עבור לתוכן

בחרתם "קדימה"? --> תקבלו טרור בחסות שרת ממשלה !

Featured Replies

פורסם

פשוט לא האמנתי למה שקראתי היום בוואלה.

אין לי מילים לתאר את ההרגשה שלי בתור חייל מילואים, אז אני פשוט אצרף קישור:

http://news.walla.co.il/?w=//889673

אני מרגיש שאני מתחיל לאבד את הקשר שלי עם המדינה המטורפת שנותנת הכל תמורת טרור ואח"כ עוד מצדיקה אותו.

• תגובות 85
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

? WTF

חשבתי שדווקה ציפי ליבני היא הבן אדם היחידי שווה משהו מתוך אוסף הזבל הנקרא "קדימה", ככל הנראה טעיתי.

באמת עלתה לי מחשבה על המילואים שלי עוד חודש וחצי - כנראה להרוג אותי כשאני לובש מדים זה בסדר ולגיטימי !

פורסם

אמא :errrr:

אני חושב שהחברה לפני גיוס צריכים לעשות חושבים ולהבין שגיוס היום לקרבי הוא מטומטם לחלוטין וממש לא שווה את הסיכון.

אולי אחרי ירידה דרסטית בלי "המורעלים" שלנו יעיר משהו ברשות הממשלה....

לתרום למדינה הזו זה דפוק לחלוטין וכולם בטח יגידו זה לא בשביל המדינה אני שומר על ההורים חברים וכו'... כשאתה יושן בלילה אני שומר עלייך.... אז פעם זה היה נכון.....

היום לא נותנים חופש פעולה לחיילים והמדינה ממש לא מעריכה ומבינה מה פשר התרומה והסיכון שאותם חיילים לוקחים.

אני קורא לכולם להיות גו'בניקים ולנצל את השרות ללימוד ודאגה לעתיד טוב מבחינת מקצוע כמובן....

היא יכלה פשוט לסכם את העיניין במשפט כמו - תהרגו לנו חיילים אנחנו יותר נבין וגם העונש יהיה שונה.......... WTF.......

חבל על כל יום שביזבזתי בצבא וחבל על כל לילה שאמא שלי הייתה מודאגת אם אני חיי או לא........

פורסם

בתור מישהו שגם עושה מילואים בשטחים אני חייב לציין שבאמת מישהו שפוגע בחיילים הוא לא טרוריסט מעצם הגדרת טרור...

פורסם

בתור מישהו שגם עושה מילואים בשטחים אני חייב לציין שבאמת מישהו שפוגע בחיילים הוא לא טרוריסט מעצם הגדרת טרור...

כשאתה נמצא במלחמה אולי....

אבל במצב של "טרור" אז זה טרור לכל דבר..... עצוב שיש אנשים שחושבים ככה.

פורסם

אתה בכלל יודע מה זה טרור?

פורסם
טרור אני לא מבין את המדינה הזאת??? :kopfpatsch: (ולא רק בגלל הצעד הזה)
פורסם

נו מה רציתם. ציפי ליבני היא סופר שמאל.

פשוט בושה שיש לנו כזאת ממשלה.

פורסם
  • מחבר

אל תשכח שהוא פוגע בחיילים רק בגלל שאין לו אופציה לחדור לישראל ולהרוג עוד אזרחים, כך שלפחות ברמת הכוונה הוא טרוריסט.

במיוחד שאותם אירגונים ששולחים את המחבלים אף פעם לא גינו טרור נגד אזרחים וזה פשוט חלק מהאג'נדה שלהם.

פורסם

זה לא משנה מה רמת הכוונה

העובדה זה שטרור היא הריגת אזרחים חפים מפשע ללא הבחנה

הריגת חיילים כמה שזה דבר שפוגע בכולנו והייתי מאוד מקווה שזה לא יקרה לעולם זה לא מעשה טרור אלא מלחמת גרילה

פורסם

אני לא מבין מה היא ההצדקה לכך?

פורסם

היא היחידה שנורמלית בערימת החרא שנקראת קדימה.

והיא צודקת, להלחם מול חיילים זה לגיטימי, זה מאבק ואם הם מאמינים במלחמה שלהם שיפגעו בחיילים בתפקיד..

זה לא טרור, טרור זה פגיעה באזרחים או בחיילים לא בתפקיד.

ציפי ליבני צודקת.

פורסם

אין מה לעשות אבל לפי ההגדרה היא צודקת

יש הבדל בין חייל עם M16

לבין תלמיד בית ספר עם תיק

פורסם

זה לא משנה מה רמת הכוונה

העובדה זה שטרור היא הריגת אזרחים חפים מפשע ללא הבחנה

הריגת חיילים כמה שזה דבר שפוגע בכולנו והייתי מאוד מקווה שזה לא יקרה לעולם זה לא מעשה טרור אלא מלחמת גרילה

אוייש כמה שטויות... הביאו לינק תלמדו קצת.

במלחמה חייל מול חייל או אפילו במלחמה כשטיל פוגע באזרחים זה מלחמה = אוייב!!

כשפוגעים באזרח\חייל\חתול רחוב זה טרור!!

טרור זה בשביל להשפיע על החלטת מדינה\השפעה... זה שאתה עם M16 ויורים עלייך זה לא אומר שזה לא טרור.... :kopfpatsch:

תבינו אנחנו לא במצב של מלחמה......

למה גורמים לאנשים לחשוב...... אמא!!!!!! מפחיד\עצוב\דוחה!!!!

פורסם

אנחנו כן במלחמה.

מלחמה מסוג חדש אבל זאת מלחמה.

אם לא היינו במלחמה היינו היום כמו במצב של שוויץ.

וכל היא צודקת ברמה מסוימת, תקיפות של מחבלים כלפי חיילים יותר לגיטימיות מתקיפות על אזרחים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים