פורסם 2006 באפריל 1119 שנים שמעתי שהוא בא עם STARFORCE 3 שזה דופק את המחשב דופק את הרג'יסטרי שם תוכנות ריגול ועוד.מישהו יכול להסביר מה בדיוק ההגנה הזאת עושה והאם שווה עדיין לקנות אותו? מה יכול לקרות לי למחשב?תודה
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים אם אתה הולך לקנות אותו אז לא צריכה להיות לך שום בעיה...ואם אתה הולך "לקנות" אותו זה כבר בעיה שלך ואסור לדבר על זה פה..
פורסם 2006 באפריל 1119 שנים טאוטאו ידידי, לידיעתך ישנם המון תלונות על ההגנה STARFORCE, ואני מדבר איתך על אנשים שקנו, וההגנה הזו הרסה להם את מערכת הRAID,או שהרסה את הכונן האופטי שלהם ויש עוד המון בעיות שאנשים מכל רחבי העולם מתלוננים עליהם, כמו כן אני זוכר מישהו פה קרה לו את זה (ממשחק מקורי כמובן) והרס לו את הRAID.
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים משחקים עם הגנות סטארפורס הם צרה צרורה...זה ישמע ממש מוזר, אבל אם אתה מחליט לקנות אותו-אל תתקין מהדיסק המקורי, תוריד ותשחק מגירסא פרוצה, יהיו פחות בעיות ככהטוב שקנית, אתה תומך בחברה, ולא גונב, אבל להתקין משחק של סטארפורס זה כמו להתקין וירוס במחשב ביודעין
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים כי עיקר ההגנה היא ההגנה הפיזית, למרות שההגנה (מה ההפך מפיזית? חח) ההפל מהפיזית חזקה גם כן.
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים למי שרוצה להפטר מהStarForce הארור (גם לאלה שלא בטוחים שהוא מותקן אצלם):http://onlinesecurity-on.com/downloads/sfdrvrem.zip
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים אני חושב שזה אמור להסיר את הROOTKIT שהסטארפורס מתקיןומשחקים פרוצים עוקפים את ההגנה כולה ככה שהיא לא רצה, לא מתקינה את הרוטקיט המעפן שלהם ולכן לא עושה בעיות
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים שמתי לב שבדרייברים שלו הStarforce רץ בכל Startup, בלי קשר לזה שתריץ את המשחק שהוא קשור אליו או לא - ככה שאם אתה רוצה להיפטר מStartForce אתה יכול או לבטל אותו דרך הדרייברים שלו (לקבוע אותו על "לא זמין") או להשתמש בתוכנה ולמחוק אותו קליל.
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים בה' מאז שהתחילו עם ה STARFORCE הזה אי אפשר לעשות כלום .. אי אפשר לשחק בכלום .. זה דופק מערכות אז במה זה מועיל אני לא מבין .. יוביסופט עושה הגנה .. חזקה כמו סטארפורס .. אחרי זה אנשים קונים זה דופק להם את המערכת..והם מתבאסים ולא קונים יותר משחקים של יוביסופט..אז מה יצא להם מזה ??!
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים רק עכשיו זה נכנס לתודעה העניין של הStarForce בעקבות הפרסומים בעיתונות ובאינטרנט וכו'..אני מאמין שתוך חצי שנה - שנה ימצאו תחלופה
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים מחבר אז מה אתה אומר לי בעצם לקנות את המשחק ולזרוק אותו לפח ואז להתקין את הגירסא הפרוצה עם הקראק? אגב מתי ההגנה מתחילה עם הפעלת המשחק או עם התקנת המשחק?ומה הכוונה ROOTKIT? התהליכים שרצים בסתר ולא מופיעים בתהליכים ובמשימות של ה TASK MANAGER?
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים כן פחות או יותר...אני יודע שזה נשמע עלוב לקנות משחק ולמעשה לא לגעת בו אבל ככה זה עם תאגיד הרשע סטארפורסשאלה טובה, אני לא בטוח אם ההתקנה של המשחק או ההרצה הראשונה שלו היא הבעייתיתוכן רוטקיט זה תהליכים שמחביאים את עצמם מהמערכת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.