עבור לתוכן

משחקים-כללי!

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה אם אני רוצה לנפעיל משחקים שהדרישות המומלצות שלהם ג'יגה ולי יש 512 ראם וכרטיס עם זיכרון של 256 mb

כיצד יעבדו המשחקים?

האם כדאי להתקין ולשנות רזולוציה?

פורסם

היום לא מומלץ פחות מג'יגה, במקרה שיש 512mb זה אומר שלפעמים יתקע המשחק, הזמני טעינה יהיו יותר ארוכים ולפעמים יש ירידה בfps, בקשר לכרטיס מסך, זה תלוי איזה כרטיס יש לך, כרטיסי low end לא משתמשים ב256mb......

פורסם

תאמין לי, חובה לקנות 1GB, אתה תרגיש כזה הבדל, זה ממש הכרחי וזה גם לא כזה יקר.

בקשר ל-256mb של הכרטיס מסך, זה אפילו לכרטיסי מסך הכי טובים יש, אז זה לא מספיק להגדיר אם הכרטיס מסך שלך טוב או עומד בדרישות אז תביא לנו את הכרטיס מסך שלך ונגיד לך מה איתו, גם תגיד איזה משחקים אתה רוצה לשחק בהם ( איזה רמה, דרישות וכאלה ), אבל מה שבטוח שה-256mb של הכרטיס מסך שלך לא ימנעו ממך כלום :xyxthumbs: לבנתיים ;)

בקשר ללהוריד רזולוציה, תבדוק אתה אם צריך ואם זה עוזר. זה הדרך הכי טובה לגלות :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך הוא gforce 6200 tc

פורסם

tc לוקח זיכרון מהמחשב הוא לא מומלץ למשחקים.

פורסם
  • מחבר

חח אז מה אתה אומר ליבזה שסתם יש שלי 256 mb בכרטיס מה כאילו הוא לא מנוצל הזיכרון של הכרטיס?

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך הוא gforce 6200 turbo cache

פורסם

לא רק שלא מנוצל, אלא הם מבזבזים מהזיכרון של המערכת, במקומך הייתי מחפש דרך שישתמשו רק ב128mb זיכרון.....

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול לבדוק אם הכרטיס באמת לוקח זיכרון מהמחשב?

פורסם

חח אז מה אני יש לי איזה גרוטאה כרטיס מסך fx5200 פנטיום 3 ו256 זיכרון ואני משחק בקאונטר סטריק סורס לפעמיים וגם בניד פור ספיד מוסט ואנטד שיחקתי עכשיו לא אז מה שיצא הקונרו אני קונה איזה מחשב ב7500 ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים