פורסם 2006 באפריל 1319 שנים ביררתי על זה קצת ברשת והביקורות טובות מאוד - במיוחד ב-DVD-RECORDABLE.ORGמדיה שמיוצרת ע"י פוג'י בפורמט מינוס לצריבה במהירות 8.אשמח לשמוע אנשים שיש להם ניסיון עם המדיה קוד הזה.תודה מראש.
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים לפי מה שהבנתי הם בסדר כל עוד אתה צורב על פחות ממהירות 8X, אני אישית לא ניסיתי.
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים מחבר אז מה שאתה בעצם אומר שמהירות 4 כן אבל מהירות 8 לא?איפה שמעת את זה ואם אתה יכול להגיד עם איזה צורב?
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים http://www.videohelp.com/dvdmedia.php?dvdmediasearch=&dvdmediadvdridsearch=FUJIFILM03++&type=1&size=All&dvdburnspeed=All&order=Name&hits=25&search=Search+or+List+Media
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים אז מה שאתה בעצם אומר שמהירות 4 כן אבל מהירות 8 לא?איפה שמעת את זה ואם אתה יכול להגיד עם איזה צורב?לא זוכר, דפדפתי אתמול ב cdfreaks, היה שם mixed reviews, אבל עוד פעם, אני אישית לא ניסיתי אותם.לפי מה שהבנתי גם מהירות 6X יוצא סבבה.
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים מחבר אם אתה מכיר את FLASH מ-DVDRECOEDABLE.ORG - הוא מהלל את המדיה הזו חבל על הזמן.יש לי הזדמנות להשיג אותה במחיר טוב ואני חייב לברר אם היא שווה את זה.
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים מחבר חחחח - צודק בהחלט - פוג'יפילם לדעתי אחת החברות הכי טובות בעולם לייצור מדיות אבל עדיין - זה מדיה קוד חדש לי ואני צריך להיות בטוח לגביו לפני שאני קונה את הכמות שאני רוצה.הפוג'י TAIYO YUDEN שלי הולכים ומצטמצים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.