עבור לתוכן

איך הדיסקים של Ritek? ו Fuji ? פרטים בפנים..

Featured Replies

פורסם

אריזת 25 Ritek Excellent DVD-R x8

דיסק לדיוידי בנפח 4.7 GB. הדיסק מסדרת X של ריטק, הדיסק מאופיין בשכבות הגנה נגד חום ושריטות. הדיסק מגיע באריזת cake, כ 25 יחידות בכל אריזה.

מחיר: 67.50 ₪

דיסק לדיוידי בנפח 4.7 GB. הדיסק מגיע באריזת cake, כ 50 יחידות בכל אריזה. איכותי ואמין. מהירות: x8

צבע: לוגו Fuji

media code: TYG02

146 שח

אריזת 50 יח Verbatim DVD+R x16 printable

דיסק לדיוידי בנפח 4.7 GB בפורמט פלוס תוצרת חברת Verbatim. הדיסק מגיע באריזת cake, כ 50 יחידות בכל אריזה. דיסק זה נחשב למוביל מסוגו, צריבת דיסק שלם אורכת כ 5-6 דקות, שכבת הלכה אשר עליה מתבצעת ההדסה איכותית ביותר ורמת התאימות של הדיסק גבוהה ביותר ומתאים כמעט לכל הנגנים והצורבים.

מחיר: 175.00 ₪

מה שווה יותר לקנות?

מה יותר אמין איכותי וישמר לזמן ארוך יותר?

אני יודע שהסדר הולך ככה

1 TY

2 ורבטים

3.... ? תהמשך אני לא ידועע

4

5

ועל הדרך איך אני יודע מה אני תריך + או -

לפי הדי וי די שיש לי הנגן..?........ כי עד עכשיו קניתי דיסקים בלי לשים לב לזה..

של ritek ועוד כמה של DCD בלה בלה..

פורסם

המלצתי:

אני הייתי הולך על DVD-R כי הוא עולה על כל נגן DVD למרות שנדיר למצוא נגנים כיום שלא מעלים DVD+R (וד"א גם לזה יש פתרון על ידי ביטסטינג) חחח כמה חפרתי... אני חושב שהכי בטוח זה DVD-R בכל אופן... ובקשר למדיה תקח את הפוג'י... יש לי ניסיון איתם הם מעולים וכמובן מיוצרים ע"י TY וד"א המהירות צריבה המקסימלית שלהם היא 12 ולא 8 ככה לפחות הצורב שלי נותן...

אם אתה רוצה יותר מהיר וזול יותר אך גם איכותי לך על הורבטים אבל לא מאיפה שאתה מתכוון לקנות במחיר המופקע הזה... לך לאופיס דיפו תקנה את אותן המדיות במחיר יותר זול... אני קניתי מאילת לפני איזה שבוע ב115 ש"ח 50 דיסקים... אבל זה גם בגלל העמ"מ נדמה לי... בכל אופן יצא לך יותר זול לקנות מאופיס דיפו במבצע שיש להם כרגע... בהצלחה בבחירה

פורסם

Ritek ככה ככה... בינוניים עד נמוכים... (אני לא הסתדרתי איתם)

לך על Fuji (מדיות TY) או Verbatim (מדיות MCC)

ץ

x-dude יבוא, יגיד בדיוק.

פורסם

המלצתי:

אני הייתי הולך על DVD-R כי הוא עולה על כל נגן DVD למרות שנדיר למצוא נגנים כיום שלא מעלים DVD+R (וד"א גם לזה יש פתרון על ידי ביטסטינג) חחח כמה חפרתי... אני חושב שהכי בטוח זה DVD-R בכל אופן... ובקשר למדיה תקח את הפוג'י... יש לי ניסיון איתם הם מעולים וכמובן מיוצרים ע"י TY וד"א המהירות צריבה המקסימלית שלהם היא 12 ולא 8 ככה לפחות הצורב שלי נותן...

אם אתה רוצה יותר מהיר וזול יותר אך גם איכותי לך על הורבטים אבל לא מאיפה שאתה מתכוון לקנות במחיר המופקע הזה... לך לאופיס דיפו תקנה את אותן המדיות במחיר יותר זול... אני קניתי מאילת לפני איזה שבוע ב115 ש"ח 50 דיסקים... אבל זה גם בגלל העמ"מ נדמה לי... בכל אופן יצא לך יותר זול לקנות מאופיס דיפו במבצע שיש להם כרגע... בהצלחה בבחירה

הDVD החדשים של פיילוט שמוכרים בסופרים ב 199 ש"ח לא קוראים -

פורסם

הDVD החדשים של פיילוט שמוכרים בסופרים ב 199 ש"ח לא קוראים -

רציני?! טוב לדעת... ד"א אפשר לדעת איזה דגם זה?

פורסם

Ritek ככה ככה... בינוניים עד נמוכים... (אני לא הסתדרתי איתם)

לך על Fuji (מדיות TY) או Verbatim (מדיות MCC)

ץ

x-dude יבוא, יגיד בדיוק.

צודק 100%, עם שני החברות האלו פשוט אי אפשר לטעות.

TY נחשבים לאיכות הכי גבוהה אבל לטעמי הם יקרים, בעוד שעם המבצעים שיש באופיס דיפו על מדיות וורבטים, יוצא הרבה יותר משתלם (קייק של 25 והשני בחצי מחיר).

רייטק, כמו שאמרו פה, ככה ככה, G04 נחמדים G05 על הפנים, אני אישית יכול ממליץ על וורבטים של אופיס דיפו (made in Taiwan), צרבתי איתם כבר איזה יותר ממאה דיסקים וכל אחד יוצא בובה.

פורסם
  • מחבר

יש לי מיש שישלח לי מאילת דיסקים..וגם אני יורד בעזרת השם שבוע הבא.. אז זה אופציה אחת

אופיס דיפו הכי קרוב אליי זה גן שמואל חצי שעה נסיעה מביתי הקט

ורציתי לדעת איפה אני אמור לדעת איזה קוד הדיסק עצמו כמו שאתם אומרים תקנה " MCC " או "מדיות TY של פוגי "

הכוונה שלי

Fuji (מדיות TY)

Verbatim (מדיות MCC)

וורבטים (made in Taiwan),

כל הפרטים אמורים להיות רשום על הקופסא ?..... MMC ,TY , ושזה מטיוואן?..

פורסם

אתה לא תמצא TY באופיס דיפו, ה TY נמחרים במעט מאוד מקומות כמו לירה ו comp-il...

מה שכן באופיס דיפו אין לך מה לטעות, וורבטים מהירות 16X רק תשים לב שכתוב שהם made in Taiwan ולא made in India וכו...

פורסם

צודק 100%, עם שני החברות האלו פשוט אי אפשר לטעות.

TY נחשבים לאיכות הכי גבוהה אבל לטעמי הם יקרים

אני קונה אותם ב-4 שקלים כולל עטיפת פלסטיק עבה קשיחה - ככה שאתה לא יכול להגיד שהם הרבה יותר יקרים מוורבטים.

ואין על TY - הם THE BEST. אפילו יותר טובים מוורבטים.

פורסם

רציני?! טוב לדעת... ד"א אפשר לדעת איזה דגם זה?

מה זה חשוב הדגם אם אתה בכל אופן רוצה לדעת תתקשר לשופרסל דיל שם ראיתי אותו לפני שבוע

פורסם

אני קונה אותם ב-4 שקלים כולל עטיפת פלסטיק עבה קשיחה - ככה שאתה לא יכול להגיד שהם הרבה יותר יקרים מוורבטים.

ובמבצע של אופיס דיפו אתה קונה את הוורבטים ב 2.7 ש"ח לדיסק, לדעתי הוורבטים הרבהההה יותר משתלמים.

פורסם

אני קניתי ב 1.7 :lol: :lol:

פורסם

ובמבצע של אופיס דיפו אתה קונה את הוורבטים ב 2.7 ש"ח לדיסק, לדעתי הוורבטים הרבהההה יותר משתלמים.

זה לא הרבבבבבבבבבבה יותר משתלם כי אין לוורבטים JEWEL CASE. ואם אתה בא ואומר שאתה לא צריך את העטיפות מפלסטיק אז אני אומר לך שקייק של 25 של יודנים עולה 75 - ז"א 3 ש"ח לדיסק - ותסכים איתי ששלושים אגורות זה לא הרבה יותר יקר. מה עוד שהמבצע הזה הוא לא 365 יום בשנה.

פורסם

לא מעניין אותי jewel case, והמבצעים באופיס דיפו לא רק שהם 365 יום בשנה, אלא הם משנים מבצעים (פעם היה קנה שתי חבילות וורבטים והשלישי חינם)....

פורסם

זה רק אם יש היה לך לאומי קארד

ואני שוב אומר ששלושים אגורות הבדל בין וורבטים ליודן - זה שווה לטובת היודן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים