פורסם 2006 באפריל 619 שנים כבר במשפט הראשון בהודעה שלך קיימת סתירה...לפי היהדות העולם קיים קצת פחות מ6000 שנה...נ.ב.טוב בחזרה לנושא הדיוןאז דגים עם רגליים אה?
פורסם 2006 באפריל 619 שנים אלוהים בנה והחריב עולמות... אתה יודע שאנחנו לא העולם הראשון ? כן זה נשמע הזוי אבל אפילו בתורה נחרב עולם 1.. אולי אתה לא בקיא בבראשית.. אבל על נוח בטוח שמעת..
פורסם 2006 באפריל 619 שנים על נוח שמעתי אבל נוח היה אחרי אדם וחווה... הספירה מתחילה מבראשית מאדם וחווה מה7 ימים שבו אלוהים ברא את העולם...
פורסם 2006 באפריל 619 שנים טוב לא נחרב עד ליסוד אבל הוצף במבול!.. התורה מדברת על אלוהים כעל משהו שקיים מאז ומתמיד.. מאין לך שלא היה בראש שלו להחריב ולבנות עולמות (כן אני לא דתי בגלל זה אני מתנסח כך) מאין לכם שבעולמות הקודמים שהוא בנה הוא רק בנה סביבת עבודה לאדם.. ורק אז הוא הרס הכל והחליט להוסיף אותנו ?בעקרון אומרים שהיה תוהו.. ושהיתה בעיה מבחינת היום והלילה.. ! אולי השרידים האלו הם בכוונה... (מצטער אני צופה מושבע של אבודים..) חחחחאולי זה התכסיס הכי גדול של אלוהים ליצור בנו חוסר אמונה בו.. הרי הוא אלוהים הוא הרבה יותר חכם ונשגב מאיתנו... הוא שולט בכל הוא מושך בחוטים והוא הוביל את המדענים למצוא תגלית שעוד יותר תערער את האמון שלנו בו כדי לבחון אותנו.. הא ?? פתאום הכל מסובך
פורסם 2006 באפריל 619 שנים link=topic=175148.msg1500847#msg1500847 date=1144348825]קיצר, אתה חושב שאלוהים יצר את מעדים ואת השמש גם ? למה לא ? אם תלמד object oriented אתה תבין שהוא בסך הכל ירש מהמחלקה star ... בקיצור נוח כתב את בראשית אחרי שאלוהים סיפר לו את הכל? לא אחי ... נוח לא כתב כלום.. אלוהים סיפר למשה מה קרה.. למה אתה חושב שמשה היה תקוע בהר סיני 40 יום ? הוא לא שיחק דוקים עם אלוהים 1 על 1
פורסם 2006 באפריל 619 שנים משה לא היה תקוע בהר סיני 40 יוםהוא ובני ישראל הלכו בסיני 40 שנה במעגליםאני לא זוכר את הסיבה אני חושב שזה עונש על משהו
פורסם 2006 באפריל 619 שנים משה קיבל את התורה ב 40 יום ו 40 לילה... כן המספר 40 חוזר על עצמו גם בנוגע למדבר...יש פה משהו שאשכרה בקיא בתורה שאתם ישר סותרים את הדת ? ואני לא מדבר על הברית החדשה וכל החרטה ..
פורסם 2006 באפריל 619 שנים משה לא היה תקוע בהר סיני 40 יוםהוא ובני ישראל הלכו בסיני 40 שנה במעגליםאני לא זוכר את הסיבה אני חושב שזה עונש על משהואלוהים רצה דור חדש שיכנס לארץ ישראל ולא דור שבא ממצרים.דבר שני : יש המון דברים בעולם שהם דברים לא הגיונים והמדענים מספרים תירוצים אליהם או שאין להם.פשוט הם מכחישים את האמת. שאלוהים קיים..
פורסם 2006 באפריל 619 שנים אה הוא רצה את הילדים שהם יולידו תוך 40 שנה כדי שהם לא יהיו כמו ההורים שלהם שכל שנייה המציאו אלוהים חדש וכו'?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.