פורסם 2006 באפריל 819 שנים אם אתה תראה איך ה XP נראה במחשב עם כרטיס SIS ולעומת זה אחרי כך עם כרטיס X300 הכי פשוט של ATI אתה תדפוק תראש בקיר
פורסם 2006 באפריל 819 שנים אסף, מה אתה מגדיר כ"רואים זוועה"... "לדפווק את העיניים"...?ב 2D רואים כמעט אותו הדבר... ובטח שלא דופקים את העיניים בגלל זה...
פורסם 2006 באפריל 819 שנים אסף, מה אתה מגדיר כ"רואים זוועה"... "לדפווק את העיניים"...?ב 2D רואים כמעט אותו הדבר... ובטח שלא דופקים את העיניים בגלל זה...ראית פעם כרטיס SIS בעבודה ?תנסה לתת לו HZ גבוהה קצת תראה מה קורה לוכל נקודה אצלו זה מיקרסקופ והאיכות צבעים שלהם זוועתיתלדפוק תעיניים משמע לא להנות מהתמונה במסך, שזה כמו לדפוק תראש בקיר שקנית מחשב דפוק ...
פורסם 2006 באפריל 819 שנים כ.מ משולב של SIS+קצב ריענון גבוה מ 60 הרץ= זה נראה כאילו זה על 4096 צבעים (12 ביט) פשוט זוועה
פורסם 2006 באפריל 819 שנים לי זה היה נראה כמו איזה כרטיס 8-BIT סוף סוף מישהו מבין על מה אני מדבר ... ובכלל באופציות להגדיל רזולוציה אתה מוגבל נכה רציני ... חוץ מ HZ שדופק את כל העסקה כבר ... שמתי לאיזה מישהו שהיה לו כרטיס SIS מובנה כרטיס AGP 9250 רק שיראו טוב יותר הם אמרו לי "מה זה הבדל שמיים וארץ, איזה יופי רואים עכשיו" שווה לקנות כרטיס כזה באיזה 200-300 שח ורק לא להישאר עם SIS האלה ...
פורסם 2006 באפריל 819 שנים לאחותי יש כרטיס מובנה של SIS סרטים באיכות גבוה (avi) נראים כאילו הם במצב לילה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.