פורסם 2006 באפריל 1419 שנים יש דבר כזה דום 3 לסוני 2? או משחק בסגנון שלו? (שאפשרי לקנות בארץ ולא מאיזה אתר מחו"ל) ואיך המשחק עצמו טוב או לא שווה את הכסף?
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים אין לסוני 2, אבל יש לxbox. אין לו סגנון כזה מיוחד, סתם משחק פעולה עם הרבה מפלצות, סיימתי את המקורי ואת חבילת ההרחבה, ולפי דעתי הוא אכזב, המשחקיות מאוד מאוד חזרה על עצמה, כל הזמן עוד ועוד ועוד מסדרונות וזה כבר נהיה משעמם אחריי כמה שלבים. אני אישית ממליץ לך על black, משחק ממש יפה וששווה את הכסף.
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים מחבר ה BLACK מתאים לסוני? וזה השם המלא שלו? שאני לא אצא בור והמוכר לא יבין מה אני רוצה ממנו? הוא גם כן בסגנון ה גDOOM 3?
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים ה BLACK מתאים לסוני? וזה השם המלא שלו? שאני לא אצא בור והמוכר לא יבין מה אני רוצה ממנו? הוא גם כן בסגנון ה גDOOM 3?נראה לי שהוא בשביל הסוני תכנס לאתר של EA www.ea.comזה מהחברה שיצרה את סדרת Burnout המדהימה(וחבל שלא שיחקתי)אגב כדי לכם Burnout Revenge משחק יפה ומזכיר באופי שלו את סדרת Carmageddon
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים izikoיש הרבה מישחקים בסיגנון לPS2 את דום 3 אין אבל גם ככה הוא מישחק משעמםחפש פה מישחקים בסיגנון לPS2 http://www.gamespot.com/games.html?type=games&category=First-Person%20Shooters&platform=7&page=games&dlx_type=all
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים מחבר אנחנו יודעים איך קוראים לו אבל סוני זה שם חיבה אחרי הכל גם לא מגיע, לא? ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.