עבור לתוכן

הרדאון X550 לעומת ה-GF4 Ti4400 הישן

Featured Replies

פורסם

מעניין אותי לדעת מה ההבדל בביצועים בין הכרטיס המזדקן שלי (GeForce 4 Ti 4440) לבין כרטיס חדש למדי, Radeon X550.

בטח לרדאון יש כל מיני דיירקט איקס 9 וטכנולוגיות חדשות שלא היו בתקופה של ה-GF4 אבל יותר מעניין אותי ההבדל בביצועים. האם X550 יעלה משחקים יותר טוב מה-GF4Ti4440? או שהם בערך אותו דבר?

פורסם

אי אפשר להשוות ביניהם, וזה בגלל ההבדל של הטכנולוגיות. בגלל שלti4400 אין דיירקטס 9, זה אומר שהוא לא ישתמש בהמון אפקטים, ככה שיש לו הקלה מסויימת ולכן הוא יכול להריץ את המשחק יותר מהר, אבל לא תמיד כי יש משחקים שדורשים דיירקטס 9, ככה שהוא אפילו לא יוכל להריץ אותם. לסיכום אי אפשר לבצע השוואה ביניהם.

פורסם
  • מחבר

למה אי אפשר להשוות? מה לגבי משחקים בהם ל-X550 אין שום יתרון טכנולוגי על ה-GF4Ti4440? מן הסתם, כן אפשר לבדוק ביצועים.

פורסם

כל עוד המשחק משתמש בdx8, אפשר להשוות, ובמקרה הזה הם יהיו +-שווים אוליי קצת לטובת ה4400ti

פורסם

למה אי אפשר להשוות? אפשר ועוד איך!

זה שמשחק DX9 יעבוד ב TI כמו DX8 זה לא אומר שהוא יעבוד מהר יותר, אלא רק יציג פחות אפקטים וכו'...

אם אני לא טועה, הכרטיס לא יכול "לרדת" לבד ל DX שהוא תומך בו, אלא רק אם המשחק תומך בזה...

כמו COD שהוא תומך ב DX9 ו DX7, ה TI לא יעבוד על DX8 אלא רק 7...

עריכה:

שחכתי לציין שה 550 חזק יותר מה TI...

פורסם

עצם זה שיש פחות אפקטים זה אומר שלכרטיס יש פחות עבודה, אני יכול לשחק בmost wanted חופשי על הגדרות גבוהות ורזולוצייה 800*600 עם fps בסדר, וזה עם mx440....קח 5200 ותשים לו את ההגדרות האלה, המשחק פשוט לא יזוז.

פורסם

אתם קצת מתבלבלים ה X550 מבוסס על רדרון 9550 וה TI4400 הוא כרטיס חזק לזמנו, ביחס של כח ומהירות ה 4400 יותר חזק ובהרבה אך מבחינה טכנולוגית הוא מפגר - הוא התחרה בזמנו ב רדאון 9500 פרו, סה"כ הוא חזק יותר אך כבר לא רלוונטי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים