פורסם 2006 באפריל 819 שנים הצלחתי לעבור קצת מהמשחק, אני חייב לציין שהוא אחד הטובים והמורכבים ששיחקתי בהם.. ושיחקתי בהרבה הגעתי לשלב שצריכים להעמיד 3 כלובים על 3 בלטות שהם ירדו ויפתחו לי שער... עכשיו יש במקום הזה שתי קומות, כלוב אחד למעלה ושתיים למטה.. איך אני מעלה את השתי כלובים שלמטה ?! אין רמפות אין כלום... רק מי שגם הגיע לזה יודע על מה אני מדבר... תודה לכם, ניאו עריכה : לא משנה חברים הצלחתי... תודה בכל זאת !!
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מחבר עוד בעיה חבר'ה... הגעתי למקום הזה, עשיתי את כל הכדורים האלה ניהיה חשמל והכל ואני לא יודע מה לעשות יותר... אנא עיזרו לי... אחי מחק ת'שמירה שלו... [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים אחרה שמשכת עם השוט את הקצה של "הדבר" הזה..נפתח לך פתח בתחתית הריצפה פשוט תרד לשם..
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מחבר אי אפשר למשוך את זה אחי... החוט ישר משתחרר... ואתה מתכוון לשבר בזכוכית האדומה שמסביב לתותח הזה ?! יש שם אחד שבור אבל אי אפשר להיכנס לשם...
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים טוב שנזכרת לשאול באמת^^^..וכן השבר מסביב לתותח את הנכנס אילו או אפילו מתקרב ואז "נהיה" לך סרט..
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים אחרי שעשיתה חשמל בכל הדברים האלה תצא מהר מהמכשיר ותסתכל מעלו יש איזה חפץ קטן פשוט תיקח אותוועברתה שלב אם אתה לא תעשה את כל העמודי חשמל האלה אז החפץ היה מוקף באיזה שדה כח ולא תוכל לקחת אותואתה אמןר לקחת תחפץ עם השוט
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים מחבר אוקיי חבר'ה הסתדרתי תודה רה לכם... עכשיו עוד בעיה יש שלב שנופלים באיזה מפל ואז מגיעים למבנה הזה ממול... הצלחתי להכנס למבנה מתוך הבאר שעל הגג שלו... היה לי סרטון והכל עכשיו מה הלאה ?! אני יכול לטפס בחזרה דרך הפעמון... אבל מה יש לי לעשות שם בתוך הבניין ?! אייפה שהקברים.. תודה לעונים, ניאו
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים יש קבר שבור בצד שמאל תיקח את האבן השבורה ממנו תמשוך את החתיכה לכיון העמוד השבור שתיתן לךאפשרות לטפס עלו לפני זה תנדנד את המנורה הגדולה לכיון הפעמון המטרה היא לפגוע בו עם המנורה כאשר הוא מורם(הפעמון)ובמהירות תתפס על העמוד השבור משם תקפוץ לאבן הגדולה שמחוברת לחבל האובן הזאת מרימה את הפעמון ואז המנורה אמורה לפגוע בפעמוןוהביצה הזאת שם תישבר
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים מחבר תודה אחי הסתדרתי כבר... עכשוי עוד בעיה חחחחחחחח.. במקום לשבור ת'ראש נבקש עזרה.. הגעתי לאיפה שלארה אמורה להכניס את החרב למקום שלה.. אמנדה הפכה למפלצת... כל פעם שאני עומד להרוג אותה היא ממלא תחיים שלה חזרה.. מה העיקרון עכשיו ?! חחחחח המשחק הזה אחד הטובים דרך אגב... חשיבה פעולה נהיגה מה אין בו חחחח... בגלל זה הוא שוקל 7 ג'יגה.. הוא ממש מושקע...
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים כל פעם שהיא נופלת ויש סימן קריאה תתקרב אליה ותלחץ על ה action key אצלי זה היה אנטר4 פעמים תעשה ככה והיא מתה
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים הרעיון במשחקים מהסוג הזה הוא לשבור ת'ראש( ), לבקש טיפים זה כמו לרמות אבל בכיף.
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים מחבר כל פעם שהיא נופלת ויש סימן קריאה תתקרב אליה ותלחץ על ה action key אצלי זה היה אנטר 4 פעמים תעשה ככה והיא מתה תודה אחי... הרעיון במשחקים מהסוג הזה הוא לשבור ת'ראש( ), לבקש טיפים זה כמו לרמות אבל בכיף. אני לא יודע מה איתך אבל אני משחק על הרמה הכי קשה בלי טריינרים בלי קודים בלי כלום... קצת עזרה לא תזיק... בכל זאת אני נהנה מהמשחק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.