עבור לתוכן

בעיה לאחר שידרוג ל-radeon 9550

Featured Replies

פורסם

שלום-אבקש עזרתכם בבעיה לאחר שידרוג מ gf4 mx 4400 ל powercolor 9550 256 mb 128 bit

במקום שיפור בביצועים,המשחקים מקרטעים ועובדים לאט יותר עם אותה רזולוציה:fifa 2006,nfs3,gta sa

לא שיניתי שום הגדרות וגם אין לי מושג מה ואיך לשנות,ומלבד התקנת דרייבר גירסה catalyst 6.3 לא ביצעתי כל שינוי לאחר השידרוג.

כמו כן הסרתי את כל השרידים של הדרייבר הקודם של nvidia

אשמח מאוד לקבל עצה\דעה מה לא ביצעתי כראוי ואיך לשפר

p2400,768 ram

אגב,חלק מהמשחקים הסרתי והתקנתי מחדש לאחר השידרוג

תודה ושבת שלום

פורסם

הבעיה שלך אך שאני רואה אותה זה שהמחשב מיושן

וגם כרטיס כמו 9550 זה כרטיס מיושן

ככה שהשידרוג הזה היה די אידיוטי לפי דעתי

ה9550 אולי יותר חזק מmx 4400

אבל עדין כרטיס חלש שלא מסוגל להריץ מישחקים כבדים

בכל מיקרה אין לי אך לעזור לך חוץ מבמיקרה שלא התקנתה DX9

אבל אמרתה שהתקנתה חלק מהמישחקים מהתחלה כך שסביר להניח שהתקנתה גם DX9

בהתקנה של המישחקים

פורסם

אכן לא הגיוני.... גם בסטוק כוח העיבוד של ה 9550 גדול פי כמה.

אתה פשוט משחק באותו משחק בדיוק, על אותן הגדרות בדיוק והמשחק עובד פחות טוב? בטוח שההגדרות זהות?

ד"א- אתה מודע לעניין שהכרטיס הזה דורש המהרה נכון?

ו stone cold תפסיק כבר להתטעות אנשים.

נכון שזה לא כרטיס חדש, אבל הוא מסוגל להריץ משחקים נורמלים כמו DOOM3 על פרטים סבירים ברז' נמוכה (800x600) או רז' קצת יותר גבוה בפרטים נמוכים- ובכל מקרה בצורה שבה המשחק יהיה שחיק עם גרפיקה נורמלית (כלומר שעדיין נעים להתסכל על המשחק).

יש לי בבית מחשב דיי דומה (sempron 2600, 512mb ו 9550 מומהר) ושיחקתי בו ב DOOM 3 בצורה סבירה ובדמו של COD2 בצורה סבירה (נכון שעל פירוט יחסית נמוך ב DX7, אבל המשחק נראה בסדר גמור והיה כיף לשחק).

לפני זה היה במחשב הזה Radeon 8500 (שבעצמו טוב בהרבה מ GF4 MX) וה 9550 הביא שיפור ניכר עליו.

פורסם

ד"א- אתה מודע לעניין שהכרטיס הזה דורש המהרה נכון?

??? :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:

מוזר... באמת...

המחשב בסדר גמור! וההבדל בין שני הכרטיסים הוא הבדל גדול מאוד!

בכל זאת נראה לי שההגדרות שונות...

ב GTA SA, תכנס להגדרות גראפיות מתקדמות ותעתיק לפה את כל מה שכתוב שם...

פורסם

הכוונה שלי הייתה שמומלץ מאוד להמהיר את הכרטיס הזה. הוא תמיד בא עם ליבה שמסוגלת להרבה יותר.

לפעמים גם עם זכרונות שמדורגים יותר מהסטוק. בג'יגהבייט שלי, עם קירור פאסיבי ומארז לא יותר מדי מאוורר הוא עובד על 330 לליבה ו 250 לזכרונות (לעומת 250 ו 200 בסטוק). והוא יכול כנראה יותר.

פורסם

ניסחת את זה בצורה אחרת! R9550 דורש המהרה!

הוא ממש לא דורש, והוא כרטיס מצויין גם בלי זה...

לא כל אחד רוצה להתעסק עם OC...

פורסם

ניסחת את זה בצורה אחרת! R9550 דורש המהרה!

הוא ממש לא דורש, והוא כרטיס מצויין גם בלי זה...

לא כל אחד רוצה להתעסק עם OC...

מצוין?

הוא חלש מה9600

אתה מבלבל בין ה9500 פרו ל9550

וחוץ מיזה עד כמה שאני זוכר יש גירסאות מוחלשות ל9550 ואולי פותח הדיון נפל על אחת מהגירסאות האלו

פורסם

אז זהו שגם אני מנסה לפתור את הבעייה הזאת גם לי זה קרה אחרי שהחלפתי כרטיס מסך מfx5700LE ל9700pro חלה ירידה משמעותית בביצועים..

תנסה להתקין דרייברים 5.1 לא 6.3...לי זה פתר חלק מהבעייות אך עדיין יש ירידה בביצועים...

פורסם

מצוין?

הוא חלש מה9600

אתה מבלבל בין ה9500 פרו ל9550

וחוץ מיזה עד כמה שאני זוכר יש גירסאות מוחלשות ל9550 ואולי פותח הדיון נפל על אחת מהגירסאות האלו

הוא כרטיס מצויין ביחס למחיר שלו...

ולא, זאת לא גרסא מוחלשת...

פורסם

הוא כרטיס מצויין ביחס למחיר שלו...

ולא, זאת לא גרסא מוחלשת...

טוב ראיתי כרגע שהוא כתב-

128 bit

אבל בכל מיקרה אולי ביחס למחיר זה כרטיס טוב אבל זה לא אומר הרבה

כי זה פשוט כרטיס מישרדי שלא אמור להריץ מישחקים כבדים

פורסם

הכרטיס נועד בשביל להריץ משחקים כמובן, והוא מציג ביצועים הכי טובים ביחס למחיר הזעום שלו...

בשביל כרטיסים כאלה קיימות הגדרות נמוכות במשחקים... לא לכל אחד יש כסף להשקיע מעל זה בכרטיס מסך.

פורסם

הכוונה שלי הייתה שמומלץ מאוד להמהיר את הכרטיס הזה. הוא תמיד בא עם ליבה שמסוגלת להרבה יותר.

לפעמים גם עם זכרונות שמדורגים יותר מהסטוק. בג'יגהבייט שלי, עם קירור פאסיבי ומארז לא יותר מדי מאוורר הוא עובד על 330 לליבה ו 250 לזכרונות (לעומת 250 ו 200 בסטוק). והוא יכול כנראה יותר.

הליבה שלי מגיעה ל460 וזכרונות 280

פורסם

הכרטיס נועד בשביל להריץ משחקים כמובן, והוא מציג ביצועים הכי טובים ביחס למחיר הזעום שלו...

בשביל כרטיסים כאלה קיימות הגדרות נמוכות במשחקים... לא לכל אחד יש כסף להשקיע מעל זה בכרטיס מסך.

היום הכרטיס התקציבי ביותר להרצת מישחקים זה ה6200

כרטיס כמו ה9550 הוא פשוט כרטיס תקציבי של הדור או כרגע כבר 2 דורות קודמים

ואני לא היתי שם אותו במחשב שנועד גם למישחקים פשוט חבל על הכסף

ביגלל זה מבחינתי הוא כרטיס מישרדי

פורסם

אני ממש לא מבין אותך... 6200 רגיל לAGP עולה מעל 550שח שזה חורד מ 350שח שאפשר למצוא את 9550 במחיר הזה...

כמו שכבר אמרתי, לא לכולם יש כסף להשקיע יותר מזה בכרטיס מסך.

יש אנשים שתספקים ומאושרים עד השמיים כשהם משחקים בהגדרות הכי נמוכות... (כי אין בררה אחרת...)

פורסם

אחלה שידרוג

9550 (-) מינימום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים