עבור לתוכן

צריך עזרה בSTEAM

Featured Replies

פורסם

אחים שלי,

חבר שלי הביא לי STEAM ואצלו הSTEAM תופס ג'יגה ומשהו במחשב ופועל ממש טוב ובסדר.

ואצלי זה תופס פחות מג'יגה והוא לא נותן להכנס למשחק.

קראתי באיזה פורום על הבעיה הזאת ואמרו לי שבאמת הקאונטר לא מותקן וצריך להתקין אותו ואז התיקייה תגדל לגודל המתאים והמשחק יפעל

אבל אני לא מבין בזה ואני לא יודע איך להתקין אותו [לאיפה צריך להכנס בתוך הSTEAM ומה צריך לעשות]

בבקשה תגידו לי איך מסדרים את זה

תודה

פורסם

אם חבר שלך הביא לך רק את התוכנה STEAM אז לא אמורים להיות לך משחקים... אתה צריך לקנות אותם. (התוכנה STEAM לא באה ביחד עם המשחקים)

אבל אם הוא הביא לך את חשבון הSTEAM שלו (שזה אומר את כל המשחקים שהוא קנה בSTEAM) אז אתה אמור להוריד אותם, דרך התוכנה של סטים.

אני לא זוכר איך בדיוק עושים את זה אבל נידמה לי שאתה צריך להכנס ל >MY GAMES (או משהו דומה) ושם המשחקים שבהירים יותר הם המשחקים שהוא קנה.

אתה לוחץ עליהם ואז STEAM מוריד אותם ומתקין אותם.

פורסם
  • מחבר

אם קניתי משחק בחנות והתקנתי אותו אז איך שמים אותו בSTEAM.

כי קניתי COUNTER STRIKE CONDITION ZERO ואני רוצה שהוא יופיע בSTEAM איך עושים את זה???

בבקשה תעזור לי

פורסם

"active product on steam"

ולהכניס את הסידיקי.

CS CZ זה לא רק לסינגל?

ד"א אם אתה קונה hl1 בחנות זה לא יהיה תואם לsteam.

פורסם
  • מחבר

אני צריך גם להתקין את המשחק רגיל במחשב ???

או רק להכניס את הCD KEY???

פורסם

אתה מכניס את הסידי קי לסטים ואז זה יראה לך את המשחקים שיש לך. אחרי זה אתה צריך להתקין אותם לסטים, לא התקנה רגילה, ע"י לחיצה עליהם עם העכבר... אתה תראה לבד.

אם יש איזה בעיה, תביא סקרין שוט ואני יעזור לך. פשוט עבר הרבה זמן מאז שעשיתי את זה בפעם האחרונה...

בהצלחה! :xyxthumbs:

פורסם

אחים שלי הורדתי הלף לייף 2 ולא הצלחתי אפילו לעלות אותו בגלל הסטים הזה ..!

זה הדבר הכי שנוא עליי.. !

פורסם

מניאקים הסטים הזה נכון? ככה אנשים מנסים לגנוב ואז הם לא נותנים להם לשחק!!! פשוט זונ*ת!

:silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים