פורסם 2006 באפריל 1219 שנים אני כרגע בבית עם מסך SAMSUNG 793MB כאשר בדירה שאני שוכר יש לי 730B שאני מבסוט ממנו.אתמול שמתי לב שיש הבדלי בבעים למשל כאשר יש רצף פסים לבנים וטורקיז בהיר לחלופין רואים זאת יפה על המסך CRT שציינתי אבל על הLCDההבדל בין הגוונים כמעט נעלם והטורקיז כמעט לא מובחן וצבעו מעוות. לציין שאני לא עובד על ניגודיות או בהירות מקסימליים. מה דעתך על זה?
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים גם לי יש את ה- 730B ואני סובל מאותה בעיה,כמו כן זוויות הצפיה שלו (למעלה/למטה) שלו נוראיות!אתה יכול להיעזר בתוכנה שנקראת: Lcd Color Corrector. - חפש בגוגל.
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים ת'אמת התוכנה לא עושה כזה שיפור .ואני מחובר כבר ב-DVI ככה שכל מה שכתבתי מתייחס לכך.
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים לא ממש הבנתי למה אתה מתכוון עיוות צבעים..אבל אני יודע שלמסכי CRT יש יותר צבעים ממסך LCD אולי זה בגלל זה..
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים מחבר טורקיז בהיר נראה כמעט לא מובחן מצהוב בהיר זה עיוות. בכלל כל הצבעים הבהירים מאבדים משהו מהטבעיות שלהם
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים אבל אני יודע שלמסכי CRT יש יותר צבעים ממסך LCD אולי זה בגלל זה..זוהי בדיוק הסיבה.
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים מחבר ניסיתי לעבוד בניגודיות שונה אבל עדיין העניין לא עוזר. לגבי הצבעים אני לא חושב ש 16.2 מגה צבעים או 16.7 מליון צבעים זה מה שיעשה את ההבדל, יש פה עיוות צבע גדול
פורסם 2006 באפריל 1319 שנים מחבר לי יש lcd של philips אני לא רואה שום עיוות צבעים. גם אני לא ראיתי עד שהיה לי למה להשוואת. זה לא קורה לי במשחקים פשוט כי אין לי משחקים על המחשב
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים מחבר איך בדקת את זה?? עם תוכנה?? מאיפה אני יכול להוריד אותה?? :s05: לא בדקתי תוכנה פשוט השוואתי בין ה CRT ל LCD ההבדל בולט מספיק לראות בעין, כנראה שזה לא ממש מזיז לאף אחד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.