עבור לתוכן

רוצה לקנות 7600GT - איזו חברה כדאי?

Featured Replies

פורסם

החלטתי לקנות 7600GT אבל ראיתי הבדלי מחירים גדולים מאוד (100-150 ש"ח) בין החברות השונות (Leadtek, GIgabyte וכו')

איזו חברה הכי עדיפה מבחינת כמות לאיכות? שמתי לב שלevga יש מהירויות יותר גבוהות (ואני לא מדבר על הsuperclocked)... עד כמה זה משנה?

תודה. :hi:

פורסם

אחי לך לפי דעתי על LEADTEK ..

למהיש לו את הקירור הכי טוב לכרטיס מסך. שזה מאוד חשוב לכרטיסי מסך מסדרת 7..!

פורסם

החלטתי לקנות 7600GT אבל ראיתי הבדלי מחירים גדולים מאוד (100-150 ש"ח) בין החברות השונות (Leadtek, GIgabyte וכו')

איזו חברה הכי עדיפה מבחינת כמות לאיכות? שמתי לב שלevga יש מהירויות יותר גבוהות (ואני לא מדבר על הsuperclocked)... עד כמה זה משנה?

תודה. :hi:

זה לא משנה של איזה חברה אתה קונה כי כול הכרטיסים ( שבאים בלי המהרה מהמפעל) הם אותו דבר.

אז כך את הזול ביותר עם מקסימום אחריות.

פורסם

שמע אני התלבטתי בדיוק כמוך עד אתמול והחלטתי ללכת על הלידטק מזיגזג ב 1270 ש"ח נכון יותר יקר מפלונטר אבל אני הרבה הרבה הרבה

יותר סומך על זיגזג מאשר על פלונטר במיוחד אחרי הפשיטת רגל וההתכחשות האחרונה שלהם ללקוחות

פורסם

LEADTEK הכי משתלם גם אם עולה מעט יותר

החברה אמינה אחריות יבואן טובה ובאנדל טוב ;)

פורסם

הבאנדל במכיל פחות או יותר רק את סריוס סאם 2...

פורסם

אתה קונה כרטיס מסך רק בשביל לקבל משחקים חינם??

פורסם

אתה קונה כרטיס מסך רק בשביל לקבל משחקים חינם??

חחח זהו מה הקטע?!

וחוץ מזה האחריות של לידטק בארץ היא בין הטובות אם לא הטובה ביותר

פורסם

אם בבאנדל אחד אני יקבל משחק שווה ובאחר לא ובשניהם אותו קירור/אחריות והמוניטין של היצרן שווה אז ברור שאני אקח את הבאנדל הטוב יותר.

פורסם

לדחוף משחקים לבאנדלים זה סתם דרך להעלות את המחיר

אני מעדיף כרטיס עם באנדל של כבלים הכרחיים דסיק דירברים חוברת הוראות (שיהיה ליתר בטחון) מתאם אחד (או שניים תלוי ביצאות של הכרטיס) וזהו!!

פורסם

אבל אם כרטיס עם אותו מחיר וכל השאר שווה (לדוגמה אחד של XXX ואחד של BFG) את מי היית לוקח? את זה שבה RETAIL או זה שבא עם באנדל?

כשבוחרים יצרן, ברור שגם זה חשוב.

אם אחד שם משחק שאתה מתכנן לקנות והוא עולה איזה 200 שקל, זה הנחמה משמעותית לכרטיס

פורסם

דבר ראשון כמעט כל המשחקים שמחלקים בבאנדלים אתה כבר שיחקת בהם (לא ממש קשור אבל עזוב)

דבר שני אני לא מסתכל על זה ככה

אני רואה את זה בדרך הבאה:

אם שניהם מגיעים עם אותו מחיר ואחד יש לו את אותו דבר כמו השני פלוס המשחק אז זה אומר שהוא השקיע פחות במוצר שלו (מאוור,זכרונות, תיכנון PCB או מה שלא יהיה לא חשוב עכשיו)

כמובן שזה לא תמיד נכון

אני לא היתי קונה BFG בחיים אני פשוט לא אוהב את החברה הזאת הם סתם יקרים בלי סיבה

אבל עזוב כל אחד עם הנקודה ראיה שלו

רק בא נהיה כנים פה

בתכלס אתה קונה משחקים מקוריים??

אני לא חושב שכן אז מה זה משנה אם נותנים לך "בחינם"

(לא תמיד זה באמת בחינם כי לפעמים הם מעלים את המחיר) או שאתה מוריד/קונה פיראטי/מלווה מחבר או WHATEVER....

אם אתה כן קונה משחקים מקוריים אז אולי זה ידבר אליך יותר הבאנדלים

פורסם

אני הכי ממליץ ומניסיון ( LEADTEK 7800GT ) על LEDTEK :xyxthumbs:

גם ASUS הם מצוינים אבל המחירים שלהם בשמיים :screwy:

ובקשר למשחקים... תסתכל לטווח הארוך, כמה כבר תשחק באותו משחק???

פורסם

על מה הוויכוח? קח את הכי הזול!

במקרה יצא שהכי זול זה של LEADTEK שהיא חברה מכובדת מאוד!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים