פורסם 2006 באפריל 719 שנים מי שמעוניין שיצור קשר יש לי את כל המשחקים איזה שאתם רוצים כל הסוגים כל המינים.חלק קטן מהמשחקים תוכלו לראות באתר הזה:http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=170536מי שמעוניין אי סי קיו 224606
פורסם 2006 באפריל 719 שנים מי שמעוניין שיצור קשר יש לי את כל המשחקים איזה שאתם רוצים כל הסוגים כל המינים. חלק קטן מהמשחקים תוכלו לראות באתר הזה: http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=170536 מי שמעוניין אי סי קיו 224606 זה לא חוקי לפרסם פה ועוד לדבר על מישחקים פרוצים :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:
פורסם 2006 באפריל 719 שנים זה באמת אסור, בעיקר איך שאתה משיג את המשחקים האלה ( שזה גם דרך שכל אחד יכול להשיג את המשחקים בחינם ולא ב-20 שקל )
פורסם 2006 באפריל 719 שנים לפות הט'רד: אתה פשוט אידיוט! אם היית בנאדם שבאמת הצליח בחיים שלו והיתה לך חברה משלך עם מוצרים משלך אז היית מבין כמה זה לא נעים שגונבים את הדברים שלך! ועוד שבן אדם גונב לשימוש פרטי שזה ממש מעצבן יש עוד בני זו**ת כמוך שמנסים להרוויח מזה כסף!
פורסם 2006 באפריל 719 שנים ואוו תירגע אחיזה נראה שהבן אדם שבאמת הצליח בחיים שלו ושיש לו חברה משלו עם מוצרים משלו זה בעצם אתה ;D
פורסם 2006 באפריל 719 שנים קטע מסריח !! פרסום משחקים גנובים, פרוצים, צרובים וכד'... לא יפה מצדכם אנשים זה אסור
פורסם 2006 באפריל 819 שנים ואוו תירגע אחיזה נראה שהבן אדם שבאמת הצליח בחיים שלו ושיש לו חברה משלו עם מוצרים משלו זה בעצם אתה ;D האמת שלא ממש... זה פשוט מעצבן אותי שאנשים גונבים דברים ואז מנסים למכור אותם...
פורסם 2006 באפריל 819 שנים האמת שלא ממש... זה פשוט מעצבן אותי שאנשים גונבים דברים ואז מנסים למכור אותם... מה שמצחיק זה שהוא ניסה לימכור את זה באתר של אנשים שמבינים במחשבים
פורסם 2006 באפריל 819 שנים אין מה לעשות.......יש כאלה שבאמת ירדו לשפל המדרגה ומוכרים. אבל נראה לי שיותר מ 50 אחוז מהמדינה מורידים לשימוש פרטי
פורסם 2006 באפריל 819 שנים איך הת'ראד הזה עדיין לא ננעל\נמחק?המנהלים רדומים בטח חכה שהם יתעוררווימחקו תדיון ויתנו לSOB הזה באן
פורסם 2006 באפריל 819 שנים אין מה לעשות....... יש כאלה שבאמת ירדו לשפל המדרגה ומוכרים. אבל נראה לי שיותר מ 50 אחוז מהמדינה מורידים לשימוש פרטי ואז הם צורבים אותו לכל החברים שלהם והחברים שלהם צורבים לכל החברים שלהם ולקרובי משפחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.