פורסם 2006 באפריל 919 שנים ילד שהכרתי במשחק אמר לי שחבר שלו רוצה להביא לו שרת ואנחנו ביחד בקלן אז שמחתי מאוד והוא אמר ש אני צריך להבי לו את הסיסמה ואת המשתמש שלsteam והוא הביא לי את של חבר שלו ניסיתי את הפרטים של חבר שלו וזה עבד עז הבתי לו את הסיסמה ואת המשתמש ניסיתי להתחבר וזה לו עובד !!!! :'( :'( :'( צריך עזרה :'( :'( :-\
פורסם 2006 באפריל 919 שנים אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום. 2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת. את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור להודעה הראשונה שלך. תודה.
פורסם 2006 באפריל 919 שנים לא הבנתי בדיוק על מה אתה מדבר, אבל אם הבאת את שם המשתמש והסיסמא של חשבון ה-Steam שלך למישהו שאתה לא מכיר - אני בספק אם תוכל להתחבר לחשבון הזה בזמן הקרוב. בקיצור, עבדו עליך. אין שרת, אין חשבון Steam.
פורסם 2006 באפריל 919 שנים מישהו אמר שהוא יצרף אותך לקלאן שלו ואתה צריך להביא לו את השם משתמש והסיסמא? ואז הוא הביא לך את של חבר שלו כדי שתראה שהוא לא עובד עליך? ואז הבאת לו את הסיסמה? ואז הוא שינה את הפרטים של החשבון שהוא הביא לך ואת הפרטים של החשבון שלך ועכשיו אתה לא יכול להיכנס לאף אחד מהם?אם כן אז הלך עליך. גנבו לך את היוזר ואין מה לעשות. סורי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.