פורסם 2006 באפריל 1219 שנים שלום כולם !הבעיה היא כזאת, קניתי את המסך הנ'ל חיברתי אותו והיתקנתי את כל הדרייברים, עכשיו שאני מדליק את המחשב רואים שהמסך נדלק, לאחר מכן שעולה הווינדוסהוא נכבה, הקטע המוזר זה שאם לוחצים על הכפתור של ההפעלה (זה שנמצא במסך עצמו), הוא נדלק לחצי שניה ומראה תמונההוא לא נכנס לשום מצב סטנד ביי או משהו כזה,הוא פשוט מראה שהוא דלוק ואין תמונהבעיקרון יש לי כרטיס מסך רדון 9700, אם תצטרכו עוד פרטים שיסיעו לכם, אשמח לתת!בתודה מראש,לירן
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים זה בגלל שהכרטיס מסך שלך מוציא רזולוציה שהמסך לא מסוגל לקרואבטח במסך הקודם ראית על 1600X1200חבר את המסך הקודם, שנה את הרזולוציה ל-1280X1024 ואת קצב הריענון ל-60Hz ואז חבר את ה-LCD
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים מחבר ניסיתי, לא עזר :\, עוד רעיונות? (אולי יש משהו דפוק בקטליסט 6.2 ויש גירסא טובה יותר?)
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים מחבר תראה עכשיו אני עובד כביכול עם 2 מסכים, הLCD מחובר בחיבור הדיגטלי (DVI), והרגיל באנלוגי, כיוונתי את הרזולוציה וקצב הריענוןבהתאם למה שאמרת,אישרתי, וכלום עדיין אותו הדבר ניסיתי פיזית להדליק לכבות הופיעה התמונה לחצי שניה ראיתי שמשהו השתנה אבל שוב נכבהבנורה הירוקה של המסך מצויין שהוא דלוק, אבל הוא לא בתאכלס
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים נסה להתקין גריסא יותר ישנהאולי יש באג עם הגירסא שיש לך ביחד עם הכרטיס מסך שלך כאילותנסה לחבר את המסך למחשב אחר ליראות אולי זה בעיה במסך
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים מחבר אחרי שהבאתי לפטופ ובדקתי אותו וניסתי לדעתי כל דבר אפשרי, הגעתי למסקנה שהמסך תקול, יום ראשון הוא יוחזר ויוחלף, תודה לכל מי שניסה לעזור וחג שמח
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים נו למה צפית, שהמחשב שלך פתאום ינחש שיש לך מסך ב-DVI?אתה צריך בהגדרות של הכרטיס מסך להגיד לו להוציא תמונה לחיבור הדיגטלי.
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים מחבר איפה אני מקנפג את זה?אגב, גם בחיבור האנלוגי זה לא עבד, לא אצלי ולא בלפטופ
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים אם בחיבור האלוגי זה לא עובד ואתה על הרזולוציה הנכונה אז המסך שלך דפוקבכל מקרה ב-control panel -> display -> settings -> advanced אתה אמור לקנפג את הכרטיס מסך שלך ככה שיוציא אות ל-DVIאיפה בדיוק שם כבר תלוי בכרטיס מסך שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.