רוצה דמואיםדמואים זה לא עברה על החוק
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים הוא דיבר על דמואיםהוא גם הזכיר בהתחלה שהוא הווריד דמואיםתוריד את הדמו של heroes 5 משחק יפה ונחמד מאוד
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים מאיפה לי אולי הוא רוצה דמואים דמואים זה לא עברה על החוק זה אפילו מומלץ! האמת, גם אני ראיתי בהתחלה שהוא כתב להוריד אבל אז ראיתי שהוא כתב על הדמו אז חשבתי שהוא מתכוון לדמואים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.