עבור לתוכן

בעונת הכדורגל הבאה - בית"ר ים תעלם ממפת הספורט בישראל

Featured Replies

פורסם

זה בכלל לא עניין שאחד יקרא ערבי מסריח...

זה אם הקהל קורא "מוות לערבים", "סלים טועמה מחבל" וכאלה בתור קהל, לא מעניין אותם ממש הפרט.

הקהל מקלל המועדון סובל.

• תגובות 45
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קהל תמיד מקלל או עושה דבר מכוער כזה או אחר.

אוהדים של הפועל ת"א היו זורקים בובת תינוק - כדי להוציא מריכוז את השחקן שאישתו התחרפנה וזרקה את התינוק מהחלון.

אבל בהחלט, חלק מאד גדול ומאד מכריע של האוהדים של בית"ר מתנהגים בצורה פשוט חזירית ומופרעת.

פורסם

כן... אני זוכר שאשתו של אובארוב עשתה את זה.. מסכן הבנאדם.. היה בדכאון מלא זמן :-\

אני לא חושב שממש יאכפו את זה בארץ... לאף אחד אין ביצים גדולות מספיק בשביל לעשות את זה.

פורסם

דווקא נגד הפועל לא תהיה בעיה, יביאו שוטרים, שוטרים צבאיים שירביצו קצת לאוהדים, יהיה שמח... >:(

http://www.hapoelta.com/police_brutality/

אין ברירה אלא לאכוף את זה, זה בתקנון של פיפ"א זה לא איזה שכונה.

פורסם

הבנתי, אז אם ככה זה מצויין...

מסכן ברוך דגו (ובכלל השחקנים שחורים), איזה נהמות עושים לעברו כמעט בכל משחק.. אני הכרתי אותו אישית והוא אחלה בנאדם ואני לא מבין למה לעשות לו את זה :(

פורסם

הקהל של מכבי ת"א היה ממש חרא אליו, ראבאק, הוא נתן את הנשמה שלו אז למכבי, והם שאגו לו כמו בבונים.

פורסם

הקהל של מכבי זה לא קהל..

אני השנה החלטתי להפסיק לאהוד את הקבוצה אחרי שאהדתי אותה בערך 8 שנים (מאז שידעתי מה זה כדורגל)... זה בושה גם איך שהשחקנים לא שמים על הקבוצה ואיכפת לכל אחד רק מעצמו וגם בגלל שאני מתבייש להיות חלק מאותו "קהל" של הקבוצה הזו... איכסס

אני הולך עם השכן, ניר לוין, להפועל פ"ת ;D

פורסם

הכדורגל בארץ מזמן הפסיק להיות משחק והשחקנים הפסיקו להיות שחקנים. עכשיו הם רק סלברטאים. יוצאים עם דוגמניות, מבלים במסיבות עד השעות הקטנות של הלילה, מאחרים לאימון... בקיצור, זורקים זין. פלא שאנחנו נמצאים כל כך נמוך בדרוג העולמי.

פורסם

עזבי את זה, פלא שלא הפסדנו במוקדמות של המונדיאל. :kopfpatsch:

פורסם

בקצב הזה, המונדיאל יהיה רחוק כמו מערכת שמש אחרת.

פורסם

או כמו המרחק בין איזור המשפחות לאיזור דוכני האוכל בבוםבמלה ;)

פורסם

אני מקווה שמישהו יוכל לנער את הכדורגלן הישראלי שחושב שהוא טוב והוא לא באמת כזה(להוציא את מי שמשחק היום בליגות הספרדיות והאנגליות), זה פשוט פוגע בכולם.

ואני עוד מקווה שהחוק הזה של פיפא, או יותר נכון התקנה, תעזור להחזיר את העידוד הנורמלי למגרשים.

אבל תעזבו את זה, הכפר-סבאי דרור קשטן עכשיו יאמן את הנבחרת והכפר-סבאי השני יצחק שום יאמן את הפועל :) .

פורסם

חילוף מעניין, אבל שום לא מאמן טוב כ"כ.. הוא פשוט מהמר בד"כ על התקפה ומראה תוצאות נחמדות בהתחלה ואז במשחקים החשובים הוא מקבל על הראש ומפוטר.

פורסם

לא מסכים איתך

שום הוא מאמן מצויין, שאף פעם לא היה מוערך מספיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים