עבור לתוכן

עיוות צבעים ב LCD 730B של סמסונג

Featured Replies

פורסם

תלחץ על כפתור ה-auto במסך

פורסם
  • מחבר

תלחץ על כפתור ה-auto במסך

אני לוחץ על AUTO פעמיים ביום בדר"כ בטעות שאני משנה את הבהירות מסך.

זו לא הבעייה

פורסם
  • מחבר

אני לוחץ על AUTO פעמיים ביום בדר"כ בטעות שאני משנה את הבהירות מסך.

זו לא הבעייה

אז אני מבין שאין לאף אחד תשובה...

פורסם

היעוות צבעים קיים בערך בכל צג LCD לא מכויל

כל מה שאתה צריך לעשות זה לכוון ידנית את הצבעים שלו

לקח לי משהו כמו 5 שעות להגיע למצב אופטימאלי עם ה-Viewsonic VP930 שלי

פורסם

חיברתי את המסך שלי ב- DVI והוא לא נותן שליטה על ה-AUTO ועל ה-CONTRAST.

האם שווה לעבור לחיבור VGA ולכוון ידנית?

פורסם
  • מחבר

חיברתי את המסך שלי ב- DVI והוא לא נותן שליטה על ה-AUTO ועל ה-CONTRAST.

האם שווה לעבור לחיבור VGA ולכוון ידנית?

נשמע מוזר, איזה כרטיס מסך יש לך

פורסם

מסכי סמסונג במצב DVI לא מאפשרים כיוון AUTO ו כיוון CONTRAST ידני (הודעה Not Available) אלא רק דרך

ההגדרות של כרטיס המסך.

לי יש 172T של סמסונג והוא מצויין, אולי ה730B מראה ירידה ברמת הצבעים כיוון שהוא פנל TN 6Bit ולא 8Bit PVA כמו שלי.

זאת למרות שלחברה שלי ביית יש 730B ורואים בו מצויין. (אני לא שמתי לב לשום עיוות).

פורסם

יש לך מושג למה הם עשו את זה ככה ב- DVI?

נראה לי אני עובר לחיבור VGA...

פורסם

אני עובד עם 710T לא שמתי לב לשום עיוות.

פורסם

כמו שנאמר - תכייל את המסך שלך!

הצבעים לא יהיו נכונים עד שלא תכוון אותו לפי מה שאתה רוצה (העיניים שלך) ולפי סביבת העבודה שאתה נמצא בה (מוארת, חשוכה, תאורה 'צהובה'/'לבנה' וכו')

אצלי לדוגמא (710T):

גמא - 0.75

בהירות - 15(-)

חדות - 78

הדרך הכי טובה שמצאתי זה לעשות את זה דרך ההגדרות של כרטיס המסך, אפשר לעשות גם דרך התוכנה שמגיעה עם המסכים של SAMSUNG (שנקראת magictune) אבל היא פשוט גרועה מבחינת תוכנה (קריסות, אי שמרת נתונים וכו')

פורסם
  • מחבר

כמו שנאמר - תכייל את המסך שלך!

הצבעים לא יהיו נכונים עד שלא תכוון אותו לפי מה שאתה רוצה (העיניים שלך) ולפי סביבת העבודה שאתה נמצא בה (מוארת, חשוכה, תאורה 'צהובה'/'לבנה' וכו')

אצלי לדוגמא (710T):

גמא - 0.75

בהירות - 15(-)

חדות - 78

הדרך הכי טובה שמצאתי זה לעשות את זה דרך ההגדרות של כרטיס המסך, אפשר לעשות גם דרך התוכנה שמגיעה עם המסכים של SAMSUNG (שנקראת magictune) אבל היא פשוט גרועה מבחינת תוכנה (קריסות, אי שמרת נתונים וכו')

הורדתי את הניגודיות והעלתי את הבהירות, זה אכן עשה שינוי בצבעים, אולי באמת כדי לעבוד על ניגודיות בינונית ולא גבוהה. משום מה חשבתי שניגודיות גבוהה תשפר לי את חדות התמונה

פורסם
  • מחבר

מסכי סמסונג במצב DVI לא מאפשרים כיוון AUTO ו כיוון CONTRAST ידני (הודעה Not Available) אלא רק דרך

ההגדרות של כרטיס המסך.

בשורה לא טובה, אני מתכוון עוד כמה ימים דווקא לעבור לחיבור DVI, ואני חושב שהיכולת לשנות בלחיצת כפתור מסך את רמת הבהירות/ניגודיות של המסך מאוד יעילה בהתחשב בשינוי התאורה תכופים... באמת מוזרים הסמסונג האלו.

פורסם

בשורה לא טובה, אני מתכוון עוד כמה ימים דווקא לעבור לחיבור DVI, ואני חושב שהיכולת לשנות בלחיצת כפתור מסך את רמת הבהירות/ניגודיות של המסך מאוד יעילה בהתחשב בשינוי התאורה תכופים... באמת מוזרים הסמסונג האלו.

אני משתמש ב 730B בחיבור DVI, עובד עם הרבה תמונות דיגיטליות ולא שמתי לב לשום עיוות צבעים. כאשר אתה מחובר ב DVI יש אופציות אחרות למסך וחלק מהאופציות ישנות מתבטלות.

פורסם

לא עיוות צבעים אלא חוסר בצבעים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים