עבור לתוכן

בעיה בשיתוף אינטרנט עם החייגן של 012

Featured Replies

פורסם

כל פעם שאני מנסה להיכנס למאפיינים של החייגן, הוא מעלה לי את החייגן עצמו במקום את דף המאפיינים.

ניסיתי לעקוף את זה דרך האשף של יצירת רשת, אבל בשנייה שאני מתחבר הוא מוריד את השיתוף.

איך אני עוקף את החייגן הזה?

פורסם

אל תשתמש בתוכנה שמתקינה את החייגן האוטומטי שלהם

ואם השתמשת, אז תסיר אותה, ותיצור לעצמך קיצור דרך לחייגן הרגיל, שאפשר להגדיר ידנית ב WINDOWS

החייגן הוא הישות שקיימת בתוך לוח הבקרה - חיבורי רשת, אם זה בכבלים זה חייגן מסוג רשת וירטואלית פרטית (VPN)

אם זה ב ADSL (למרות שלא נראה לי, כי אמרת שזה חייגן של 012, ויש להם חייגן להתקנה רק בכבלים) - אז זה חייגן PPPOE או DIALUP

בכל מקרה

כנס ללוח בקרה

משם לחיבורי רשת , שם אתה רואה את החייגן שלך.

אותו אתה צריך לשתף

אם זה לא הולך, נסה לבנות חייגן נוסף ידנית ולשתף אותו (בתמיכה של 012 אני מניח שיעזרו לך לבנות חייגן ידני שמתחבר אליהם, זה צ'יק צא'ק נוריס)

פורסם
  • מחבר

כן, יש לי חיבור בכבלים.

אוקיי, אז ככה: אני בונה את ההתקשרות, אבל היא לא עובדת בלי החייגן. מאחר והתמיכה לא עובדת בחג, האם יש משהו שאני יכול לעשות לפני שאני מתקשר אליהם?

פורסם

Network Connections -> Create A New Connection ->

Next-> Connect to the network At my Workplace -> Virtual Private Netwok Conection -> Company Name "012 L2TP" -> VPN Server Selection "212.199.170.59" .

זאו..

אני עשיתי בדרך הזאת

גם ב 012 בכבלים

פורסם

(עריכה , אחרי שראיתי את התגובה של זה שמעלי :

זה עבד לך בלי לשנות הגדרות אבטחה בחייגן ? לא נראה לי... )

תמיכת אינטרנט של כל ספקית, עובדת 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע, חוץ מיום כיפור לכמה שעות.

כלומר - הם כן עובדים בחג.

(לפחות ככה זה אצלנו ב NV)

בכל מקרה, לבנות חייגן כבלים זה די פשוט

והחייגן שאתה בונה יעבוד בלי שום קשר לעובדה שהחייגן שלהם מותקן או לא מותקן, אתה כנראה עושה משהו לא נכון

תמחק את כל החייגנים שיש לך , תשאיר רק את הכ.רשת שלך ואת ההתקנים האחרים

צריך להיות לך שם locl area connection שזה מייצג את כ. הרשת שלך, או לחילופין את המודם USB שלך

הוא חייב להיות שם וחייב להיות מופעל כדי שתהיה מחובר לרשת הפנימית של הכבלים, רק ככה תוכל לחייג החוצה

עכשיו, בניית חייגן :

עיין בדף הזה :

http://help.netvision.net.il/Article/?ArticleID=81729&sid=62

שמסביר שלב אחר שלב איך בונים חייגן כבלים

כמובן במקום נטויז'ן תכתוב שם "012" או לא משנה מה (השם של החייגן)

ובמקום הכתובת של נטויז'ן תכתוב את הכתובת של 012

עכשיו, בלשונית "עבודה ברשת" אתה בוחר אם זה PPTP או L2TP

אני לא יודע איך ה PPTP של 012 עובד, תנסה לשים על PPTP

ותזכור שאם אתה שם PPTP אז ב 012 אולי צריך בכתובת (HOST) לשים שרת אחר (שמקבל PPTP)

כנ"ל לגבי L2TP)

הייתי מביא לך את הכתובות של השרתים, אבל מסתבר שהאתר נטגורו (שהייתה בו רשימה מסודרת של כל זה) מת...

ואין לי כח לחפש באתר של 012, תנסה לבדוק שם אם יש מדריכים.

אצלנו (ב NV) אותם שרתים מקבלים גם PPTP וגם L2TP ולא צריך לשנות שום דבר, אבל כנראה שזה שונה בין חברה לחברה

מה שכן, כל שאר ההגדרות הן בדיוק אותו דבר.

(בכל מקרה אם משהו לא עובד לך, תרים טלפון לתמיכה שלהם)

פורסם

^^^

לא אני הפעלתי את שתי הפרוטוקולים הראשונים...

פורסם
  • מחבר

עובד! :D

הלכתי לפי המדריך, וב"עבודה ברשת" מה שצריך לעשות זה לסמן את הL2TP

תודה! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים