פורסם 2006 באפריל 719 שנים היי, המחשב לא נדלק:\אני מנסה להדליק אותו וכל מה שאני שומע זה ביפפפ ארוך ואז שניה שקט ואז שוב ביפפפ וחלילה..הלוח אם של DFI, זה הלאן פרטי אולטרא D.הכל מחובר הכל במקום, הכל פועל..ניסתי להעביר את הראם לסלוטים הכתומים, זה לא עזר.נסתי להוציא את הבטריה של הלוח אם ולעשות ריסט לביוס, לא הצליח, אני לא מצליח אפילו להיכנס לביוס.מישהו יודע מה הציפצוף אומר?אולי הזכרונות נשרפו?אבל שניהם?אם רק אחד היה נשרף זה עדיין היה אמור לפעול..:\עזררהההמה זה יכול להיות?עצות?רעונות?דברים לבדוק - אני אודה מאוד.
פורסם 2006 באפריל 719 שנים יש כל מיני קודים של ציפצופיםלא זוכר מה אומר כל אחד אבל זה בטוח כתוב בחוברת הוראות של הלוח אם
פורסם 2006 באפריל 719 שנים חוסר צפצופיםקצר, בעיה בספק, בעיה במעבד, בעיית מתח, חלקי מחשב משוחרריםצפצוף אחדהכול בסדר, המחשב עבר את תהליך האתחול בשלוםשני צפצופיםבעיה בביוס עצמו או בזיכרון של הביוסצפצוף ארוך, צפצוף קצרבעיה בלוח אםצפצוף ארוך, שני צפצופים קצריםבעיית ווידאו, בדקו כבל ווידאו, כרטיס מסךצפצוף ארוך, שלושה צפצופים קצריםבעיית ווידאו, בדקו כבל ווידאו, כרטיס מסךשלושה צפצופים ארוכיםבעיית מקלדת או רכיב קלט דומה המצריך איתחול בזמן עליית המחשבצפצופים ארוכים מתמשכיםבעיית זיכרון, הוציאו, הכניסו, תעשו פוווו...צפצופים נמוכים/גבוהים מתמשכיםעומס יתר/חימום יתר של המעבד
פורסם 2006 באפריל 819 שנים ברגע שביוס לא עולה יש בעיה בחומרה הבסיסית של המחשבכמו כרטיס מסך ספק זכרונות מעבד וכו' תבדוק חיבור תקין של כולם
פורסם 2006 באפריל 819 שנים אין לך אחריות על הלוח? אם יש קח אותו למעבדה שלו ואם לא לך למעבדה שנראית לך בסדר.הכי טוב שלא תתעסק עם זה.יכולים להיות כל מיני בעיות בחומרה שגורמות ציפצופים:כרטיס מסך לא תקין או לא מוכנס טוב, מעבד תקול, שבב זיכרון לא תקין, לוח תקול....
פורסם 2006 באפריל 919 שנים תשמעתאתחל את הביוס ידנית על ידי הוצאת הטריה והחזרתה או על ידי ג'אמפר לפי הלוח אםשמע לי זה פותר 70 אחוז מהבעיות
פורסם 2006 באפריל 919 שנים תנסה לכבות את המחשב, להעביר את הג'אמפר (האדום הזה שליד הבטריה של הביוס) ככה שהוא יכסה את הפינים שכרגע לא מכוסים (ואז אלה שכרגע מכוסים ישארו חשופים) ואז תדליק את המחשב והביוס יתאפס, זה אמור לפתור את הבעיה אם זו לא בעיית חומרה.אחרי שהמחשב יאפס את הביוס תכבה אותו (הוא לא יעלה לווינדוס פשוט תראה תצוגה) ואז תחזיר את הג'אמפר בחזרה לפינים שהוא כיסה בהתחלה ותפעיל את המחשב -עכשיו הווינדוס אמור לעלות.
פורסם 2006 באפריל 919 שנים מחבר עשיתי ריסוט ביוס, על ידי הוצאת והכנסת הבטריה וריקון קבלים.המעבדה בקיסריה:\אני גם חושב שזה הזכרון, עברתי על כל המחשב וסידרתי כבלים על הדרך ככה שהכל מחובר כמו שצריך, הכרטיס מסך עובד בסדר גמור, אז לדעתי זה או זכרונות או מעבד.אני מתכוון להוציא את הזכרונות ולהכניס זכרונות אחרים שיש לי ולראות מה קורה, אני אנסה גם לקחת את הזכרונות ולבדוק אם הם פועלים במחשב אחר שיש לי בבית - אם כן אני אריץ MEMTEST86.לצערי אני לא מתכוון לשלוח אותו למעבדה אלא כמוצא אחרון כי המעבדה בקיסריה ואני בירושליםתודה על התגובות, אני אעדכן.
פורסם 2006 באפריל 919 שנים תבדוק את הכרטיס מסך בעיקר כי לפי מיטב ידעתי ציפצוף ארוך זה כרטיס 2 קצרים זה זכרונות אבל תבדוק את שתי האופציות בהצלחה.
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים מחבר עדכון מאוחר אך עדיין עידכון:\הנה מה שעשיתי עד כה:1) ריסטתי את הביוס, באמצעות הוצאת הבטריה ופריקת קבלים ואז הכנסתה מחדש - מספר פעמים.2) לקחתי את הזכרונות מהמחשב וחיברתי אותם למחשב אחר שלי, הם בסדר גמור, הרצתי ממטסט כ- 50 דקות, לא היו שם ארורים...3) ניתקתי את הכרטיס מסך וחיברתי אותו שוב ובדקתי שאכן הוא מחובר טוב.4) עברתי על כל החיבורים בלוח אם, סידרתי חוטים וחיברתי הכל כמו שצריך.5) לקחתי זכרונות DDR ישנים, PC266, חיברתי אותם למחשב לא פעל עדיין.6) ניסתי לשנות את הסלוטים של הזכרון, לא פעל.כל אלה לא פעלו.אני חושב שזאת בעיה חמורה בלוח או בעיה במעבד.המחשב לא שלי, אלא של חבר, הוא אומר שהוא שינה משהו בביוס וזה קרה:\ מוזר.יש לכם עוד עצות?תודה רבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.