פורסם 2006 באפריל 1219 שנים עזבו את הגרפיקה רגע, זה נראה לי, או שהמחשב ממש מטומטם במשחק הזה? 2 מטר לפני הרחבה קשר של היריב פתאום מוסר אחורה חזרה למגן הימני, מסירות סתמיות מאחורה בהגנה וכדרורים מיותרים... ה-AI נראה לי חלש בטירוף!!!!
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים מחבר הוורלד קאפ זה עוד לא תוצר גמור של המשחק המלא .. הדשא לא מגיע אפילו לרמה הגרפית שיש בדשא של פיפא 06..אז יש לצפות לשינוי בגרפיקה במשחק המלא .. !
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים PES4 & 5 rules צודק, אבל !!! אני לא חושב שצריך להעריץ בצורה עיוורת חברה/משחק מסויים, כל משחק חדש בסדרה צריך להבחן מחדש. למרות שמסחטת הכספים שקוראים לה EA עולה לי על העצבים. הוציאו משחק לעונה הרגילה, משחק לליגת האלופות, משחק למונדיאל, משחק ליורו. עוד מעט יוציאו משחק במיוחד לגמר המונדיאל, לחצי גמר הצ'מפיונס ושמינית גמר ליורו אה כן, וההבדל ביניהם, זניח :-\
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים אהה התכוונת לטלאי הזה, כן אני משחק איתו יותר טוב, אם כי אני לא מצליח לשחק עם ברזיל, אך הצגת הFPS פועלת. אתה צריך לעבור ללשונית ouick match/unlock Teams ולסמן V בצ'קבוקס של הQuick Match לבחור את הקבוצות שאתה רוצה, ואז לעשות Play Game דרך התוכנה לי המשחק עושה בעיה של Dont Send מידי פעם (שאני משתמש בפאץ')
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים אצלי זה מקרטע בטרוף! גם ברזולוציה הכי נמוכה, מוזר מאד...לא משנה עם אני משחק עם הטלאי (שפורסם בפורום) או בלעדיו...מישהו נתקל בתופעה?FIFA 2006 עובד אצלי חלק ב-1024x768 ו-High detailsדרייברים מעודכנים, DirectX9c וכו'מפרט - מופיע ליד הפרופיל.יש לי 6600 ועל רזולוציה נמוכה זה מקרטע ליאני הולך לנסות את ה paTCHגרפיקה בהחלט מזוויע מקווה שהמשחק המלא יהיה עם הרבה פחות באגיםוגרפיקה יותר טובהוכמו שאמרו פה ה AI שווה פה לתחתוגם המקשים לא נוחים
פורסם 2006 באפריל 1219 שנים בדיוק FIFA06 רק שעיצבו מחדש את התפריטים והגרפיקה... (לא של המשחק עצמו, רק של הסימנים מעל השחקנים והתיבות טקסט וכו'...).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.