עבור לתוכן

בעיות בLEADTEK 7600GS

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לאחר עיון בפורום וקצת בגוגל, הגעתי למסקנה שעד 850 שקל הכי טוב להביא את הכרטיס הנ"ל (פלונטר).

לאחר שרכשתי אותו אתמול גיליתי להפתעתי שאין לו חיבור לספק כוח, ושבנוסף אי אפשר לעשות לו OC. מהירות המעבד הנתונה היא 400MHZ למרות שבאינטרנט רשום שהוא יכול להגיע גם ל800. בעקבות כך הביצועים רחוקים מהמצופה (לאחר בדיקה מעמיקה על COD2 QUAKE 4 NFS).

לאחר שעות של משחק התחילה תופעה של חלקי מסך מתים בNFS (כלאמר המסך נהיה שחור בחציו) וכו'.

האם ייתכן שאלה יכולתו של הכרטיס, האם הבעיה בסמפל הספציפי שלי?

• תגובות 42
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תראה אחי , הבעיה שלך יכולה להיגרם על ידי כמה סיבות...

ספק כוח חלש מדי , הגדרה לא נכונה , לוח לא תקין , כרטיס לא תקין , דרייבר לא נכון...

אבל אני יגיד לך מה הבעיה האמתית?

שאתה יפה מדי...

ואני יגיד לך עוד מה הבעיה? שאתה כלי , הבעיה בכרטיס היא שהזכרון הוא 400mhz במקום 800 ואי אפשר בכלל להזיז אותו גם שמנסים לעשות אובר קלוקינג...

המעבד בסדר...דרך אגב המסכים השחורים שיש לך במשחק , תוצאה ישירה שהזכרון לא מגיב בזמן...אפשר להגיד איטי...

פורסם

תראה אחי , הבעיה שלך יכולה להיגרם על ידי כמה סיבות...

ספק כוח חלש מדי , הגדרה לא נכונה , לוח לא תקין , כרטיס לא תקין , דרייבר לא נכון...

אבל אני יגיד לך מה הבעיה האמתית?

שאתה יפה מדי...

ואני יגיד לך עוד מה הבעיה? שאתה כלי , הבעיה בכרטיס היא שהזכרון הוא 400mhz במקום 800 ואי אפשר בכלל להזיז אותו גם שמנסים לעשות אובר קלוקינג...

המעבד בסדר...דרך אגב המסכים השחורים שיש לך במשחק , תוצאה ישירה שהזכרון לא מגיב בזמן...אפשר להגיד איטי...

גם אני כלי, אבל אין לי בעיות בכרטיס מסך

פורסם

מה ז"א שאין חיבור לספק כוח?

פורסם

יש הרבה סוגים של כלים , אין חיבור לספק כח כלומר , שאתה מחבר את הספק כח לכרטיס מסך ישירות על מנת לתת לו מתח חשמלי גבוה...

פורסם

יש הרבה סוגים של כלים , אין חיבור לספק כח כלומר , שאתה מחבר את הספק כח לכרטיס מסך ישירות על מנת לתת לו מתח חשמלי גבוה...

אתה עושה ממני אידיוט?

אני יודע מה זה חיבור לספק כח... אני שואל אם הוא התכוון בזה שאין חיבור על הכרטיס בכלל, אין לו מולקס םנוי לזה או שחיברו לו לא נכון?

פורסם

אני לא עושה ממך אדיוט, כמו שאתה לא הבנת מה הוא מתכוון גם אני לא הבנתי מה אתה מתכוון...

הוא מתכוון שאין לו בכלל מתח חיצוני...

תקשיב אני מכיר את הבן אדם הזה והוא קנה את הכרטיס הזה הרבה על סמך מה שאמרו לו באתר הזה...ומה שרשמו פה בכל הפורום על הכרטיסים במחירים של ה1000 שקל אמרו 7600gs אימפריה, איפה כל האנשים שכתבו את זה? למה הם לא עוזרים לו שיש לו בעיה? המתח החיצוני אין על הכרטיס , הכרטיס לא מתפקד ואף אחד פה לא עוזר לו

פורסם

שיתן מספרים.

כמה FPS הוא מוציא?

וOC הוא יכול לעשות בRIVATUNER בכיף...

פורסם

לא בדק כמה פריים הוא נתן...

גם ברייבר טונר זה לא עובד שלוחצים על בדיקת הגדרות הוא תמיד אומר שהכרטיס לא יכול לעמוד בזה , תבין הזכרון עומד על מהירות 400 המעבד אפשר לעשות לו אובר קלוקינג והוא עומד במהירות שהוא צריך ...

אבל למה הזכרון כל כך איטי? , תבין עושה במקום 400 401 הוא אומר אי אפשר...

פורסם

לא בדק כמה פריים הוא נתן...

גם ברייבר טונר זה לא עובד שלוחצים על בדיקת הגדרות הוא תמיד אומר שהכרטיס לא יכול לעמוד בזה , תבין הזכרון עומד על מהירות 400 המעבד אפשר לעשות לו אובר קלוקינג והוא עומד במהירות שהוא צריך ...

אבל למה הזכרון כל כך איטי? , תבין עושה במקום 400 401 הוא אומר אי אפשר...

כנראה הOC לא נעשה נכון...

הוא עשה TEST לפני שהוא לחץ APLLY?

פורסם

טעות שלי רשמתי פעמיים...

פורסם

כן , הוא אומר שההגדרות גבוהות מדי ,... גם זה לא קרוב זה אמור להיות 800 זה 400 אי אפשר להזיז את זה סנטימטר...

זרוק רעיונות, דרייבר דפוק? כרטיס דפוק? זרוק מה שיש לך

פורסם

כן , הוא אומר שההגדרות גבוהות מדי ,... גם זה לא קרוב זה אמור להיות 800 זה 400 אי אפשר להזיז את זה סנטימטר...

זרוק רעיונות, דרייבר דפוק? כרטיס דפוק? זרוק מה שיש לך

קודם כל תבדוק מה הביצועים בסטוק... אם הביצועים בסטוק מתאימים לכל בנצ' שתמצא ברשת אז סבבה הכל טוב.

OC זה משהו שלא ניתן לחזות ככה שאף אחד לא ערב לOC...

פורסם
  • מחבר

תראו חברים, גם אם אני לא מבין גדול במחשבים כל השוואה שקראתי ברשת אמרה שהכרטיס הזה עדיף על ה6600GT, ולחבר שלי Zone Newbie

שהגיב פה קודם יש את הכרטיס הנ"ל, שעובד הרבה יותר טוב, בלי OC. דבר נוסף הוא שזה לךא נראה הגיוני שלכרטיס ברמה הזאת אין חיבור לספק חיצוני. בקיצור מבין גדול אני לא אבל אני רואה בבירור שמשהו לא בסדר. אין לאף אחד מהאנשים פה שום רעיון/פיתרון אמיתי למה? בקשר למפרט המחשב מדובר במחשב 3.0GHZ DUAL CORE, עם לוח 915 של INTEL ספק 300W ו-GIGA זיכרון של CROSSIER. לטעמי הנתונים האלה מספקים להרצת הכרטיס הזה בצורה סבירה. שורה תחתונה.... מה דפוק פה?

פורסם

תנסה להריץ את הכרטיס על עוד כמה משחקים, יכול להיות שזו בעיה ספציפית עם הNFS...

תנסה גם לעדכן דרייברים לעדכניים ביותר.

ודבר אחרון, לא שמעתי על משהו שעשה OC של 400MHZ לזיכרון (שיפור של 100%)

אולי אתה מתכוון 400MHZ שהם 800MHZ אקטיבים (DDR).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים