עבור לתוכן

צריך לדעת אם כרטיס הטלויזיה הזה טוב ומתאים ללוח האם שלי.

Featured Replies

פורסם

שלום,הרבה זמן רציתי לראות טלויזיה במחשב ושאני גם אוכל להקליט תוכניות טלויזיה על המחשב. ולא יצא לי לבדוק איך עושים את זה כמה זה עולה וכו'.

היום הסתכלתי באריג'נט (arigent.co.il) אם מישהו מכיר וראיתי במבצעים שלהם כרטיס טלויזיה שמאפשר לחבר את הממיר למחשב ומגיע עם כל הכבלים התוכנה הדרושה לשם ראיה והקלטה של תוכניות טלויזיה. עכשיו התיאור של המוצר לא מדויק לגמרי ואני לא בטוח שזה באמת מה שאני צריך כדי לראות והקליט מהממיר תוכניות טלויזיה אז רציתי שתגידו לי אם הכרטיס יעשה את מה שאני צריך. וגם בלוח אם שלי אין יציאת פי סי אי אקספרס ורשום שהכרטיס צריך יציאת פי סי אי אבל אני לא בטוח לגמרי אם הם לא מתכוונים לפי סי איי אקספרס. בכל מקרה אני צריך שמי שמכיר את הכרטיס או מבין בדברים האלה יגיד לי : אם הכרטיס יכול להתחבר ללוח אם שלי שהוא : ,dell optiplex gx 270 ,ואם בעזרתו אני אוכל לחבר אותו לממיר ולראות את ערוצי הטלויזיה ולהקליט מהם דברים למחשב שלי ?

קישור לכרטיס לדף המוצר של הכרטיס באריג'נט : http://www.arigent.co.il/new/products/ProdDtl.asp?Pid=3062

פורסם

שנה את הכותרת לאחת יותר אינפורמטיבית.

פורסם

לפי התיאור נשמע שכן.

והוא מתחבר לחריץ PCI רגיל - כמו שיש בכל מחשב.

פורסם
  • מחבר

לפי התיאור נשמע שכן.

והוא מתחבר לחריץ PCI רגיל - כמו שיש בכל מחשב.

תודה, אבל אם יש למישהו את הכרטיס הזה זה מאוד יכול לעזור שאני יהיה בטוח לפני שאני קונה את זה...

פורסם

אם לא תשנה את הכותרת לאחת שתעביר טוב יותר את מהות הדיון אני אנעל לך את הדיון.

פורסם
  • מחבר

אם לא תשנה את הכותרת לאחת שתעביר טוב יותר את מהות הדיון אני אנעל לך את הדיון.

אני חושב ששיניתי את זה מספיק כדי להעביר את המהות עכשיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים