עבור לתוכן

ממשק ההגדרות של Nvidia מול Ati

Featured Replies

פורסם

עד היום יצא לי להשתמש רק בכרטיסי מסך של Nvidia ואת ממשק ההגדרות (הדרייבר והתפריט שלו) יצא לי להכיר די טוב.

אני מניח שהוא די נוח וחסר באגים מעצבנים. ופעם בכמה זמן יוצא לי להשתמש במחשב שיש עליו כרטיס של Ati ואז נראה שכל ההגדרות שם יותר מסובכות , ולוקח שעה למצוא שם משהו , אבל זה נראה כאילו הם נותנים יותר אופציות להגדרות ושליטה.

אז רציתי שאנשים יגידו לאיזה מהחברות יש דרייבר יותר יציב ונוח לשימוש (בלי קשר ליכולות הכרטיס כי על זה כבר יש הרבה דיונים). למשל בשביל אנשים שמחברים את המחשב לטלויזיה אז האם זה מספק את כל ההגדרות הנדרשות וכו'.

נ.ב. - ברור שזה לא הסיבה שבגללה בוחרים כרטיס מסך למחשב , אבל מעניין אותי לדעת גם לגבי זה , כי השוואה בין כרטיסי מסך יש בהרבה אתרים , אבל דווקא הפרטים הקטנים לא מוזכרים.

פורסם

אותי אישית ההגדרות של NV מעצבנות

הדרייבר של ATI, ה Catalyst הוא נוח מאוד לשימוש. תגיד לחבר שלך שיעדכן דרייבר, ל Catalyst עם CCC (שזה Catalyst Control Center)

ותראה פתאום עד כמה הכל נהיה נוח.

פורסם

לא להשתמש עם ה CATALYST CONTROL CENTER !! הוא איטי בצורה משמעתית.

הכי טוב במקרה של ATI זה להתקין רק את הדרייברים (ללא CCC) וע"מ לשלוט בהגדרות של הכ"מ, להתקין ATI TRAY TOOLS. זו תוכנה חינמית, מאוד קלה שעושה את העבודה. יש בה המון אפשרויות, כולל OC.

ממשק הדרייברים הוא הדבר האחרון שצריך לעניין אותך בקניית כ"מ.

פורסם

עריכה:

מסכים לגמרי עם QuAKeR_996,

עדיף את הדרייבר הנקי + ATI TRAY TOOLS.

ואגב, גם אני לא מתלהב מההגדרות של ה-NV, אם כי אני לא גיימר, ההגדרות שאני צריך בדרך כלל מתיחסות ל TV OUT או לדואל סקרין.

פורסם

איטי אוליי אצלך.. :-\

אני מרוצה מאד מהCCC

פורסם

אבל אם רוצים לעשות OC צריך לסגור אותו וזה מעצבן.

אני מסכים עם QUAKER.

פורסם

מצטרף CCC דבר פשוט לא נחוץ

פורסם

אח שלי קודם כל חג שמח וכשר לכולם ..!!!

שנית אין על NVIDIA ולא יהיה גם ..

הממשק הגדרות של NVIDIA הוא הכי טוב והכי קל לשימוש .. פשוט בלחיצת כפתור אתה מפעיל

מה שאתה רוצה .. לא מסובך פשוט וקל .. ראיתי את הממשק של ATI לא אהבתי ...

מסובך יותר מדי לשוניות.. לך תדע לאן להיכנס בשביל משו..!

פורסם

אבל אם רוצים לעשות OC צריך לסגור אותו וזה מעצבן.

אני מסכים עם QUAKER.

מה זאת אומרת???

עשיתי OC לכרטיס שלי כשה-CCC היה ברקע (הפאנל לא פתוח אלא רק האייקון למטה). עבד בסדר...

בכללי ה -CCC יפה ונחמד אבל הוא כבד רצח. לא מבין מה ATI חשבו לעצמם כשעשו אותו :nixweiss:

ויותר מזה, ביטלו לגמרי את ה- ATI CC..... :screwy:

פורסם

אח שלי קודם כל חג שמח וכשר לכולם ..!!!

שנית אין על NVIDIA ולא יהיה גם ..

הממשק הגדרות של NVIDIA הוא הכי טוב והכי קל לשימוש .. פשוט בלחיצת כפתור אתה מפעיל

מה שאתה רוצה .. לא מסובך פשוט וקל .. ראיתי את הממשק של ATI לא אהבתי ...

מסובך יותר מדי לשוניות.. לך תדע לאן להיכנס בשביל משו..!

מסכים איתך!

גם יש לי כרטיס של NVIDIA וקיבלתי איתו כלי שאני יכו לעשות לו OC וקוראים לו V-Tuner2!!

פורסם

הדבר הכי חכם שאמרו בתארד הזה

פורסם

לכבוד היציאה של הדרייוורים 6.14 של ATI אמרתי כבר בוא ניתן הזדמנות ל ATI tray tools והתקנתי רק את הדריוור בלי CCC ואת ATI tray tools וואללה אני דיי מרוצה... רק בעיה אחת יש לי אם זה... שהמגלה ארטיפקטים של ה ATI tray tools לא מגלה ארטיפקטים בזמן ש atitool מגלה

פורסם

לדעתי ה Control Panel של ATI היה ונשאר הכי נוח. רק ההגדרות שצריכים בלי כלמיני שטויות שצריכות .net ובלי שטויות שבולטות מהצד.

אגב, ניתן עדיין להוריד דריברים מעודכנים עם הCP מהאתר של ATI.

איפה שבוחרים לאיזה סוג של כרטיס מורידים דריבר בוחרים FireMV במקום Radeon. אותם דריברים בדיוק כמו של הרדאון רק עם הCP הישן והטוב.

כרגע עדיין לא יצא 6.4 עם הCP אבל סביר להניח שיצא בזמן הקרוב.

פורסם

לי אישית יצא להתנסות עם שתי הממשקים והממשק של NVIDIA הוא פשוט יותר.

אבל חוץ מלהפעיל לפעמים את ה-TV OUT כדי לראות סרטים וקצת פילטרים במקרה הצורך למה כבר צריך את הדריבר?

וכמו שנאמר:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים