פורסם 2006 באפריל 1719 שנים מה פתאום, זה מחובר עם כמה ברגים וכבר העברת דאטה דק כזה (אולי עוד משהו קטן שאני לא זוכר, אבל לא יותר מסובך).אף פעם לא יצא לך לפרק HD ישן?
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים עים אני זוכר נכון יש לך שתי חוטים שמה אחד של "כוח" ועוד אחד כמו קבל ide כזה אבל בקטן.
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים תקפיא אותו כמה ימים למרות שרוב הסיכויים שזה לא יעזור פעם גם לי קרא ככה עם הארד דיסק הקפאתי אותו לא עזר חיברתי אותו למחשב פתוח וראיתי אותו עובד,זה יפה. אחרי זה סגרתי וזה עבד כנראה זה סתם לכמה זמן והוא יתקלקל שוב.. אבל תנסה אין לך מה להפסיד
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים לא תאמת אף פעם לא יצא לי לפתוח הארד דיסק עכשיו שאני חושב על זה איזה אהבל אני יש לי 2 ענתיקות אחד של 540 מגה ואחד של 80 מגה!! חבל לפתוח אם הם עובדים אני יוכל למכור את זה למוזיאון עוד 20 שנה בעבור 20 מיליון דולר :lol:
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים גם אני שמעתי את הקטע הזה עם ההקפאה... ניסתי את זה על ארד-דיסק שהיה דיי מקרה אבוד , הבעיה היא ששכחתי ששמתי אותו שם וכשנזכרתי סוף סוף הוא היה ממש כמו קוביית קרח ולא ... הוא לא עבד בסוף :
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים חבל שלא ראיתי את זה קודם... ההקפאה עוזרת רק שיש איזה פגם מכאני, לא חשמלי.כנראה שהדיסק נפל לך נפגע המעגל, הדרך היחידה היא לנסות להשיג מעגל זהה.
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים אני גם שמעתי על כל עניין ההקפאה אבל זה נשמע לי מה זה דבילי!!כאילו מה ההגיון בזה?איך הורדת הטמפ' למשהו שלא עובד יכולה לסדר אותו?אפילו אם זה "רק" מכאני
פורסם 2006 במאי 319 שנים מחבר כל כך ישראלי... להאקפי הרד דיסק כמו בטריות...בכל מקרה נניח ואני שם אותו במקפיא לכמה זמן אני אמור לשים אותו שם?
פורסם 2006 במאי 319 שנים כלכך ישראלי, לזיין את השכל סתם ככה.... להקפיא עוזר, גם לבטריות יא גאון. בכל מקרה, שים 2-3 שעות.
פורסם 2006 במאי 319 שנים להקפיא את הדיסק הקשיח נותן לך עוד מספר דקות של עבודה. זהו. לא מאמין?http://geeksaresexy.blogspot.com/2006/01/freeze-your-hard-drive-to-recover-data.htmlובל נשכח שיש אנשים מספיק טיפשים להכניס את הדיסק הקשיח לתוך המארז אשר יראו קצר תוך כמה עשרות דקות בגלל המים...
פורסם 2006 במאי 319 שנים :lol: אני עדיין לא מבין את ההגיון בזה למרות שבכתבה הבחור אמר שיכול להיות שהחלקים כאילו מתכווצים וזה נותן לדיסק עוד כמה דקות עבודה עד שהוא מתחמם חזרה אבל זה עדיין נשמע כל כך ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.