פורסם 2006 באפריל 819 שנים במסגרת כתבה שתתפרסם בהמשך החודש ב"ניו יורקר", נכתב כי הממשל האמריקני מכין קמפיין מאסיבי כדי לנטרל אתרים גרעיניים באיראן. את הנשיא אחמדי נג'אד משווים בבית הלבן להיטלר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3237565,00.html אם זה קורה אני טס לאיזה אי שקט עד שזה יגמר
פורסם 2006 באפריל 819 שנים זה יהיה צפוי שארה"ב תפתח במתקפה כנגד איראן השאלההיא מתימלחמה בסדר אבל לא גרעינית
פורסם 2006 באפריל 819 שנים אני מאוד ישמח אם ארצות הברית תתקוף את אירן אבל אני רק מקווה שזה יהיה לפני שיהיה להם יכולת גרעינית. בקשר לשימוש בנשק גרעיני נגדם.... טוב, המטרה מקדשת את האמצעים
פורסם 2006 באפריל 819 שנים ממש מפחיד לחשוב על זה... תהיה מלחמת עולם שלישית :'( ^^^ בדיוק מה שאמרתי. אני ישמור עליכם.
פורסם 2006 באפריל 819 שנים כמה מטומטם אתה יכול להיות ?אף אחד לא מתכנן "הפצצה גרעינית על איראן", אלא שימוש בפצצות גרעיניות על מנת לאפשר יכולת חדירה מוגברת ולחדור בונקרים תת-קרקעיים.לא מדובר פה על רצח עם כמו שאיראן תעשה לישראל וארה"ב, דמגוג עוכר ישראל שכמותך.
פורסם 2006 באפריל 819 שנים עכשב אני בתוח שאני מתחחף מפא... אם היה לי מקום פנוי הייתי מכניס את זה לחתימה שלי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.