פורסם 2006 באפריל 719 שנים שאני מתקין תSygate Personal Firewall Pro 5.6.2808 (אחרי פירמוט) זה לא נותן לי להכנס לאתרים למסינגר וICQ כאילו אין לי מודם מה הבעיה??מה לשנו?
פורסם 2006 באפריל 719 שנים שאני מתקין תSygate Personal Firewall Pro 5.6.2808 (אחרי פירמוט) זה לא נותן לי להכנס לאתרים למסינגר וICQ כאילו אין לי מודם מה הבעיה??מה לשנו?אם יש לך קספרסקי שמעתי שיש התנגשות ביניהם, אני לא יודע מעבר לזה.מישהו פעם כתב פה פתרון
פורסם 2006 באפריל 719 שנים לך באנטי וירוס ל- settings ומשם ל-network ותבטל את "ההגנה נגד התקפות רשת בזמן אמת " (תוריד את הסימון מהריבוע הראשון) תן אישור ואתחל את המחשב
פורסם 2006 באפריל 719 שנים מחבר יש ליאנטי וירוס KASPERSKY וכתוב לי באגדרות ככה:notfy user about network attacksש גם אפשרות כזות:enable real time protection against network attacksלבטל את זה ולהתקין תSygate Personal Firewall Pro 5.6.2808 והכל היא בסדר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.