עבור לתוכן

למה ההתקנה של GUNZ שהורדתי לא מתקינה את המשחק המלא ( פירוט והסבר בהמשך )?

Featured Replies

פורסם

היי :hi:

לפני כחצי שנה התקנתי את המשחק GUNZ על המחשב שלי ושיחקתי בו, אחרי כמה חודישם נמאס לי ממנו ובנוסף היתה התקופה שבה המשחק היה סגור

עקב שידרוגים וכאלה, אז מחקתי אותו.

השבוע רציתי לחזור אליו אז הורדתי אותו דרך האתר מחדש, ההורדה לא לקחה יותר מדקה אחת, זה היה יותר מדי טוב, הרחתי שהיה משהוא מסריח

( וזה לא הייתי אני :lol:), בקיצור, התקנתי את המשחק מההתקנה שהורדתי והוא שקל מאוד קצת, והיו בו רק 3 קבצים ( בתוך התיקיה שבה התקנתי את המשחק ): ה-UNINSTAL, קובץ שממנו משחקים ועוד קובץ שאני חושב שהוא היה פאצ' או משהוא. כמובן שהיו אמורים להיות הרבה יותר דברים בתיקיה והיא הייתה אמורה לשקול הרבה יותר ממה שהיא שקלה ( בדקתי עם חבר אחר שלי ), מן הסתם המשחק גם לא עבד לי, כשניסיתי להפעיל אותו, עלה לי הריבוע הקטן בהתחלה של ה-LOADING אבל הוא "לא הגיב", ניסיתי להתקין מספר פעמים ( דא"ג ההתקנה נמשכה סביבות 5 שניות ) ולהוריד מספר פעמים את המשחק ( הורדתי מהאתר הרישמי, ואת המשחק המלא, בקיצור עשיתי מה שהייתי צריך לעשות ) ושם דבר לא עזר, אני מניח שכנראה זה הוריד לי את העידכון מכיוון שאולי המחשב ראה שהורדתי את הקובץ הזה כבר מקודם.

מה לעשות??? למה זה לא עובד לי??? אני זקוק לעזרה נואשות ( לא שחסרים לי משחקים אבל נואשות זו מילה חזקה אז... ) :'(

פורסם

אני גם הורדתי את המשחק לפני כמה ימים

אתה פשוט צריך להשאיר אותו פתוח למשך כשעתיים וחצי שהוא יסיים לעשות עידכון!

פורסם

ה loading זה בעצם העידכון חכה איזה שעתיים :xyxthumbs:

גם לי זה קורה השחקן שלי ברמה 28 ;D

פורסם

28?!?!?!?!

כמה ימים שיחקת ברציפות?

שלי על 6 תוך בערך שעה וחצי שעתיים משחק

אבל 28 זה מטורף...

פורסם
  • מחבר

אההה, סבבה תודה :xyxthumbs: רגע, מה סבבה?!?!? שעתיים :o נו טוב, כנראה שאני אצטרך להיות אקסטרה סבלני :smile1:

אבל, כל הקטע שכתבתי שהתיקיה של המשחק היתה ממש קלה ( מבחינת משקל ) וריקה, זה בסדר? אחרי שאני אעשה את העידכון היא אמורה להתמלות לי???

וגם, כשאני מעלה את המשחק וכשזה עושה לי את ה-loading אז זה במצב של "not responding", ואני לא יכול להוזיז את זה ולא כלום. זה בסדר???

ואם אני כבר אוריד את הפאצ' האחרון, זה לא אמור לקצר את כל הדרך???

ושוב תודה וחג שמח :xyxthumbs:

עריכה:

עשיתי מה שאמרתם לי, חיכיתי בזמן שהוא עושה את העידכון, אבל אחרי כ-5 דקות, זה כותב לי: invalid torrent file ויוצא המטעינה.

מה לעשות???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים